Şimdi Ara

Superonline-Apple TV 4 kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
19.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoktuaslan

1-2 gün daha bekletilmek bizim lehimize olacak bence. 1 Nisan'dan sonra paketlerde büyük değişiklikler olursa belki iptal yada güncelleme istenebilir. 3 yıl taahhüt çok uzun bir süre, 1 Nisandan sonra bu paket yetersiz kalmaz inşallah.

Arkadaşlar cihazlarınız gelince haber verebilir misiniz? Servise dalmam an meselesi.

@ruf @hoktuaslan
  • Arkadaşlar son bilgilendirmeyi yapayım. Daha yeni geri dönüş yaptılar. Zaten ilgili kampanya şartlarında da değişiklik yapmışlar. Sadece Turkcell TV izlediğimizde kotadan düşüş olmayacak. Arayan arkadaş merkezden direk kendi masa telefonundan aradı. Çok teknik olarak açıklamayı yaptı. Turkcelltv hostları kendi bünyelerinde olduğu için ip lerden müdahele edip kotayı yansıtmıyorlarmış ama diğer uygulamalar youtube, netflix.. gibi onlara müdahele edemiyorlarmış. Ben de zaten yapamayacaklarını sonradan anladım. Burada @hoktuaslan adlı arkadaş ta buna benzer bir açıklama yapmıştı bana özelden.

Yani sonuçta apple tv için ben bu kampanyayı tercih etmiştim. Kota olayı sürpriz olmuştu. O sayfanın ekran görüntüsünü de aldım ama ne yapabiliriz ki? Çok acemice bir hata yaptılar bizi heveslendirdiler ama böyle oldu. Burdan bu olayı dava etsek ne sonuç çıkar, uğraşmaya değmez.

Herkesin bilgisine.

• quote:

Orijinalden alıntı: EuphoriA

quote:

1-2 gün daha bekletilmek bizim lehimize olacak bence. 1 Nisan'dan sonra paketlerde büyük değişiklikler olursa belki iptal yada güncelleme istenebilir. 3 yıl taahhüt çok uzun bir süre, 1 Nisandan sonra bu paket yetersiz kalmaz inşallah.

Arkadaşlar cihazlarınız gelince haber verebilir misiniz? Servise dalmam an meselesi.

@ruf @hoktuaslan

Ben de geleyim beraber dalalım.
    Benimki de gelmedi daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar,
    Bu kampanyada 30 TL damga ücreti var mı?_
  • GhostDog kullanıcısına yanıt
    evet var ilk faturayla tahsil ediyorlar
  • Adamlar hem ürünü göndermeyerek aldığımız hizmeti sağlamıyor, hem de faturanın son 8 gününü yeni tarife üzerinden ücretlendiriyor. Ben de keriz gibi kullanmadığım hizmetin bedelini ödeyeceğim sanıyor.

Kampanyaya yeni başvuracak arkadaşların bilgisine: stoklarında apple tv yok ne zaman gelecek sorusuna da bir cevapları yok. 15 gün oldu tık yok. Bir dönüş bile yapılmadı. Lütfen bu durumu göz önünde bulundurun.

• Arkadaşlar bugun süperonlinedan aradılar sözleşmem bittiği için yeniden yenilemek adına size 125 gb akn 50 mb hız ve dijital modem ve apple tv verelim yanında turkcell tv uygulaması ve hd kanallar vericez dediler ayda sadece 79 tl dediler.Bana mantıklı geldi biraz çünkü cihaz dışarıda 630 tl civarı sadece türkcell tv alacağıma apple tv alıp turkcell tv öyle izlerim diye düşündüm sizce iyi yapmışmıyım turkcell tv uygulaması nasıl kullanan varmı gönderdikleri türkcell tv kutusuyla eşdeğermi görüntü kalitesi birde bu türkcell tv ve ayrıca apple tv içinden indirdiğimiz uygulamalar ve izlediğimiz diziler filmler kotamıza yansıycakmı yoksa yansımıycakmı şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşşekkür ederim arkadaşlar.

• SchnellBurak S kullanıcısına yanıt
    modemin dijitali analogu mu varmış, modem onların mülkiyetinde sözleşmede açık açık yazıyor. Taahhüt sonu iade etmezseniz parasını alırlar. Milleti keriz yerine koymalarına dayanamıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EuphoriA

quote:

@ruf @hoktuaslan

Ben de geleyim beraber dalalım.
    Benimki de gelmedi daha.

Benim ki de gelmedi hala.
    Bugun aradim, bana bizim bolgeye bakan firmanin numarasini verecekmis.
    Napayim dedim orayi,benim muhattabim sizsiniz dedim.kem küm edip duruyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 26 Martta tarife geçişi yapılmıştı Bugün cihazı teslim ettiler. Teslimat esnasında birazda sitem ettiler. Gerçekten ellerinde olmadığını bugün stoklarına girdiğini söylediler. Kısaca cihaz şu anda stoklarında.

@hoktuaslan @ruf
  • Sonunda dün cihazımı teslim ettiler.

• Kampanya Başlangıç ve Bitiş 03.04.2016 - 03.04.2019

apple tv stoklarda yok , ortalığı ayağa kaldırdım, tarifemi değiştirmemi veya biraz daha beklememi öncerdiler.

şu an 5 haftadır beklemedeyim. tarife değiştirmek hiç bir avantaj sağlamayacak diye biraz daha bekliyorum.
    Daha önceleri çok taktir ettiğim hizmet kaliteleri resmen çökmüş, hayal kırıklığı.

çok istemesemde ttnet e doğru yol görünüyor.
  • Bende Stoklarda bittiginden dolayi bekledigimi ogrendim. Bugun tam bir hafta oldu. İlgili bayi siparisi verdik gelmesini bekliyoruz dedi(pazartesi).

İlla gelecektie diye dusunuyorum. Apple tv ariyorsaniz bence f/p olarak guzel bir tarife.

sartlarda cihazi veya modelini degistirme hakki gizlidir diyor. Umarim degismez:)

• dodem D kullanıcısına yanıt
    mevcut aboneysem bu ücreti yıne oduyormuyum?
  • arkadaşlar bilgim olmadığı için yardımlarınızı rica ediyorum.
    bu kampanyadan yararlanıcam fakat apple tv hakkında bilgim yok. ben turkcell TV kampanyasını kullanmak istiyordum fakat bu cihaz hakkında bilgi verirseniz bu kampanya daha mantıklı gibi gözüküyor.
    1. turkcell tv li kampanyayı discovery ve NEO gibi kanallar ıcın ıstıyodum bu cihaza turkcellTV app ı yuklersem herhangi baska bir ucret ödemeden TV izlemem mümkün mü?
    2. izleyeceğim kanallar içerisinde bu belgesel kanalları var mı?
    3. yoksa nasıl bir çözüm yöntem önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: juma_efsane

arkadaşlar bilgim olmadığı için yardımlarınızı rica ediyorum.
    bu kampanyadan yararlanıcam fakat apple tv hakkında bilgim yok. ben turkcell TV kampanyasını kullanmak istiyordum fakat bu cihaz hakkında bilgi verirseniz bu kampanya daha mantıklı gibi gözüküyor.
    1. turkcell tv li kampanyayı discovery ve NEO gibi kanallar ıcın ıstıyodum bu cihaza turkcellTV app ı yuklersem herhangi baska bir ucret ödemeden TV izlemem mümkün mü?

turkcell tv li kampanyayı discovery ve NEO gibi kanallar yok ve olan kanallarda görüntü kalitesi bozuk.
    kota olayına gelirsek sadece turkcell tv izlediğinizde kotadan düşmüyor diğer uygulamalarda düşüyor.
    apple tv3 ve 4 ü karşılaştıracak olur isek kumanda olayı çok iyi televizyon kumandasını da tanıtıp tek kumanda kullanabiliyorsunuz.
    ilave aplikasyonlar indirebiliyorsunuz örneğin oyun ve farklı iptv ler.
    yok arkadaş ben zaten çin sitelerinden iptv ekleyip izleyebiliyorum diyorsanın apple tv3 ideal fazla para vermeye gerek yok.
    anlamadığım bir konu turkcelltv apple tv4 de görüntü kalitesi bozuk fakat cepten açıldığında hem görüntü kalitesi iyi hemde kanal daha fazla örnegin belgesel kanalları cepte çıkıyor ve yansıtarak izleyebiliyorsunuz bilmem ne kadar kullanışlı.

• Arkadaşlar, beni de aradılar önümüzdeki ay, taahütüm bitiyormuş, Bu kampanyayı önerdiler, 50mbit 125gb AKK 79tl, 36 ay.

Nedersiniz, Ankaradayım, stoklarda cihaz yok yazılmış yukardaki mesajlarda stoğa girdi mi, biliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teşup

quote:

Orijinalden alıntı: juma_efsane

arkadaşlar bilgim olmadığı için yardımlarınızı rica ediyorum.

turkcell tv li kampanyayı discovery ve NEO gibi kanallar yok ve olan kanallarda görüntü kalitesi bozuk.
    kota olayına gelirsek sadece turkcell tv izlediğinizde kotadan düşmüyor diğer uygulamalarda düşüyor.
    apple tv3 ve 4 ü karşılaştıracak olur isek kumanda olayı çok iyi televizyon kumandasını da tanıtıp tek kumanda kullanabiliyorsunuz.
    ilave aplikasyonlar indirebiliyorsunuz örneğin oyun ve farklı iptv ler.
    yok arkadaş ben zaten çin sitelerinden iptv ekleyip izleyebiliyorum diyorsanın apple tv3 ideal fazla para vermeye gerek yok.
    anlamadığım bir konu turkcelltv apple tv4 de görüntü kalitesi bozuk fakat cepten açıldığında hem görüntü kalitesi iyi hemde kanal daha fazla örnegin belgesel kanalları cepte çıkıyor ve yansıtarak izleyebiliyorsunuz bilmem ne kadar kullanışlı.

Yanlışın olmasın, cep paketinde Nat Geo ve Nat geo wild gözüküyor. Ayrıca sinema kanallarıda eklendi diye konuşuluyor turkcell tv+ forumlarında... Bende araştırıyorum, önmüzdeki ay eski taahütüm bitiyor. Ona göre karar vericem...

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    cepte izlenebiliyor appletv 4 te izlenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teşup

cepte izlenebiliyor appletv 4 te izlenmiyor

Bu nasıl bir mantıktır anlamadım, cep paketinde hangi kanallar varsa heryerde izlenilebilmeli, cep paketini şu kanallar var diye al, ama bilgisayardan, apptle tvden girince şu kanallar yok olmamalı, böyle bir şey varsa bu açıkça yazılmalı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.