Şimdi Ara

Superonline-Apple TV 4 kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
19.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell Superonline Apple Tv kampanyasında bayilerin söz verdiği Hd kanallar çamur gibi görüntü veriyor.
    Birde dalga geçer gibi. kanalın üzerlerine teker teker HD yazmışlar.
  • Merhaba,

2 ay önce taahhüdüm bitti ve yenileme yapmadım. Şimdi taahhüt yenilemeyi düşünüyorum ama 2 kampanya arasında kaldım.

Samsung 7 inç T280 tablet mi alsam yoksa Apple TV mi alsam karar veremedim.
  • Ben 3 yıllık taahhütle aldım apple tv.
    Apple tv için uyulama sayısı az geldi bana.
    kumandasının harekete duyarlı oluşu güzel. telefon ekranını tv de paylaşmak güzel,oldukça hızlı..
    ilerde uygulama sayısı artarsa oldukça kullanışlı hale gelecektir. oyun performansıda oldukça iyi... 55inç tvde asphalt 8 oynamak keyif verici.bilgisayar performansına yakın bi kullanım sunuyo.
  • Benim de sözleşme 2 gün sonra bitiyor..Bakalım konu açıldığında alamamıştım şimdi alırız artık
  • ellerinde appletv kalmamıştı. Abone olup cihazı gelen olursa yazsın.
  • Tamam ben de buna katılmış durumdayım artık Hayırlı olsun..32 GB olan yeter..

Ayrıca telefon ev telefonu için de bir şeyler dendi ama boşverdim..
  • Siri çalışmıyor ama..
    Apple tv Türkiye ile tam entegre değil, ondanmış..
    Mesela adam amaerikada johnny depp filimi izlemek istiyorum diyo,bütün filmlerini pat diye çıkarıyo. Ama sen Türkiyede Şener şen filimlerini göster diyosun mal mal bakacağı için , onu bulamadım bunu bulamadım demesin diye , siriyi aktif etmemişler.
    Ya siriyi sadece söylediklerimizi yazdırma konusunda bile kullansak yeterdi, klavyeden harflerin üstününe giderek yazmak çok saçma..
    Bence bi internet browser'i de olsa çok iyi olacaktı.gerçi telefon ekranını çok hızlı bi şekilde yansıtıyo olması problemi ortadan bir nebze kaldırıyo , ama olsada fena olmazdı hani...
    Dört gözle siriyi akktif kullanacağımız zamanları bekliyoruz :D :D

Oyun oynamak baya güzel ama .. bilgisayar performansına yakın grafikler falan.. baya zevkli :D
    Evde çocuğun elinden alamıyos kumandayı . :D

• Apple 4 geldi.. Her açıdan iyi oldu bu kampanya benim için.3 kullanıyordum 4 almayacak 5 bekliyordum 4K desteği için.

Şimdi 4 oldu bedava gibi,ayrıca benim telefon şarj kablo kısımlar pert olmaya başlamıştı ,apple kutusu içinden şarj kablosu çıktı 10 numara oldu..110 lira masraftan kurtulduk.yalnız sadece kablo cıktı

Apple 4 biraz karışık gibi hani 3 daha çok şey var idi ve daha ayrıntılı idi menüleri.Mesela Movie menusü.Neyse sıkıntı değil alışırız. Uygulamalar hazır olarak gelmiyor kendimiz yüklemek zorundayız falan..

Airplay ile aktarım hızı daha hızlı..Apple 3 ile yapıyorken biraz takılmalar mevcut olabiliyordu.."Fakat bu o zaman denediğimde internet hızımın yavaş olmasından kaynaklı da olabilir".Çünkü şu anda AKK malum daha başındayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 2 Eylül 2016; 19:58:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell tv kanal eksikliği ve kalitesizliği devam mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek bakmıyorum Turkcell tv'ye ..Gerek yok..
    Evet devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtunes ile satın aldığımız veya kiraladigimiz filmleri bunda izleyebiliyormuyuz ?

• waterman kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Merak ettigim bisey var apple tv ile film ve dizi izlemek icin kiralama yada satin almami yapmak gerekiyor? Yoksa android tv box larda oldugu gibi tarayici yada uygulama araciligiyla ucretsiz izlenebiliyormu?

• apple tv nin bir internet browser'i yok..
    yüksek kalite çözünürlük ve 5+1 ses desteği aynı zamanda kaliteli ses ile izlemek istersen kiralaman yada satın alman gerekiyo.
    Bir iphone telefonun varsa onun browseri yardımı ile aç ekranı paylaş.. öylede izleyebilirisin.
  • Bugün görüştüğüm müşteri hizmetlerri görevlisi atv içindeki TV+ uygulamasındaki kanallar için full paket bütün kanalları izlersiniz dedi. Şu an kullanmakta olan arkadaşlar kanal sayısı hakkında bilgi verebilir mi. Harbiden bütün kanallar izleniyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

Kampanya kapsamında yalnızca Apple TV üzerinden izlenen içerikler Adil Kullanım Koşullarına dahil değildir.

bu durumda apple tv üzerinden netflix'i akk olmadan izleyebiliyor muyuz?

Bu konuyu derinlemesine araştırıp bize de bilgi verir miydiniz ona göre alacağım?

Ek soru AKK geçince de Apple TV akk öncesi hızda devam ediyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtihsan83

apple tv nin bir internet browser'i yok..
    yüksek kalite çözünürlük ve 5+1 ses desteği aynı zamanda kaliteli ses ile izlemek istersen kiralaman yada satın alman gerekiyo.
    Bir iphone telefonun varsa onun browseri yardımı ile aç ekranı paylaş.. öylede izleyebilirisin.

Jailbreakli var

• Kotaya dahil olmayan sadece TV+ uygulaması. Diğer bütün uygulamalar kotaya dahil.
  • Tam olarak aydınlatabilirmisiniz,cahil kaldım,
    nedir bu Apple tv?
    içinde tv kanalları var mı?
    İçeriği boş geliyor ve filmleri/dizileri satın mı almamız gerekli?
  • Turkcell tv + kampanyasıyla geldiğinden 36 ay ücretsiz izlersin tv kanallarını. Diğer özellikler için google daha yardımcı olur yada youtube incelemeleri apple tv 4 inceleme yazarsanız gelir.
    Ben maille şunu sordum Superonline'ye; Turkcell tv + paketi ne olacak?Aile paketi yada ekstra paket mi yoksa düz giriş paket mi? Eğer giriş paket ise aile paketine geçme imkanı ve ücreti nedir dedim. Cevap 24 saat içinde gelir.
    25 Kasım Süper Lig'in internet yayın haklarını Turkcell alırsa bu kampanyaya hemen geçerim. AKK'sız pakette donma yaşamam diye düşünüyorum derbilerde bile. Şu 1 ay bekleyişteyim o yüzden.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.