Şimdi Ara

SÜPERONLİNE BAĞLANTI HIZ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Yaklaşık 4 senedir süperonline kullanıcısıyım. Bundan önce 3 sene kadar da ttnet kullandım ve eski bulunduğum yer türktelekoma 10 adım uzağımdaydı.Ttnet aboneliğimi sonlandırma nedenim bağlantı kopması ve değişkenlik gösteren fatura yansıtmaları. Eski bulunduğum yerde 16Mbps ye kadar süperonline ile 2 sene kadar kullandım ve yeni bulunduğum yere süperonline taşıdım ve burada çok sorunlar yaşadım ve hala yaşıyorum 2 sene oldu 3. sene dolacak neredeyse Konuya gelicek olursam 8Mbps Limitsiz 50GB AKK saçmalığı olan bir paketteyim Ancak mevcut hızım 2Mbps ile sınırlandırılmış durumda Kaç kere şikayette bulundum Türktelekomdan geldiler bina giriş hattını kontrol ettiler sorun olmadığını ve daire içine normalde girmediklerini gelmişken girip kontrol ettiler yine bir problem olmadığını belirttiler Bugün süperonline tarafıma dönüş yaptı verdiği cevap ise Türktelekomdan herhangi bir sonuç alınmadığı ve böyle kullanmaya devam etmem gerektiğini türktelekom port boşaltmadığını tarafıma belirtti.
    Ancak şöyle bir husus var Türktelekomun sitesinden kontrol sağladığımda 30 metre ilerimde yüksek hızda internet mevcut yine 50 metre arkamda türktelekomun fiber altyapısı mevcut bu hususlar mevcut iken ben neden 1Mbps ye mecbur bırakılıyorum.Bazı ülkelerde 1Mbps ücretsiz sunulmaktadır. Ben neden 8Mbps paketim varken 1Mbps kullanıcaksam okadar para ödüyorum böyle saçmalık olamaz.

Ne yapmam gerekir arkadaşlar kapatmak istiyorum fakat cayma bedeli yansıtırlar. Nereye şikayet edeyim kimi arayayım bilgisi olan başından geçenler yardımcı olabilirmi ?
     SÜPERONLİNE BAĞLANTI HIZ SORUNU SÜPERONLİNE BAĞLANTI HIZ SORUNU

• Santrale uzak olabilirsin o kutu yeni konduysa aktif degildir port la alakasi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ilginizden ötürü ama inanın ttnet abonesi olsaydım Türk Telekom bu sorunumu en geç 1 hafta içerisinde çözüme ulaştırırdı. Kendi firmaları dışındaki firmaların müşterileri ile hiç ilgilenmiyor sanki süperonline onlara para ödemiyormuş gibi.
  • asdfg1595 A kullanıcısına yanıt
    Santrale uzaklık nedeniyle düşük hız kullanmak zorundasınız. Süperonline size ADSL hizmetinde 8 Mbps'e kadar sözleşme yaptığı için sabit hız verme şartı yok. SOL' adsl hizmetini türk telekoma X abone X adresinde oturmakta 8Mbps adsl diyor Türk Telekom yakında saha dolabı olsa bile dolap yüksek hız sunduğu ve öncelik TTnet ve VDSL olduğu için çok gerekmedikçe ve anlaşma 8 Mbps olduğu için sahaya dolabına aktarma yapmıyor. ( Kendi 8Mbps abonesine de aynısını yapmakta yoğunluğu, kullanımı,hızı, doluluğu dengelemesi amaç. ) Bu yüzden Türk Telekom dan bölge hızı kontrolünde dolabın size vereceği hız çıkıyor ama arada olan anlaşma ve şartlar göz önüne alınınca bağlantı bu şekille sunuluyor. Kısacası TTnet VDSl veya farklı iss VDSL alsaydınız hat değerleri iyi, hızınız yüksek olacaktı.
  • İlginiz ve alakanızdan ötürü teşekkür ederim. Benimde anlatmak istediğim o ttnet müşterisi olsaydım yüksek hızda internet kullanıyor olacaktım ve o portlardan birini bana vermiş olacaktı.Sizinde dediğiniz gibi öncelik kendi müşterileri oluyor ne yazık ki
  • Yalnız benim anlatmak istediğim husus şu tamam 8 Mbps pakette 8Mbps sabit hız olucak demiyorum öyle bir husus yok 8Mbpsye kadar limitsiz diye geçer paket. Fakat 50GB AKK hizmetim mevcut bunu aştığım taktirde hızım 3Mbps ye düşmesi gerekiyor normal şartlarda ama ben ne AKK yi aşabiliyorum Nede 3Mbps hız alabiliyorum 2Mbps ye sabitlemişler benim hızı ve 1.75Mbps alabiliyorum burada ki saçmalığı söylemeye çalışıyorum şimdi ben aboneliği sonlandırmakta haklıyım doğrumudur bunların benden cayma bedeli almaları veya istemeleri yanlış olmaz mı ? Doğru hizmet veremiyorsun ki sonlandırıyorum veya faturamda iyileştirme yapsınlar 1Mbps hizmet alıyorum ona göre ücretlendirme yapılsın neden bu hızdaki internete okadar para ödeyeyim ki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.