< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Superonline Başka Modem Alsam Kullanabilir Miyim (3. sayfa)
-
-
Hocam kullanıcı adı, parola, mac doğru olmasına rağmen bağlanamıyoruz, başka ne gerekiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brusher -- 8 Nisan 2024; 19:39:45 > -
Keenetic modem kullanıyorum kendisi anında şifreyi vs bulmuştu.
-
sorunu çözdünüz mü?
-
Vlan id:0 Priority 1 yaparak sorunu çözdüm. Ancak bunu her router yapamıyor, Draytek ve Fritzbox gibi pahalı modemler yapıyor. Ayrıca 2-3 günde bir bir şekilde başka router kullandığınızı anlayıp bağlantıyı kesiyorlar. Ben Turk Telekom VDSL'e geçerek sorunu toptan çözdüm.
-
Valla hocam siz sorun yaşamışsınız da bazı arkadaşlar böyle sorunsuz kullanıyor F/P herhangi bir router ile. Ben de Mercusys MR80X almayı düşünüyordum da olmadı dener sorun çıkarsa iade ederim. VDSL geçmem mümkün değil çünkü maksimum 40 mbps alabiliyorum oturduğum evde ve şu an 200 Mbps'den 40'a geçmek sıkıntı yaratır ekstra olarak sürekli ağı kullanan TV var. Normal TV kanallarını İnternet ile izliyoruz Televizyonun içindeki TV+ uygulaması üzerinden.
-
Süperonlinenin verdiği modem dışında Telekom h3600 k.adı ve şifremi girdim.Ont den wana bağladım.İnternete bağlanamadım. Wifiyi diğer odalarda daha yüksek hızlarda almak için direk ont ye başayıp router/mesh cihazı kullanmak istiyorum.K.adı ve şifresi dışında vlan id 35 vs girmem gerekiyormu?1000 mbps fiberi zte h3500 ile kullanıyorum.Bu modemden memnunmusunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X