Şimdi Ara

Superonline bayisi Vestel tablet sahtekarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Akşam akşam asabımı bozan bir konuyu paylaşmak istiyorum. En azından başkalarının sinirleri bozulmasın.

Akşam ‭superonline bayisi olduğunu sonradan öğrendiğim ‭0 (850) 225 34 99‬ numaralı telefondan arandım. Kullandığım internet hızı vs bütün bilgilerime sahip olan telefondaki şahıs internetinizi şu kadar fiyata kullanıyorsunuz vs gibi boş bilgileri okuduktan sonra Vestel tablet hediyeleri olduğunu hiçbir ücret ödemeyeceğimi söyledi. Ben de hiç kaale almadım bunu dolandırıcı diye he he tamam dedim kapattım telefonu.

İşin tuhaf kısmı buradan sonra başlıyor. Akabinde superonline müşteri hizmetlerini aradım numarayı sorgulattım ne böyle bir numaradan kimsenin haberi var ne de böyle bir tablet kampanyası olduğundan. MH bu tarz atamalara itibar etmememi söyledi bu telefonu da kapattım. Sonrasında Dijital operatör uygulamasını açtım ne göreyim benim tarife vestel tablet tarifesi olarak değişmiş. Tekrar superonline’ı arayıp şikayet oluşturdum. Bu gereksiz şeyler için tabi ki 2 saat telefonda uğraştım. Hiç bir onay almadan tarifenizi değiştiriyorlar sanki siz istemişsiniz gibi böyle bir terbiyesizlik olamaz.

Dikkat edin siz de böyle 3 kuruş için çakallık yapan bayiler yüzünden zamanınızı heba etmeyin. İyi akşamlar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.