Şimdi Ara

Superonline çekim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 4 veya 5 gün önce smile adsl yeni adıyla d-smarttan superonlinea geçiş yaptım. Evde biri pc diğeri laptop olmak üzere 2 bilgisayardan internete giriş yapılıyor laptop için herşey olması gerektiği gibi yani yaklaşık 27-28 mbit fakat masaüstünde bazı sorunlarla karşılaştım. Masaüstünden hız testi yaptığımda 8-9 mbitlerdeydi bunun harici (usb) wirelessın 54 mbit olduğunu düşündüğümde normal geliyodu ama ona rağmen hiçbir kopma sorunu yaşanmıyordu. Ama birden bire sadece bir gün sonra internette sürekli kopmalar yaşanmaya başladı fakat bu sadece masaüstü bilgisayarda oluyordu diğer bilgisayarlarda telefonlarda vs hiç bir sorun yoktu. İnternetin çekmediğin düşünerek yeni bir usb wireless aldık ve modeme çok yakın bir yere monte ettik ama ona rağmen sürekli internet kopmaları meydana geliyor ve internet hızımın 30 mbit olması gerekirken 1 lere düşüyor ve işin ilginç yanıda internet 4-5 diş arası oynuyor. Bu sorunu düzeltmek için format bile attım ama hala çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETSPEED BAĞLANTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.