Şimdi Ara

Superonline'daki hız artışının ne zaman sona ereceği belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2021 gibi tüm dünyayı kapsama alanına almayı planlıyormuş ama kullanabilmek için alıcı cihaz gerekiyormuş. Bizim iss lerin çarkına çomak sokmaması için bu cihazın ülkeye sokulması çok sıkı şekilde yasaklanacak, uyuşturucu muamelesi görecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş upload kalıcı vs. diyordu.
  • ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    Superonline'daki hız artışının ne zaman sona ereceği belli oldu

Neden yetmesin?
  • Bir tarihte apt.mızın önü kazılıp SOL Fiber kabloları olduğunu öğrenince aradım kendilerini: "Bireysel müracaat almıyoruz, yöneticiniz arasın bizi" demişlerdi.
    Yöneticiye söyleyince "Vallaha ben anlamıyorum bu işlerden, üniv.de okuyan oğlum tatile geldiğinde ona söyleriz" demişti ki, anlamaması konusunda doğru söylüyordu gerçekten..
    Ayrıca ben de apt. denetçisiydim ama üstünde durmadık, geçti gitti, Şu espriyi hep yapmak istemiştim, izninizle: Şansa yaşıyoruz demek ki

Note: Kısa süre sonra Türk telekom da aynı hatta fiber kablo çekti ve kimseye danışmadan apartmana dalıp tüm dairelere kadar getirip, isteyenlerin evinin içine istediği noktaya priz bile monte etti. Bedava elbette!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 16 Nisan 2020; 22:20:55 >
  • Bu arkadaş 75 TL ödüyorsa şükretsin. Superonline'daki hız artışının ne zaman sona ereceği belli oldu
  • Müşterilerini ne kadar mutlu ederlerse, müşteri sayısı da o kadar artar. Umarım bu uygulamaları sürekli yaparlar.
  • Twıterda 1. Olma olayı bitince

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapı bile yok şehrin içinde parasıyla bile upload alamıyorsun bu nasıl bir zihniyetin ürünüdür bunlar.2020 yılındayız............................................
  • ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    5-6-7-8-9-10
  • Bir tek benim hızım mi sabit kaldı? :) 24mbitti hala öyle çıkıyor test yapınca. Upload artmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi 20 mbit herkes rahatça alıyor ve utanmadan geri 5 mbit e düşürecekler ha?

Gerçekten diyecek söz yok. Ben utanıyorum Türküm demeye yabancıların içinde, bu tür şeyler ile destekliyorlar daha da. 5 mbit upload desen götüyle güler bi avrupalı.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Biraz araştırma fırsatı buldum biraz eski bi habermiş ben yeni duydum.

Çok büyük proje beni biraz heyecanlandırdı.

Asıl burada önemli olan nokta şu belki gelmesine daha çok var ama eğer bu proje Türkiye'de hayata geçerse -ki o yıllarda olaylar nasıl gelişir tahmin edilmesi güç- en azından bu diğer hizmet veren firmalar için bir uyarı olacak, bir yanda 10 dolara dünyanın interneti bir yanda 15 dolara 24 mbps, bir de böyle düşünmek lazım, rekabet her zaman müşteriye yarar.

İnşallah güzel olur ama daha en azından 5 sene var.
  • ben de ilk başta böyle düşündüm bence bize daha geç gelecektir ve o zamanlarda ülkenin durumu ne olacağını bilemeyiz.
  • erolalper E kullanıcısına yanıt
    Onu da göremiyorum ben çoğu zaman sürekli git gelli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • twitterda kalıcı dediler... BTK tehtid etti heralde...
  • Her zaman olduğu gibi şaşırtmadı. Defalarca şikayet oluşturdum. Bakır kablodan geçen kapasite sınırlı. Bu nedenle upoad hızları düşük tutuluyor. 100mbit kullandığım fiber internetim için 5mbit upload vermelerinden defalarca şikayet ettim. Bulut depolamaya veri göndermek kadar zorlu süreç olamaz. Amerika'da 100mbit down hızım varken 100mbit upload hızı veriyorlardı. 20mbit verdiler. Mayıs ortasında ay sonra ofisin ve evimin internet sözleşmesi bitiyor. Geri alırlarsa yenilemeyi düşünmüyorum. Kötü de olsa TürkTelekom'a geçerim. Haziran sonuna kadar TT upload hızını iki katına çıkartmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

twitterda kalıcı dediler... BTK tehtid etti heralde...
    kim dedi, hangi tweet?
  • TürküDiyarı kullanıcısına yanıt
    sol resmi twitter hesabı yazmıştı hastage... SS almak şart heralde tornistan etti botnet...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.