Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gece indirmeye baslasam 4-5 film lazimda 25gb akk gectigim gibi inermi yoksa aksama kadar indirebilirmiyim? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

Az önce internet gidip geldi. Hemen speedtest yaptım 3mbit gözüküyor. Uploadda 3mbit. Uygulamaya başlandı heralde. Yarın 20'ye yükselir inşallah.

Bende de aynı şekilde oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingenjor -- 31 Temmuz 2012; 22:31:31 >
  • Arkadaslar gece indirmeye baslasam 4-5 film lazimda 25gb akk gectigim gibi inermi yoksa aksama kadar indirebilirmiyim? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: WonderK

Arkadaslar gece indirmeye baslasam 4-5 film lazimda 25gb akk gectigim gibi inermi yoksa aksama kadar indirebilirmiyim? :D

Bu saatten sonra indirdiklerin yüksek ihtimalle ağustos kotasına yazılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

bozkilinc
    Sizi tebrik etmekten başka hiçbir şey düşünemiyorum. Sizin lehinize karar vermede yetkili tüketici hakem heyetine de minnettarım.
    Bende 02.05.2012 (2 yıllık taahhüt sürem 27.07.2012'de bitti) tarihinde yaptığım başvurunun sonuçlanmasını bekliyorum. Başvurumun son durumunu öğrenmek için Ağustos başında tekrar tüketici hakem heyetinin kapısını çalacağım.
    SO artık sık sık aramaya başladı. Beni farklı tarifeye geçmeye ikna etmeye çalışıyorlar. Ama hiçbirini kabul etmiyorum. Taahhütüm bittiği için beni taahhütsüz tarifeye geçmekle ikaz ettiler ama bunu da kabul etmedim. Bir abonenin onayı olmadan bunu yaparsanız sizi tekrar mahkemeye veririm dedim. Durmak yok sonuna kadar mücadeleye devam.

teşekkür ederim.

sanırım eylül yada ekim ayında da benim taahhüt sürem bitecek.benimse asıl merak ettiğim benim taahhüt sürem bittiğinde firmanın nasıl hareket edeceği :) bakalım beni arayıp ne diyecekler. merakla bekliyorum....

bunca şeye rağmen akk lı paket teklif ederlermiş. ne gülerim :)))))

• quote:

Orijinalden alıntı: ingenjor

quote:

Orijinalden alıntı: WonderK

Arkadaslar gece indirmeye baslasam 4-5 film lazimda 25gb akk gectigim gibi inermi yoksa aksama kadar indirebilirmiyim? :D

Bu saatten sonra indirdiklerin yüksek ihtimalle ağustos kotasına yazılacaktır.

quote:

he hocam hizim yukseldikten sonra (belirtmemisim)

• 20ye geri döndüm
  • online işlem merkezine girebilen var mı? 2 gündür uygulama hatası diye ibare çıkıyor bende?
  • sanırım superonline fiber sisttemi 3 mbit oldu hadi hayırlı olsun.

ama ben superonlineın yerinde olsaydım 20 mbit baglantıları 3 mbit yeerine 5 mbit yapardım o zman ttnetti görürdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdede -- 1 Ağustos 2012; 0:37:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

online işlem merkezine girebilen var mı? 2 gündür uygulama hatası diye ibare çıkıyor bende?

2 gundur defalarca girdim hic hata vermedi. sanirim sizin bilgisiyarda bi sorun var.

• Arkadaşlar ocak ayından buyana 20mbps sınırsız ( 25gb AKK ) superonline kullanıcısıyım. Speedtest lerde hız herzaman 20mbps çıksada misal vimeo dan yada youtube ten takılmadan HD video izleyemiyorum, gerçekten aklım almıyor 20mbps hızla 1080p yaza 720p videoları izleyemeyeceksem artık kaç mbps hız gerekli ? Evde wi-fi'ye iphone, ipad, notebook, kablolu olarak ta apple tv bağlı. Sonuçta hepsi birden kullanılmadığı için onların bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü ipad i kullanmaya başladığım anda resmen bütün interneti sömürüyor ozaman etkisi oluyor. Acaba modem bağlı olan tüm cihazlara interneti kullanılmasalarda eşit miktarda bölüyormu?
  • Şu anda benim hız 18 Mbps gösteriyor...50 gb sonrası AKK nedeniyle 1 yerine 3mbps olacak yani değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

online işlem merkezine girebilen var mı? 2 gündür uygulama hatası diye ibare çıkıyor bende?

2 gundur defalarca girdim hic hata vermedi. sanirim sizin bilgisiyarda bi sorun var.

farklı pc den denedim yine aynı,yeni şifre talep edip girdim yine aynı.
  • Arkadaşların bazıları konunun amacını saptırıp farklı sorular soruyorlar.
    "Cevap: SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!!" Lütfen bu konu ile ilgili sorular sorunuz.
  • beyler bu superonline'nın verdiği modem de mtu ayarı yokmu ttnet adsl de mtu işe yarıyor torrentte sizde hiçbir işe yaramıyorsa çok kötü gerçekten
  • Konyaaltı kaymakamlığından tüketici lehine bir karar daha çıktı.

Yoksa siz hala hakkınızı ıslık çalarak mı arıyorsunuz?....

http://www.superoffline.net/new-page-2/karar-12.html
  • Şu kararlar çıktıkça deliriyorum, bizdeki de ne şansmışta Çankaya'daki çok bilmişlere düşmüşüz. Hakkını arayanlara tekrar helal olsun.
  • oyundaki pingim birden 400 ms oldu duzelmiyor ne yapmam lazım şuan oldu :S ?speed test bile yapamıyorum
  • hızımı test ettim
    ping 400
    idnirme 0.6mb
    upload 1.6mb boyle bir sonuc nerde gozukmuş :S

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspiretr -- 3 Ağustos 2012; 1:28:12 >
  • bu aralar sorun var. b.düzünde misin?
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.