Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 Ağustos 2012 tarihinden itibaren paket hız alanını dolduran Turkcell Superonline Fiber İnternet müşterilerimizin ay sonuna kadar download hızları 3 Mbps, upload hızları 1 Mbps olacak şekilde uygulanmaya başlanacaktır.

Artık böyleymiş şimd hızım düşünce anladım. Biraz düzeltmişler tepkilerden sonra heralde. Ama yine 20'den 3^'e düşüyoruz sürünmeye devam.
  • Adamların internet sitesinde upload hızı 1 mbps ye düşürülecektir diyor telefonda müşteri temsilcisi 256 kb dedi. Hangisi doğru arkadaşlar bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

Adamların internet sitesinde upload hızı 1 mbps ye düşürülecektir diyor telefonda müşteri temsilcisi 256 kb dedi. Hangisi doğru arkadaşlar bunun?

İnternet sitesindeki doğru. 256 'ya düştüğünü görmedim.
  • bizi 5 ay önce aradılar ve dediler ki 2 yıl daha süperonline kullancağınız garantisini verin bize herşeyi iki katına çıkaralım dediler.. yani neti 10 megabit den 20 megabite, adil kullanımı da 50 gb den 100 gb ye çıkardılar.. 4 ay bu şekilde kullandık.. fakat bu ay 50 gb yi geçtik ve adil kullanımı devreye soktular.. fakat net hızımızı 1 megabit değil de 3 megabit e düşürdüler... şimdi sözlerinde durmamış oldular.. kafalarına göre şeyaptılar..
  • Arkadaşlar aylık oratalama 1Tb download yapıyorum. Bunun hepsi 1080p 3D film. Günde 2 3 film izliyorum. Superonlinenin 100mbps akk siz bir pakedi varmı ? 1 aylığına bu baketten alıp 5 6 tb lik film indirip sonraki ay yine 20mbps 50 gb a dönmek istiyorum. Bu arada aylık 1Tb downloadıda ttnet 10,500 mbps ye 50 gb akn ile yapıyorum. Herhalde 100gb akk sizde 1 ayda 5 aylık filmi indiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 1 Eylül 2012; 2:49:58 >
  • Sol torrent hızını baltalıyor gibi geliyor bana, sizlerde durum nasıl?
  • Bugün burda fiber optik döşeniyor bizim sokağa gelip bi bakayım dedim foruma yazılanlara hevesim gursağımda kaldı :( 50 gb nedir ya turkcellde yok diye biliyordum

Şimdi 6-8 saat hergün online oyun oynuyorum 1.5gb animeye gidiyor 30gb filme gitse normal kullanımla beraber yetermi 2 kişi kullanıyoruz interneti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 31 Ağustos 2012; 10:13:16 >
  • Superonline fiber'de akk sonrasi hiz yavaslayinca hiz kac mbite dusuyor? İlk mesajda 512 kbit yaziyor. Sanirim sonradan guncellenmistir. TTNET'te 3 mbite dustugunu duymustum.

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Superonline fiber'de akk sonrasi hiz yavaslayinca hiz kac mbite dusuyor? İlk mesajda 512 kbit yaziyor. Sanirim sonradan guncellenmistir. TTNET'te 3 mbite dustugunu duymustum.

Tesekkurler

Bunlar da 3 mbit yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yeni hali 3 mbit oldu.
    Benim 26 Mart 2012 de Tüketici Hakem Heyetine başvurum var. Hala sonuçlandırmalar başvurumu. Bir kaç gün önce telefonla aradım, 26 Eylülde komisyon toplanıp karar verilecekmiş. Aynı hikayeyi daha önce aradığım da 13 Ağustos için okuyorlardı. Bende verdim veriştirdim konuştuğum bayana. 3 ay da sonuçlandırmanız gereken başvuruyu 5,5 ayda sonuçlandıramadınız diye. Benim gibi yaptığı başvurunun süresininin 3 ayı aştığı arkadaşlar var mı acaba?
  • arkadaşlar en az 3mbit hız vermek zorunda bırakıldılar. SOL un yaptığı bir iyilik falan değil. Telekominikasyon Kurumu, gelen şikayetler doğrultusunda. İnternet erişiminin 3mbitten aşağıya yapılmaması kararı aldı ve tüm internet sağlayıcılar buna uymak zorunda.
  • şu an max AKK 500gb mıdır arkadaslar ?
  • süperonline 20 mbit kullanıyorum torrent hızı açayip düşük 120 kb/h çekmedi. iş yerinde 3 mbit bile olmayan internet çok rahat 1mbit görünken evde aynı hızlara ulaşamıyorum süperonline torrenti engelliyormu eğer engelliyorsa hemen iptal etmeyi düşünüyorum
  • 2 Mayıs 2012'de tüketici hakem heyetine Bursa Nilüferden ilçesinden başvurdum. On kere gidip sordum. Başvuru sayısı çığ gibi artmış. Kurban bayramından sonra tekrar gelin dediler.
    Taahhütüm bitti ama aboneliğim 10mbit sınırsızda devam ediyor. Superonline birkaç kez aradı ama hiçbir teklifini kabul etmedim. 10mbiti 49 tl'ye kullanmaya devam ediyorum.
  • ben şu an 10mbit sınırsız kullanıyorum.(50gb ile sınırlı)

acaba 50 gb'ı geçtiğimde hızım kaça düşecek.genelde 20mbit ile ilgili bilgiler var 10 mbit'e ilişkin bir şey bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&m

ben şu an 10mbit sınırsız kullanıyorum.(50gb ile sınırlı)

acaba 50 gb'ı geçtiğimde hızım kaça düşecek.genelde 20mbit ile ilgili bilgiler var 10 mbit'e ilişkin bir şey bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim

3mgbite duser aynıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

2 Mayıs 2012'de tüketici hakem heyetine Bursa Nilüferden ilçesinden başvurdum. On kere gidip sordum. Başvuru sayısı çığ gibi artmış. Kurban bayramından sonra tekrar gelin dediler.
    Taahhütüm bitti ama aboneliğim 10mbit sınırsızda devam ediyor. Superonline birkaç kez aradı ama hiçbir teklifini kabul etmedim. 10mbiti 49 tl'ye kullanmaya devam ediyorum.

Bende 10 mbit 49 tl sınırsız kullanan eski abonelerdendim. Ben askerdeyken eşimi aramışlar aynı paraya 20 mbit yapalım size özel demişler. Eşim limiti var mı demiş yok demişler limitsiz internet ( uyanıklar bunun yeni adı hız alanı veya akk, yani laf oyunu yapmışlar) şimdi 100 gb akk lı 20 mbit olmuş ama, limitsiz internetim gitti. Bununla ilgili yapabilecek birşeyim var mı arkadaşlar? başına benzer bir durum gelen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

quote:

Orijinalden alıntı: ettu

2 Mayıs 2012'de tüketici hakem heyetine Bursa Nilüferden ilçesinden başvurdum. On kere gidip sordum. Başvuru sayısı çığ gibi artmış. Kurban bayramından sonra tekrar gelin dediler.

Bende 10 mbit 49 tl sınırsız kullanan eski abonelerdendim. Ben askerdeyken eşimi aramışlar aynı paraya 20 mbit yapalım size özel demişler. Eşim limiti var mı demiş yok demişler limitsiz internet ( uyanıklar bunun yeni adı hız alanı veya akk, yani laf oyunu yapmışlar) şimdi 100 gb akk lı 20 mbit olmuş ama, limitsiz internetim gitti. Bununla ilgili yapabilecek birşeyim var mı arkadaşlar? başına benzer bir durum gelen var mı?

Telefon kaydında olmadığı söylenmiş bence bastırın, abone tarihiniz nedir.
    Eski sayfalara bakarsanız bu şekilde hakkını alan çok arkadaş mevcut

• Digitürk kampanyasıyla verdikleri üyelik mevcut digitürk üyesi olunduğu için 1 yıl olan ücretsiz kullanım hakkı 6 ayda bitirdiler. Digitürk fatura yansıtmaya başladı. Bu konu dile getirildiğinde önceden Digitürk aboneliğiniz var denildi. Dikkat edin bu kampanyadaki uyanıklığa. Eğer geçecek olanlar veya daha önceden geçenler varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

quote:

Orijinalden alıntı: s&m

ben şu an 10mbit sınırsız kullanıyorum.(50gb ile sınırlı)

3mgbite duser aynıdır

teşekkür ederim cevabınız için
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.