Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: murty1905

Arkadaşlar bana gelen mesajı aynen yazıyorum : Abone olduğunuz kampanyanın taahhütü sonuna kadar Adil kullanım kosullarına tabi olmayacağınız değerlendirilerek, AKK uygulamasından çıkarılmış bulunmaktasınız...
    Bu mesaj iyi mi kötü anlam veremedim ve aradım müşteri temsilcisi bana yapılan kontrollerde 1 kere AKK aştığımı bu yüzden bu denetimin bana gerekmediğini 2013 Eylül ( taahhüt bitim tarihim) e kadar AKK uygulanmayacağını söyledi. O zaman sınır ve limit yok mu dedim evet dedi, paketiniz 49 TL 20 mb Limitsiz paket dedi evet dedim.
    Bakın dedim bu konuşmayı hem siz hem ben ayrıca kayda alıyorum bilginiz olsun dedim tabiki dedi. Zaten fiyat değişmez sözleşme var dedi. AKK artık yok Hız düşmede olmayacak dedi :) Bir hoş oldum sarhoş oldum :) 20 mb net ile 100 GB download 50 Gb upload vardı şimdi ÖZGÜRLÜÜÜÜÜÜK :) 8 Ay sömürecem :)

umarım öyle akk yı az aşanlar için değil tüm 2011 liler içindir. ben çünkü akk yi 1 kere aşmadım

2011 Eylül başlangıçlıyım, ben sistemden bakıyorum 1 den fazla aşmışım hatta her ayın sonunda uploadı mutlaka aşarım ayın 25inden sonra üye olduğum sitede paylaşımı sonuna kadar dayarım. Nasıl bir denetleme ve tespit anlamadım en iyisi fazla kurcalamamak dedim keyfini çıkarmak lazım :) Darısı hepinize . . .

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bana gelen mesajı aynen yazıyorum : Abone olduğunuz kampanyanın taahhütü sonuna kadar Adil kullanım kosullarına tabi olmayacağınız değerlendirilerek, AKK uygulamasından çıkarılmış bulunmaktasınız...
    Bu mesaj iyi mi kötü anlam veremedim ve aradım müşteri temsilcisi bana yapılan kontrollerde 1 kere AKK aştığımı bu yüzden bu denetimin bana gerekmediğini 2013 Eylül ( taahhüt bitim tarihim) e kadar AKK uygulanmayacağını söyledi. O zaman sınır ve limit yok mu dedim evet dedi, paketiniz 49 TL 20 mb Limitsiz paket dedi evet dedim.
    Bakın dedim bu konuşmayı hem siz hem ben ayrıca kayda alıyorum bilginiz olsun dedim tabiki dedi. Zaten fiyat değişmez sözleşme var dedi. AKK artık yok Hız düşmede olmayacak dedi :) Bir hoş oldum sarhoş oldum :) 20 mb net ile 100 GB download 50 Gb upload vardı şimdi ÖZGÜRLÜÜÜÜÜÜK :) 8 Ay sömürecem :)

umarım öyle akk yı az aşanlar için değil tüm 2011 liler içindir. ben çünkü akk yi 1 kere aşmadım

2011 Eylül başlangıçlıyım, ben sistemden bakıyorum 1 den fazla aşmışım hatta her ayın sonunda uploadı mutlaka aşarım ayın 25inden sonra üye olduğum sitede paylaşımı sonuna kadar dayarım. Nasıl bir denetleme ve tespit anlamadım en iyisi fazla kurcalamamak dedim keyfini çıkarmak lazım :) Darısı hepinize . . .

arayıp sorsam mı acaba

• Bu AKK saçmalığını çıkartıp kim uyguladıysı onlara lanet olsun,paramızla rezil oluyoruz arkadaş,birde heryerde reklam yaparlar ışık hızında internet diye...
    2012 yılında hd video izleyemiyoruz...
    Ben sözleşme imzaladığım için 100gb kotam var, kotası 25 veya 50 gb olanlar ne yapsın,onların hali bizden de beter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 16 Aralık 2012; 23:23:41 >

• Arkadaşlar meraba, daha 2 gün önce downloadım 200 gb uploadım da 60 gb falan oldu. Ben de haliyle nasılsa düştü deyip 2 gündür hiç bişey indirip kontrol etmiyordum. Ta ki bu gece bir dizi bölümünü indirene kadar. Şu an hızımda bir düşme yok ve çatır çatır iniyor herşey. Şaşkınlık içindeyim açıkçası.
  • Evet hız da hala düşme yok, yılbaşına özel bişey mi diye düşünmek istiyorum ama öyle olsaydı da sanırım burda buna benzer bayağı mesaj olurdu. Anlamış değilim, telefon mu açsam acaba?
  • Arkadaşlar beni aradılar...Otomatik bir mesaj konuştu yoğuntum o yüzden kapattım...anladığım kadarıyla 3 Aralık'dan itibaren adil kullanım falan birşeyler dedi...Sanıyorum hız sadece gün içinde falan yoğunluğa göre düşürecekler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maqician

Arkadaşlar beni aradılar...Otomatik bir mesaj konuştu yoğuntum o yüzden kapattım...anladığım kadarıyla 3 Aralık'dan itibaren adil kullanım falan birşeyler dedi...Sanıyorum hız sadece gün içinde falan yoğunluğa göre düşürecekler...

An itibariyle benide arayip otomatik bir msj konustu..

bende tam anliyamadim, gun icerisinde sms gelecek filan dedi..

ama sanki dedigi iyi birseydi

birde kotayi asmama ragmen hizim hala dusmedi

noluyo la :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

Arkadaşlar beni aradılar...Otomatik bir mesaj konuştu yoğuntum o yüzden kapattım...anladığım kadarıyla 3 Aralık'dan itibaren adil kullanım falan birşeyler dedi...Sanıyorum hız sadece gün içinde falan yoğunluğa göre düşürecekler...

lan olm bi beni mi aramıyor bunlar, anca digiturk arasın zaten mevcut paketi kampanya gibi kakalamaya çalışsın

kaldı şurda 10 gün yükleniyorum son 15gbı da düşerse düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

valla benıde aradılar, otomatık bır msj konustu.
    tam dınlemedım ama artık akk dahılınde dıılsınız falan dedı. oha dedım :))
    sonra gun ıcınde mesaj gelıcek bılgılendırme amaclı dedı.
    şuan şoktayım. eskısı gıbı sömürebılecegım. gelsın 720p - 1080p fılmler :))

• Beni de aradılar tam emin olamadığım için tekrar dinledim. 3 Aralık'tan itibaren taahhüt süremin sonuna kadar Adil Kullanım koşullarına tabi değilmişim.
    Bir de saçma birşey söyledi yanlış anlamadıysam, hız alanımı doldurduğum ay kadar da taahhüt süremden sonra o sayıda ay kadar adil kullanımsız kullanmaya devam edecekmişim.
    İlki güzel de diğerini anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basel2k

Beni de aradılar tam emin olamadığım için tekrar dinledim. 3 Aralık'tan itibaren taahhüt süremin sonuna kadar Adil Kullanım koşullarına tabi değilmişim.
    Bir de saçma birşey söyledi yanlış anlamadıysam, hız alanımı doldurduğum ay kadar da taahhüt süremden sonra o sayıda ay kadar adil kullanımsız kullanmaya devam edecekmişim.

heh benide şimdi aradılar. bende ikinciyi anlamadım tekrar dinleyemedimde (lanet olsun bu dokunmatiklere, numaraları getirene kadar kapandı )

taahhüt bittikten sonra yine 59liradan akk sız mı kullanacaz eğer öyleyse süper lan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basel2k

Beni de aradılar tam emin olamadığım için tekrar dinledim. 3 Aralık'tan itibaren taahhüt süremin sonuna kadar Adil Kullanım koşullarına tabi değilmişim.

heh benide şimdi aradılar. bende ikinciyi anlamadım tekrar dinleyemedimde (lanet olsun bu dokunmatiklere, numaraları getirene kadar kapandı )

taahhüt bittikten sonra yine 59liradan akk sız mı kullanacaz eğer öyleyse süper lan

Beni de aradılar, sanırım ikinci bir iletiye dek AKK'yı askıya aldılar. Arkadaşların dediği gibi, mesajın 2. bölümünü iki kere dinledim, yine de ne demek istediğini tam anlayamadım

• ya bende işteydim.... anlamadım tekrar dinleyim filan diyene kadar kapandı.. diyordum bu adamlar ne dedi.. sms filan bekliyordum.... yazıları okudum. inanamadım.

Şimdi;
    1-) 3 aralıktan sonra akk kalkıyor doğru mudur? herhangi bir ücret filan gelmeyecek yani dimi?
    2-) benimki önümüzdeki mayıs ayında taahhüt bitiyor. ondan sonra aynı ücreti ödemeye devam mı edeceğim?

edit: bende 20mbit sınırsız(ama 100gb den sonra AKK) bağlantı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 21 Aralık 2012; 19:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

ya bende işteydim.... anlamadım tekrar dinleyim filan diyene kadar kapandı.. diyordum bu adamlar ne dedi.. sms filan bekliyordum.... yazıları okudum. inanamadım.

Şimdi;
    1-) 3 aralıktan sonra akk kalkıyor doğru mudur? herhangi bir ücret filan gelmeyecek yani dimi?
    2-) benimki önümüzdeki mayıs ayında taahhüt bitiyor. ondan sonra aynı ücreti ödemeye devam mı edeceğim?

bende böyle anladım benimde 20mbit 100gb mayısta bitiyor eğer aynı fiyata akksiz devam edebileceksek süper ya ben kalırım superonlineda
  • quote:

ya bende işteydim.... anlamadım tekrar dinleyim filan diyene kadar kapandı.. diyordum bu adamlar ne dedi.. sms filan bekliyordum.... yazıları okudum. inanamadım.

Şimdi;

Aynı durumda ben varım hocam beni de aradılar ama pek bişey anlamadm, tek anladığım tahahüt süremiz bitene kadar AKK uygulamasından çıkarıldık. Ama tahahüt süresinden sonra nolacağını anlamadım ? Bilen ya da anlayan varsa bilgilendirsin bir zahmet

• beni de aradılar az önce, inanamayıp bir de ben aradım.
    sözleşme bitiş tarihine kadar akk'sız kullanacakmışız galiba dedim, akk komple kalktı gibi birşey söyledi müşteri temsilcisi.
    eylül 2013'e kadar sözleşmem var, o zamandan sonra tekrar getirseler bile indirebileceğim film dizi kalmaz zaten. haftasonu vatan indirimle harici diskte kapatırım 1 tb'lık, daha sırtım yere gelmez
  • Bizi de aradılar ama direk kapamış annem telefonu.
    Sitede kotayı %80 geçtiğimiz gözüküyor fakat 100gb'ı geçtim ama hız düştü. Nasıl iş anlamadım kota kalktı mı ? 2yıllık aboneyim neredeyse ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 21 Aralık 2012; 20:13:20 >
  • Yalnız benim taahhüt surem coktan doldu, yine de taahhüt süresi falan denerek aynı cümleler bana da kuruldu. O yüzden anlamadım ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aradım şimdi... olay şu... Taahhütlü müşterilerde AKK kalkıyor... benim tahhütüm mayıs ayında bitiyor 2013 mayıs. taahhütüm bittiğinde, şimdi ne kadar ödüyorsam ozamanda öyle olacak. ama hız değişikliği vs. yaparsam yeni fiyattan yansıyacak.

güzel haber. umarım20mbit/saniye hızına ulaşabiliriz.

(ama tahminim havuz olacak atıyorum toplam 100GBit bağlantı verilcek o havuza ve bunu 10 kişi paylaşcak... eğer boşluk olursa download hızımıza ulaşacaz. bir nevi 8mbite kadar denilen olay...tabi bu benim tahminim)

edit: kotanızı aştığınızda her hangi bir ek ücret eklenmeyecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 21 Aralık 2012; 20:55:30 >
  • quote:

bende aradım şimdi... olay şu... Taahhütlü müşterilerde AKK kalkıyor... benim tahhütüm mayıs ayında bitiyor 2013 mayıs. taahhütüm bittiğinde, şimdi ne kadar ödüyorsam ozamanda öyle olacak. ama hız değişikliği vs. yaparsam yeni fiyattan yansıyacak.

güzel haber. umarım20mbit/saniye hızına ulaşabiliriz.

(ama tahminim havuz olacak atıyorum toplam 100GBit bağlantı verilcek o havuza ve bunu 10 kişi paylaşcak... eğer boşluk olursa download hızımıza ulaşacaz. bir nevi 8mbite kadar denilen olay...tabi bu benim tahminim)

edit: kotanızı aştığınızda her hangi bir ek ücret eklenmeyecekmiş

Şuan benim hızım düştü ama tahhütlüyüm ararsam akk'yı kaldırırlar mı peki ?
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.