Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işe bak bugün adil kullanıma girdim. ama herhangi bir mesaj fln gelmedi bana
  • 2011 abonelerine kadar akk kalktı gibi bişey taahhüt bitince allah kerim
  • Ayın hangi gününde 0lanıyor acaba kotamız ?
  • Arkadaslar bu sistem ciddi yatirimlar yapilarak sizlerin haklari korunmak icin yapilmistir lutfen tam olarak arastirma yapin eger bu sistem uygulanmasaydi evine sunucu kurup yuksek boyutlarda dosya paylasimi yapan kisiler sizlerin hakkini yiyeceklerdi bu sistem tum ulkelerde kullanilmaktadir....

Bireysel Musteri Temsilcisi Umut Çetin
    Tel; 0530 148 73 24 - 0545 559 93 47 - 0242 606 01 06
    Mail; dreamumut@me.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

Ayın hangi gününde 0lanıyor acaba kotamız ?

Ayın ilk günü sıfırlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamumut

Arkadaslar bu sistem ciddi yatirimlar yapilarak sizlerin haklari korunmak icin yapilmistir lutfen tam olarak arastirma yapin eger bu sistem uygulanmasaydi evine sunucu kurup yuksek boyutlarda dosya paylasimi yapan kisiler sizlerin hakkini yiyeceklerdi bu sistem tum ulkelerde kullanilmaktadir....

Mail; dreamumut@me.com

o tüm ülkeler dediğiniz yerlerde fiyatlar nedir acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Arkadaslar bu sistem ciddi yatirimlar yapilarak sizlerin haklari korunmak icin yapilmistir lutfen tam olarak arastirma yapin eger bu sistem uygulanmasaydi evine sunucu kurup yuksek boyutlarda dosya paylasimi yapan kisiler sizlerin hakkini yiyeceklerdi bu sistem tum ulkelerde kullanilmaktadir....

Mail; dreamumut@me.com

Burda sorun fiyat degil AKK fiyat tartismasina girecek olursak bu konunun sonu gelmez malesef.

• quote:

quote:

quote:

Mail; dreamumut@me.com

Burda sorun fiyat degil AKK fiyat tartismasina girecek olursak bu konunun sonu gelmez malesef.

İnternet hızımızın zaten ödediğimiz ücrete göre oldukça düşük olmasının yanı sıra gelişmiş diğer ülkelerde adil kullanım kotası da ülkemize nispeten oldukça fazla seviyelerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferevon

quote:

quote:

quote:

Mail; dreamumut@me.com

İnternet hızımızın zaten ödediğimiz ücrete göre oldukça düşük olmasının yanı sıra gelişmiş diğer ülkelerde adil kullanım kotası da ülkemize nispeten oldukça fazla seviyelerde.

Sadece internetmi peki? Benzin mazot tüp hatta su bile daha pahali degilmi cogu ulkeye gore?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferevon

quote:

quote:

quote:

Mail; dreamumut@me.com

Sadece internetmi peki? Benzin mazot tüp hatta su bile daha pahali degilmi cogu ulkeye gore?

Elbette.Ama internet tarifelerinde bu olay çok daha kötü bir durumda.

• Arkadaşlar benimde akk ile ilgili birkaç sorum var. Önceleri dert etmiyordum her ay ortalama 80 90gb indiriyordum ama 2 aydır kota yetmiyor. Ben de aradım taradım sözleşmeyi buldum

Birincisi sözleşme benim adıma değil arkadaşın adına, ama sonra birşeyler olmuştu , o evde yoktu o sırada ve gelenler interneti benim adıma bağlandı. Sanırsam nakil sırasında olabilri tam hatırlamıyorum. Yani kayıtlı üye olarak ben görünüyorum ama sözleşmede arkadaşın ismi var.

Benim sözleşme aşşağıdaki gibi,

4.23 ABONE, işbu sözleşmeyi imzalayarak, SUPERONLINE'ın web sitesinde yayınladığı "kullanım koşullarını" kabul etmiş sayılır.
    4.24 ABONE, SUPERONLINE'ın işbu sözleşme kapsamında vereceği katma değerli servislere ilişkin bilgilerewww.superonline.net sitesiden ulaşablir ve onay vermesi halinde söz konusu hizmetlerden yararlanabilir.

Biliyorum geç kaldım biraz ama daha önce pek dert etmiyordum akk yi. Şimdi arasam superonline ı akk mi kaldırın desem ne derler acaba. Sözleşme benim adıma olmadığı için tüketici hakem heyetine gidip sözleşmenin fesih edilmesini istemiyorum. Tekrar sözleşme yaparsam daha kötü durum. En iyisi direk superonline mı zorlamak acaba?

• Beni aramadılar mesaj attılar,çok yanlış okumadıysam akk sınırını geçirenlere mi sınır getiriliyor şimdi,burda arkadaşlar demiş akk'yi sözleşme boyunca 1ay sadece geçtigimden sözleşme bitene kadar akk kaldırıldı filan diye.Banada gelen mesaj aslında sözleşmem biteli çok oldu ama 3Ocak tarihine kadar akk'siz internet kullanımız devam edecektir o tarihten itibaren akk kapsamı içine dahil edileceksiniz.Bende her ay akk'yi geçerim ki eski o olaylı zamanlardan beri fibere üyeydim akk'yi bana kaldırmışlardı hızım düşmezdi hiç.Şimdi bizden alıp harcamayana mı kaldırcaklar akk'yi:S ben burdan bunu anladım,bana gelen msjda akk bitiyor değil dahil ediliceksiniz diyor.
  • Ben bu kadar saygısız bir firma hayatımda görmedim arkadaşlar! Hangi akla hizmet geçen ay açılan oturumu ve kotayı bu aya devredersiniz? Bunu bir aklı selim insan açıklasın bana ne olur? Müşteri hizmetlerini aradığım zaman ne cevap verdiler biliyor musunuz? E 12'den önce bağlantınızı kesmeniz lazımdı, ben burada ta neredeki annemle, akrabalarımla video üzerinden konuşayım, bana interneti kes diyor. Ben hiçbirşey demiyorum bu firmaya, saçma sapan kendini savunma cümleleri felan var zaten. Hakkınızı arayın, yedirmeyin kimseye.
     SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!!
    Evet gördüğünüz gibi geçen ayı bu aya itelediler açıkça. Benim lugatımda küfür harici söylenecek pek bir söz kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

Ben bu kadar saygısız bir firma hayatımda görmedim arkadaşlar! Hangi akla hizmet geçen ay açılan oturumu ve kotayı bu aya devredersiniz? Bunu bir aklı selim insan açıklasın bana ne olur? Müşteri hizmetlerini aradığım zaman ne cevap verdiler biliyor musunuz? E 12'den önce bağlantınızı kesmeniz lazımdı, ben burada ta neredeki annemle, akrabalarımla video üzerinden konuşayım, bana interneti kes diyor. Ben hiçbirşey demiyorum bu firmaya, saçma sapan kendini savunma cümleleri felan var zaten. Hakkınızı arayın, yedirmeyin kimseye.
     SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!!
    Evet gördüğünüz gibi geçen ayı bu aya itelediler açıkça. Benim lugatımda küfür harici söylenecek pek bir söz kalmadı.

Bakmadım ama sanırım benimde aynı sorun var.Neden dersen ayın 4 ü oldu ama hız hala akk de ve 3 mb ta şuan.

• quote:

Mail; dreamumut@me.com

Simdi paramiz yiyorlar bu daha iyi diyorsun yani

• Bu limitsiz işide kandırmaca ttnetten geçtik 50Gb indirme kotamız 10 gb a düştü. Ne karımız oldu bu işten anlamadık.
  • Akk'si olmayanlara imreniyorum. Ağız tadınla 20 mbit ile korkusuz ve keyifli bir download yapamadım.
  • BENDE akk yok,valla süper ,iptv den deli gibi stream film izliyorum.Dizilerim programlarım vs manyak hızda iniyor.telefonla beraber 55 tl öduyorum butun bu yaptıklarıma

• Süperonline fiber internet kullanıcılarına 24 saatlik bir kıyak yapmış. Fiyatı 9.90 TL 100 Mbps

yüksek çözünürlüklü film linklerini biriktirip 1 günde indiririz artık...

Turbo Buton
    Bir tık ile limitsiz ışık hızında internet!

24 saat boyunca hızını katlayarak* Türkiye’nin en hızlısı olmak, hız alanına takılmadan internetin altını üstüne getirmek ister misin?

O zaman Turbo Buton tam sana göre!

Kullanım Şartları

Tüm fiber müşterileri bir ay içerisinde en fazla 3 defa, aynı 24 saatlik dilim içerisinde sadece 1 defa turbo buton ürünü alabilir.
    24 saatlik kullanım sonrasında abone olduğun kampanya şartlarına geri dönersin.
    24 saatlik kullanım süresince hız alanın (indirme / yükleme) hiçbir şekilde etkilenmez.
    *Turbo Buton, bağlantını kablo ile sağladığın takdirde 100 Mbps’e kadar yüksek hızları görebilme olanağı sağlar.

Ek bilgi : İnternet hızı (download ve upload) sonuçları bazı faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu faktörler, sunucunun, ev/işyeri arasında bulunan diğer sunucu ve router’ların (yönlendiricilerin) performansı ve sayısı; ev/işyeri ve sunucu lokasyonu arasındaki hatların kullanım yoğunluğu ve bilgisayarın performansıdır. Ayrıca erişmekte olunan server’ların internet çıkışlarındaki yoğunluk veya kendi düzenlemeleri doğrultusunda getirdikleri hız kısıtlamaları, web sayfalarının yavaş açılmasını etkileyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

BENDE akk yok,valla süper ,iptv den deli gibi stream film izliyorum.Dizilerim programlarım vs manyak hızda iniyor.telefonla beraber 55 tl öduyorum butun bu yaptıklarıma

Ne mutlu size.
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.