Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muco53

quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Hala çözüm yok akk saçmalığına?
    En fazla bir hafta 20mbps kullanıyorum,ardından işkence başlıyor...

Mtu çözümü var fakat sadece torrent'te işe yarıyor.

Şu MTUdan biraz bahseder misin? Nedir ?? Nasıl yapılır ?? Modem Huawie ve Pirelli

Benim kota torrentten doluyor..

• Araştırdığım kadarıyla sol un bize verdiğim huawei modemlerde mtu ayarları yok. Ve sanıyorum ki bu sadece Adsl için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Hala çözüm yok akk saçmalığına?
    En fazla bir hafta 20mbps kullanıyorum,ardından işkence başlıyor...

Mtu çözümü var fakat sadece torrent'te işe yarıyor.

Şu MTUdan biraz bahseder misin? Nedir ?? Nasıl yapılır ?? Modem Huawie ve Pirelli

Benim kota torrentten doluyor..

http://forum.donanimhaber.com/m_60047782/tm.htm

• 21 Mar 2012 ama olsun...
  • Evet geceyarısı itibari ile %100 kota dolmuş bulunmmaktadır... Ayın SEKİZİ.

22 gün 3 mbite devam.. Neymiş 20 mbit internet kullanıyormuşum...
  • 12 aylık taahhütüm vardı.. (20 - 50 GB)

50 yetmediği için, 24 ay taahhütlü 100 GB geçtim.
  • AKK saçmalığı yetmiyor gibi birde internet yavaşladı şimdi,youtubede 240p yi bile zor izliyorum...

4-5 saatir böyle...
     SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!!

Telefon açıp çok pis sövesim var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 9 Şubat 2013; 0:33:48 >

• Vay be 2009 Aralık ayında fiber internete geçmiştim. 3 ay sonra AKK çıkarttılar bende sinirlenip hattımı iptal ettirmiştim. Keşke hattı kapatmayıp hakkımı arasaymışım şimdi AKK siz kullanıyor olurdum
  • forumun tamamının bildiği gibi tt hiçbir hızı garati edemiyor kablolar dan dolayı fakat pazarlamayı iyi yapıyor anne babaları 24 ay bağlıyor vede tt en nefret etiğim şey upload yok yok yok yıl olmuş 2013 sonra akk kesitiler ping ler süper online bağlanan bir kısım şanslı vatandaşlar tüketici hakları hakem hayetine giderler ve başvururlar ise geçek sınırsız alabilirler ama SO söyler bir açığı var sözleşmelerde upload 1 mbt yazıyor da pratikte 10 mbt 13 mbt alnlar var iyi de niye 1 mbt yazıyor yakında tüm kulanılar 1 mbt upload değeri görürler ise hiç Şaşırmam bende söylemesi şimdi demeyin bana fiber dediğin Simetrik yada %50 ye %50 olur ama bu türkiyede olmaz uploadı sadece şirket ler kulanıyor gibi bir hava var ama bu alğı yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 20 Mart 2013; 9:54:23 >
  • Uploadun (yükleme) kotaya dahil oldugunu bilmiyordum. Resmen bizi yolunmalık kaz olarak goruyorlar.

Bunlara karsı yapılacak tek sey hepimizin anlasıp aynı gun gidip iptal dilekcesi vermemiz lakin bunu yapacak irademizin olmadıgını bildikleri icin yolmaya devam ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah Superonline resmen semiriyor

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!!
  • Yine akk dışında garip şekilde yavaşlamalar başladı,bu sefer de sabahları yavaşlıyor,videoları hiç izleyemiyorum o kadar yavaş ki...
    Adana'da oturup da So kullananlarda var mı böyle bir sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Uploadun (yükleme) kotaya dahil oldugunu bilmiyordum. Resmen bizi yolunmalık kaz olarak goruyorlar.

Bunlara karsı yapılacak tek sey hepimizin anlasıp aynı gun gidip iptal dilekcesi vermemiz lakin bunu yapacak irademizin olmadıgını bildikleri icin yolmaya devam ediyorlar.

Tttnet bu yüzden daha avantajlı upload kotaya dahil değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoozfire

quote:

Uploadun (yükleme) kotaya dahil oldugunu bilmiyordum. Resmen bizi yolunmalık kaz olarak goruyorlar.

Tttnet bu yüzden daha avantajlı upload kotaya dahil değil...

Sözleşmem bitsin TTnet'in yolunu tutacağım.
  • bugün itibariyle 100 gb geçtim ve 4mbit kullandığım hızım 3mbit e sabitlendi, lanet olsun.
  • quote:

Yok böyle bişey,

Upload ayrı, download ayrı.

Upload sınırı 50gb, Download sınırı 100gb benim.
  • Arkadaşlar merhabalar.Ttnetten Superonline a geçtim 8000 olana merak ettiğim akkye yakalanmayalar var acaba yeni kullanıcıların mı başına geliyor bu durum yoksa 1-2 ay sonra akkye yakalanmama ihtimalimiz var mı? Hızı düşmeyenler var mı?Pufff şans yok bizde kardeşim. hızı düşmeyen çok mu belki sonra düzelir misal bazı arkadaşların 1-2 düşmüş sonra düzelmiş acaba yeni üye olanlarda akkye bir iki ay sonra yakalnır mı? nedir durumlar yardımcı olursanız çok sevinirim akkden hızı düşenlerin sayısı çok mu az mı kafam karıştı superonline geçtim gene kota gene ulan şansa bak kotası düşmeyen insanlar da çok puffff
  • Superonline 8 mbit kullanıcısıyım. AKK 50 gb. Bilgisayarım olmadığından tabletten kullanıyorum interneti baktım kotam 19 gb olmuş yazın bilgisayar alınca ben ne yapacağım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: velvet darkness

Arkadaşlar merhabalar.Ttnetten Superonline a geçtim 8000 olana merak ettiğim akkye yakalanmayalar var acaba yeni kullanıcıların mı başına geliyor bu durum yoksa 1-2 ay sonra akkye yakalanmama ihtimalimiz var mı? Hızı düşmeyenler var mı?Pufff şans yok bizde kardeşim. hızı düşmeyen çok mu belki sonra düzelir misal bazı arkadaşların 1-2 düşmüş sonra düzelmiş acaba yeni üye olanlarda akkye bir iki ay sonra yakalnır mı? nedir durumlar yardımcı olursanız çok sevinirim akkden hızı düşenlerin sayısı çok mu az mı kafam karıştı superonline geçtim gene kota gene ulan şansa bak kotası düşmeyen insanlar da çok puffff

Kotasız (AKKsiz) olanlar 2009 yılı öncesinde aboneliklerini yaptırmış olanlar ve ellerindeki sözleşmede AKK ile ilgili her hangi bir hüküm olmayanlar. Bu kişiler de eğer farklı bir tarifeye geçerler veya aboneliklerini bitirirler ve farklı bir aboneliğe geçerlerse AKK kapsamına girecekler. Bu başlık da zaten elinde sözleşme olmasına rağmen genellikle kandırmacalarla veya bilgi verilmeden AKK kapsamına alınan kullanıcıların tecrübelerini paylaşması için açılmıştı. İlk başlarda mahkeme sonuçları ile sonuç alındı sonrasında Superonline bu durumda olan kullanıcıların hakkını geri verdi (zaten genellikle yerel şubelerin çakallığı idi olay)..ondan dolayı başlık biraz aktifliğini kaybetti zaten..

yeni kullanıcı iseniz AKK dışında kalmanızın bir yolu yok. Ha bir yolu var: tüm kullanıcılır sesini yükseltirse firma bu uygulamadan vaz geçebilir veya devlet bir düzenleme getirebilir (alt limitin 1Mbs 'den 3 Mbs 'ye çıkartılması olayında olduğu gibi). Zaten topicin bir amacıda bu yönde dayanışma sağlamaktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 19 Mart 2013; 17:44:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

forummun tamamın da bildiği gibi tt hiçbir hızı garati edemiyor fakat pazarlamayı iyi yapıyor ebebeyinleri hatüttle bağlıyor vede tt en nefret etiğim şey upload yok yok yok yıl olmuş 2013 sonra akk kesitiler ping ler süper online bağlanan bir kısım şanslı vatandaşlar tüketici hakları hakem hayetine giderler ve başvururlar ise geçek sınırsız alabilirler ama süper online nide söyler bir açığı var sözleşmelerde upload 1 mbt yazıyor muş da pratikte 10 mbt 13 mbt alnlar var iyi de niye 1 mbt yazıyor yakında tüm kulanılar 1 mbt upload değeri görürler ise şaşmam bende söylemesi şimdi demeyin bana fiber dediğin sinetrik hatta %50 ye %50 olur ama bu türkiyede olmaz uploadı sadece şirketler kunıyormuş bireysel kulanıclar ne yapsın ?

ya kusra bakma 3-5 kere okumak zorunda kaldım..yine de anlamadığım yerler var..bu nasıl Türkçe'dir arkadaşım ya :)).. tekrar yazsan anlaşılır şekilde...

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.