Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kotam şu anda 15gb ve hızımı 3'e düşürdüler yine. her ay aynı naneyi yiyorlar daha kotayı geçmeden hız düşürüyorlar. hızı da nasıl düşürüyorlarsa ping tavan yapıyor 120ms ping mi olur lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 17 Ocak 2013; 15:59:33 >
  • arkadaşlar benim ocak ayında yani bu ayın 6 sında bitti sözleşmem. ve aradılar beni 20 mb aynı 49 liraya diye. bende kabul etmedim. eğerki akk yi kaldırırsanız kabul ederim dedim. onlarda bana zaten akk size uygulanmıyor dedi. bende o yüzdenmi her ay 3 mbps ye iniyor hızım dedim. artık uygulanmıyor üzerinize dedi ve kotama baktığımda 46gb down. 8gb up var. ama %80 lik kota aşımı doldu diyede msj gelmedi.
    şimdi eğerki ben sözleşme yapmasam ve 10mbps ta kalsam akk bana uygulanmıyacakmı? çözemedim olayı. eğer öyleyse hiç uğraşmam sözleşmede yenilemem ohh kebap. bi bilgisi olan varmı? müşteri hizmetinden laf almak çok zor uğraşamam artıki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermes_unuy -- 19 Ocak 2013; 0:01:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Sentence

arkadaşlar benim ocak ayında yani bu ayın 6 sında bitti sözleşmem. ve aradılar beni 20 mb aynı 49 liraya diye. bende kabul etmedim. eğerki akk yi kaldırırsanız kabul ederim dedim. onlarda bana zaten akk size uygulanmıyor dedi. bende o yüzdenmi her ay 3 mbps ye iniyor hızım dedim. artık uygulanmıyor üzerinize dedi ve kotama baktığımda 46gb down. 8gb up var. ama %80 lik kota aşımı doldu diyede msj gelmedi.
    şimdi eğerki ben sözleşme yapmasam ve 10mbps ta kalsam akk bana uygulanmıyacakmı? çözemedim olayı. eğer öyleyse hiç uğraşmam sözleşmede yenilemem ohh kebap. bi bilgisi olan varmı? müşteri hizmetinden laf almak çok zor uğraşamam artıki

Hocam son 1,5 aydır superonline eski tahahütlü üyelerine AKK'yı kaldırdı.. 46GB download limitiniz oluşmasına rağmen %80 lik kota aşım mesajının gelmemesinin de sebebi bu. Siz biraz gelişmelerden uzak kaldınız sanırım :) Şuan istediğiniz kadar download yapabilirsiniz, akk uygulanmayacak. Eğer telefonda da dedikleri gibi yeni sözleşmede AKK uygulanmayacak şartını kabul ederlerse kesinlikle sözleşmenizi uzatın ve devam edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

arkadaşlar benim ocak ayında yani bu ayın 6 sında bitti sözleşmem. ve aradılar beni 20 mb aynı 49 liraya diye. bende kabul etmedim. eğerki akk yi kaldırırsanız kabul ederim dedim. onlarda bana zaten akk size uygulanmıyor dedi. bende o yüzdenmi her ay 3 mbps ye iniyor hızım dedim. artık uygulanmıyor üzerinize dedi ve kotama baktığımda 46gb down. 8gb up var. ama %80 lik kota aşımı doldu diyede msj gelmedi.

Hocam son 1,5 aydır superonline eski tahahütlü üyelerine AKK'yı kaldırdı.. 46GB download limitiniz oluşmasına rağmen %80 lik kota aşım mesajının gelmemesinin de sebebi bu. Siz biraz gelişmelerden uzak kaldınız sanırım :) Şuan istediğiniz kadar download yapabilirsiniz, akk uygulanmayacak. Eğer telefonda da dedikleri gibi yeni sözleşmede AKK uygulanmayacak şartını kabul ederlerse kesinlikle sözleşmenizi uzatın ve devam edin derim.

hocam konuştum ben bana dedikleri daha sonradan, 20 mbps geçin 49 liradan kullanın oldu. bende akk illeti eğer uygulanmıycaksa kullanırım yoksa 10 mb yetiyo bana dedim. tamam o zaman not alıyorum dedi. kapattı. şimdi benim sorduğum artık hiç uygulanmıycakmı bana akk? yani sözleşme yapmıycam ben bunlarla. şuan rahatım yani.

• merhaba ben bundan yaklasık 5 ay oncesıne kadar sınırsız 10mbit kullanıodum ve bı akk soz konusu degıldı ama 5 ay once ıstanbul dısına cıktıgım ıcın internetimi kapattırdım şimdi yenı sozlesme yapanların interneti akk'sız kullanma gibi bir şansı var mı ?
  • arkadaşlar ben 8mbit limitsiz ttnet kullanıyorum 63tl ödüyorum, daha yüksek hız alabileceğim bu fiyata yakın superonline fiber internet paketi var mıdır?Superonlinenin sitesinde tam bulamadım aradığımı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

hocam konuştum ben bana dedikleri daha sonradan, 20 mbps geçin 49 liradan kullanın oldu. bende akk illeti eğer uygulanmıycaksa kullanırım yoksa 10 mb yetiyo bana dedim. tamam o zaman not alıyorum dedi. kapattı. şimdi benim sorduğum artık hiç uygulanmıycakmı bana akk? yani sözleşme yapmıycam ben bunlarla. şuan rahatım yani.

Hocam eğer telefonda mevcut bağlantı tarifeniz üzerinden tahahüte devam edin, AKK dışısınız zaten AKK uygulanmayacak dediyse uygulanmaması lazım. Yani istediğiniz kadar download yapabilirsiniz. Ama yeni bir tarifeye geçerseniz, AKK olayını devam ettirirler mi bilmiyorum. Siz tekrar telefon açıp, adam akıllı tekrar bir sorun. Benim önerim eğer AKK uygulanmayacaksa, AKK'sız tarifeyi seçip sözleşmenizi uzatmanız.

• Merhaba,

19 ocakta sınırsız 20 mb hız ( 10gb akk lı) fiber internete e üye oldum.fiyatı 29 tl . 24 ay tahattütlü.

internetten bir şey indiren biri değilim. bundan önce avea jet 5 gb 25 tl kullanıyordum. bu sınırsız 29 deyince geçtim. neyse uzatmayayım.

dün cebime mesaj geldi. akk %80 aşıldı bilginiz olsun diye . şoktayım. 1 ayda 5 gb doldurmayan ben 1 haftada 8 gb kullanmışım , mümkün değil .

bilgisayarı ağırlıkla oğlum kullanıyor ve youtube dan video izliyor. superonline a geçmeden öncede o kullanıyordu 5 gb dolmuoyrdu . sizce bu nasıl olmuş

olabilir.. bu konuda yorumları ve bilgisi olanları bekliyorum... teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capturex

Benim taahhüt normalde eylül 2013'te bitiyordu.
    Az önce bilgilendirme mesajı geldi Nisan 2014'e kadar akk'sız kullanabilecekmişim. Sanırım taahhüt süresi boyunca akk'yı geçtiğim ayları da eklemişler üstüne.
    49 liraya sınırsız 20 mbit internet, akk vs derdi yok. steam kütüphanemdeki oyunların tamamını 1 günde indirdim, bluray filmler, dizi boxset'ler, daha sırtım yere gelmez. 2014'e kadar da kim öle kim kala, ondan sonra daha cazip tarifeler gelir herhalde.
    Bu gidişle superonline beni bıraksa ben onu bırakmam, muhteşem gerçekten.

süper online size 49 liraya sınırsız 20 mbit internet veriyor tt bize 79 tl ye 50gb kota + 3mb adil kullanım hakkı bu olsa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbakay

Merhaba,

19 ocakta sınırsız 20 mb hız ( 10gb akk lı) fiber internete e üye oldum.fiyatı 29 tl . 24 ay tahattütlü.

internetten bir şey indiren biri değilim. bundan önce avea jet 5 gb 25 tl kullanıyordum. bu sınırsız 29 deyince geçtim. neyse uzatmayayım.

dün cebime mesaj geldi. akk %80 aşıldı bilginiz olsun diye . şoktayım. 1 ayda 5 gb doldurmayan ben 1 haftada 8 gb kullanmışım , mümkün değil .

bilgisayarı ağırlıkla oğlum kullanıyor ve youtube dan video izliyor. superonline a geçmeden öncede o kullanıyordu 5 gb dolmuoyrdu . sizce bu nasıl olmuş

olabilir.. bu konuda yorumları ve bilgisi olanları bekliyorum... teşekkür ederim.

Fiber internet olduğu için dolması çok kolay, çünkü çok hızlı. Fazladan yaptığınız birşey olmalı ki 8gb dolmuş. Fazla dert etmenizi gerektirecek bir durum yok sınırsız yazmışsınız. 10gb kotayı geçince hızınız 3mbps düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 26 Ocak 2013; 18:57:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

quote:

Orijinalden alıntı: capturex

Benim taahhüt normalde eylül 2013'te bitiyordu.
    Az önce bilgilendirme mesajı geldi Nisan 2014'e kadar akk'sız kullanabilecekmişim. Sanırım taahhüt süresi boyunca akk'yı geçtiğim ayları da eklemişler üstüne.
    49 liraya sınırsız 20 mbit internet, akk vs derdi yok. steam kütüphanemdeki oyunların tamamını 1 günde indirdim, bluray filmler, dizi boxset'ler, daha sırtım yere gelmez. 2014'e kadar da kim öle kim kala, ondan sonra daha cazip tarifeler gelir herhalde.
    Bu gidişle superonline beni bıraksa ben onu bırakmam, muhteşem gerçekten.

süper online size 49 liraya sınırsız 20 mbit internet veriyor tt bize 79 tl ye 50gb kota + 3mb adil kullanım hakkı bu olsa gerek...

Ben şanslı kesimdenim sanırım. Adil kullanım başlı başına saçmalık zaten, ya kaldırsınlar ya da paketlerine sınırsız demesinler. Ben de zamanında ilk 3 gününde doldururdum kotayı, akk kalkınca anladım bugüne kadar 20 mbit kullanmamışım meğer.

• AKK yı ne yapıp edip uygulayamadıkları şanslı azınlıktanım. 2010 senesinin başında aboneliğim başlamıştı, haliyle o zamanlarda AKK nın a sı bile yoktu.

Neyse bugün aradılar ve son 1 yıllık taahhütümün bittiğini ve aynı veya daha düşük ücretle (tam dinlemedim bile buraları) 20mbit lik tarifeye geçebileceğimi söylediler.

Direkt olarak istemiyorum dedim. (1 sene önce de böyle olmuştu) O zaman fiyat artışından etkilenirsiniz vs. diyecek oldu.. "Yok istemiyorum, siz o zaman beni AKK ya dahil edersiniz, ben aynen böyle kalmak istiyorum" dedim. "Peki madem" deyip kapadılar.

Bakalım bundan sonrası ne olacak ???

• Hala çözüm yok akk saçmalığına?
    En fazla bir hafta 20mbps kullanıyorum,ardından işkence başlıyor...

• Gerçekten bu hızlarda bu AKK çok saçma. Mantıklı seviyelere çekilmesi yada kaldırılması lazım.
  • Neden halledemedik şu AKK işini anlamadım. O kadar oy falan toplandı ipleyen kimse yok heralde. Resmen dert haline geliyor artık internete girmek. Video izlemeye , film indirmeye korkuyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

cok yaşa ttnet hakkaten senden buyugu yokmuş

bunların hangisine güven duyucaz anlamadım gitti valla albirini vur ötekine ttnetden kurtulmak istedim forumları okudukça aman kalsın diyorum

• Daha 1 hafta olmadı. %80 doldu.

Max 10 gün 20 mbit..

Sadece daha yüksek fiyata paket satmak için çıkarılmış bir sahtekarlıktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Daha 1 hafta olmadı. %80 doldu.

Max 10 gün 20 mbit..

Dijital olarak 2 oyun alıp indirince veya lcd televizyonlarımız nedeniyle kaliteli bir film seyretmek için Fullhd film indirince gerçekten 10 gün dayanmıyor. Bir kere cümle aleme hatlar kaldırmıyor dedikten sonra ne icraat yapıyorlar ne başka bir şey. AKK konusunda ne BTK dan ne Superonline dan bana geri dönüş maili geldi. Bu konu hakkında artık hiçbir bilgi vermiyorlar. 3 megabit nedir yahu. Zaten bir tuhaflık var 3 mbit olunca sınırlandırmadan dolayı geç tepki veren internet haline geliyor. Gerçekten bıktım bunlardan. 3 mbite o kadar yüksek paralar vermekte bana gerçekten koyuyor.

Sahtekarlığa gelince, hızı düşürüp "kotanızı artırın" reklamlarını veren bir firma büyük sahtekardır. Ayrıca "Turbo Buton" denilen sistemde 24 saatliğine 10 liraya 100 mbit internet veriyoruz olayı var. Bu ise ayrı bir tartışma konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Hala çözüm yok akk saçmalığına?
    En fazla bir hafta 20mbps kullanıyorum,ardından işkence başlıyor...

Mtu çözümü var fakat sadece torrent'te işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hezârfen

quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Daha 1 hafta olmadı. %80 doldu.

Max 10 gün 20 mbit..

Dijital olarak 2 oyun alıp indirince veya lcd televizyonlarımız nedeniyle kaliteli bir film seyretmek için Fullhd film indirince gerçekten 10 gün dayanmıyor. Bir kere cümle aleme hatlar kaldırmıyor dedikten sonra ne icraat yapıyorlar ne başka bir şey. AKK konusunda ne BTK dan ne Superonline dan bana geri dönüş maili geldi. Bu konu hakkında artık hiçbir bilgi vermiyorlar. 3 megabit nedir yahu. Zaten bir tuhaflık var 3 mbit olunca sınırlandırmadan dolayı geç tepki veren internet haline geliyor. Gerçekten bıktım bunlardan. 3 mbite o kadar yüksek paralar vermekte bana gerçekten koyuyor.

Sahtekarlığa gelince, hızı düşürüp "kotanızı artırın" reklamlarını veren bir firma büyük sahtekardır. Ayrıca "Turbo Buton" denilen sistemde 24 saatliğine 10 liraya 100 mbit internet veriyoruz olayı var. Bu ise ayrı bir tartışma konusu.

3 tane 1080p film indirdim, AKK doldu..

Download yapmayacaksam 20 mbit interneti haber okumak için mi alacağım ??

Tamamen daha yüksek fiyatlara paket satabilmek için çıkarılmıştır.. Devlet de desteklemektedir..

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.