Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim taahütüm bu eylülde bitti bugün benide aradılar 3 aralığa kadar adil kullanım yok diye downloada abansam hızım düşmez değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

bende aradım şimdi... olay şu... Taahhütlü müşterilerde AKK kalkıyor... benim tahhütüm mayıs ayında bitiyor 2013 mayıs. taahhütüm bittiğinde, şimdi ne kadar ödüyorsam ozamanda öyle olacak. ama hız değişikliği vs. yaparsam yeni fiyattan yansıyacak.

güzel haber. umarım20mbit/saniye hızına ulaşabiliriz.

(ama tahminim havuz olacak atıyorum toplam 100GBit bağlantı verilcek o havuza ve bunu 10 kişi paylaşcak... eğer boşluk olursa download hızımıza ulaşacaz. bir nevi 8mbite kadar denilen olay...tabi bu benim tahminim)

edit: kotanızı aştığınızda her hangi bir ek ücret eklenmeyecekmiş

Şuan benim hızım düştü ama tahhütlüyüm ararsam akk'yı kaldırırlar mı peki ?

ara müşteri hizmetlerini.... bana söyledii buydu... taahhütlülerde adam kayırma varmıdır.... bilemedim şimdi..:P

• quote:

quote:

quote:

bende aradım şimdi... olay şu... Taahhütlü müşterilerde AKK kalkıyor... benim tahhütüm mayıs ayında bitiyor 2013 mayıs. taahhütüm bittiğinde, şimdi ne kadar ödüyorsam ozamanda öyle olacak. ama hız değişikliği vs. yaparsam yeni fiyattan yansıyacak.

(ama tahminim havuz olacak atıyorum toplam 100GBit bağlantı verilcek o havuza ve bunu 10 kişi paylaşcak... eğer boşluk olursa download hızımıza ulaşacaz. bir nevi 8mbite kadar denilen olay...tabi bu benim tahminim)

ara müşteri hizmetlerini.... bana söyledii buydu... taahhütlülerde adam kayırma varmıdır.... bilemedim şimdi..:P

Peki hangi yılda abone oldunuz ben 2011'de geçmiştim bana 2008-2010 arası abonelerde kalkıyor dedi kadın.
    Siz ne söyledinizde kalktı bir daha arayıp söyleyeyim bu müşteri temsilcisi kadınlara sinir oluyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 21 Aralık 2012; 21:39:09 >

• quote:

benimde mayısta bitecek taahhüt. 59 liraya 20mbiti akk olmadan vereceklerse allah razı olsun.

eğer böyle birşey yaparlarsa onların ben ta... lan ben zaten fibere yok bilmemneye kadar gibi şeylerle uğraşmamak için geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 21 Aralık 2012; 23:28:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hangi yılda abone oldunuz ben 2011'de geçmiştim bana 2008-2010 arası abonelerde kalkıyor dedi kadın.
    Siz ne söyledinizde kalktı bir daha arayıp söyleyeyim bu müşteri temsilcisi kadınlara sinir oluyorum zaten.

2011 mayısta başladı... 2013 mayısta bitiyor...24 ay taahüdlü

• Kotayı geçtiğimiz aylarda, 1 kere aşmışım. Ondan dolayı beni akk dışına almışlar. ve bir sonraki emre kadar bu böyle devam edecek miş
  • Beni de sabah sabah uyurken aradılar, o kafayla anlamadım. Az önce MH ni aradım sordum, bugüne kadar AKK ye hiç takılmadığınız için, taahhüt süreniz bitene kadar (Ağustos 2013) AKK sınırı artık kalktı sizin için dedi. Dedim yani artık ayda 1 TB download ve upload yapsam da hızım düşmeyecek mi? Hayır düşmeyecek dedi. Sanırım AKK yi tamamen kaldırmanın ön denemeleri bunlar. Sistem bu sömürüyü kaldırabilirse tamamen kalkabilir. Diğer bir tahminim de TTnet'in yaptığı ortak kota kullanımına karşı yapılan bir kontratak. Çok güzel hareketler bunlar . Turkcell'den ortak kullanım da (evde fiber net cepte Tcell 3G üzerinden) bekliyoruz. Bu da yapılırsa eğer sene değil, ömür boyu taahhüt veririm Turkcell'e.
  • Beni de dün aradılar, üç kere dinledim ama hiçbir şey anlamadım. :)

Şimdi bu çağrıyı alanlar için akk uygulaması kalkmış mı oldu? Benim taahhüdüm de Ağustos ayına kadar.
    Webişlem menüsünde halen akk kullanım miktarları var, hızın düşeceği uyarısı yazıyor. Kafalar karıştı.
  • bence tahütü biten kulanıcıları katakuliye fetirip yeni tahüt izlalatma sonrada akk tekra ilave etmek amacları yani dikatli olun derim malum hepsi nini tek ve yegane kozu tahüt yoksa çoğu kulanıcı zaten başka ıss gecer
  • Arkadaşlar bir sorum olucak.
    Hızım 10 MB-50 GB akk'lı .49 lira ödüyorum.
    Banada böyle bir mesaj geldi taaddüt sonuna kadar akk kaldırıldı diye.
    Benim taaddütüm 1-2 ay içinde bitecek.

Beni düşündüren soru şu.Taaddüt bitince fiyatta değişiklik olucakmı.
    Birde Taaddüt bitince, Akk yı geçince(50 GB'ı aşınca) faturaya yansıyan bi artış olucakmı.
    Bu 2 soru kafamı kurcaladı.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar aradım ve anlaşılır bir şekilde konuştum.

Superonline eski üyelerine tahahüt süresi bitene kadar AKK'yı kaldırmış, hiçbirşekilde hızımızı kesmeyecek. Gönül rahatlığıyla sınırsız download yapabilirsiniz. Tahahüt bitince, aynı hız ve ücretten devam edebilirsiniz FAKAT; yeni sözleşmede AKK olacak mı olmayacak mı bunun garantisini ve net bir bilgisini vermiyorlar. "Büyük ihtimalle AKK yine olmayacak fakat kesin bir bilgi yok elimizde" gibilerinden yarım ağız konuşuyolar. Superonline'da çalışan bir kaç arkadaşım vardı, onların aracılığıyla bu AKK olayının mahkemeye taşındığını ve Superonline'nın AKK'nin kalkması için uğraştığını biliyorum. Belki ondan sebep bir gelişme olabilir ya da tahahüt süresi sona ermeye yaklaşan üyeleri kaybetmemek adına bir pazarlama yöntemi de olabilir. Ama koskoca şirket öyle kafasına göre AKK'yi sırf üye kaybetmesin diye kaldırabilir mi ondan da emin değilim. Şimdilik net olan birşey var; tahahüt süresi dolana kadar AKK uygulaması dışındayız, şimdilik keyfini çıkaralım herkese hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Arkadaşlar aradım ve anlaşılır bir şekilde konuştum.

Superonline eski üyelerine tahahüt süresi bitene kadar AKK'yı kaldırmış, hiçbirşekilde hızımızı kesmeyecek. Gönül rahatlığıyla sınırsız download yapabilirsiniz. Tahahüt bitince, aynı hız ve ücretten devam edebilirsiniz FAKAT; yeni sözleşmede AKK olacak mı olmayacak mı bunun garantisini ve net bir bilgisini vermiyorlar. "Büyük ihtimalle AKK yine olmayacak fakat kesin bir bilgi yok elimizde" gibilerinden yarım ağız konuşuyolar. Superonline'da çalışan bir kaç arkadaşım vardı, onların aracılığıyla bu AKK olayının mahkemeye taşındığını ve Superonline'nın AKK'nin kalkması için uğraştığını biliyorum. Belki ondan sebep bir gelişme olabilir ya da tahahüt süresi sona ermeye yaklaşan üyeleri kaybetmemek adına bir pazarlama yöntemi de olabilir. Ama koskoca şirket öyle kafasına göre AKK'yi sırf üye kaybetmesin diye kaldırabilir mi ondan da emin değilim. Şimdilik net olan birşey var; tahahüt süresi dolana kadar AKK uygulaması dışındayız, şimdilik keyfini çıkaralım herkese hayırlı olsun

ama sonrası için çok tehlikeli. birde gidip 50gb verirlerse hoş olmaz. taahhüt bittikten sonrada yine taahhütle mi aynı fiyatı veriyorlar yoksa taahhütsüz devam edebilecek miyiz ? zaten 2011 üyelerinin sözleşmesinde akk geçmese bile siteye atıf yapıldığından yine bişey çıkmıyor uğraşsanız bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

ama sonrası için çok tehlikeli. birde gidip 50gb verirlerse hoş olmaz. taahhüt bittikten sonrada yine taahhütle mi aynı fiyatı veriyorlar yoksa taahhütsüz devam edebilecek miyiz ? zaten 2011 üyelerinin sözleşmesinde akk geçmese bile siteye atıf yapıldığından yine bişey çıkmıyor uğraşsanız bile.

Tahahütün bittiğinde tekrar tahahütlü olarak sözleşme yenilersen, mevcut fiyattan, hızdan ve adil kota kullanım limitinden yararlanıcaksın hocam. AKK kalkar mı kalır mı bilmiyorum, fakat mantık olarak eski üye olduğun ve tahahütünü yenilediğin için devam etmesi gerekir. Kaldı ki devam etmese bile,şuan AKK'sız bir şekilde tahahüt sınırları içinde olduğun için, tekrar talep etme hakkın doğar; istedikleri kadar kılıfına uydurmaya çalışsınlar, bu konunda bir adım önde olursun. Hakkını arayabilme hakkın olur yani Ama bence AKK'sız bir şekilde devam edecektir, çünkü Superonline'da çalışan sağlam arkadaşlarım var. Yukarda söylediğim gibi bu işin mahkemeye taşındığını söylemişti, Superonline da hoşnut değil bu durumdan yani. Herhalde şöyle bir sistem geliştircekler gibi geliyor bana; belli bir üyelik süresinin üzerinde olan ( eski üyelere ) üyelere AKK uygulanmayacak, yeni üyelere de belli bir süreyi geçtikten sonra AKK uygulamasının kalkacağının sözünü verebilirler. Ne kadar eskileşirsen o kadar avantajın olur hesabı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Tahahütün bittiğinde tekrar tahahütlü olarak sözleşme yenilersen, mevcut fiyattan, hızdan ve adil kota kullanım limitinden yararlanıcaksın hocam. AKK kalkar mı kalır mı bilmiyorum, fakat mantık olarak eski üye olduğun ve tahahütünü yenilediğin için devam etmesi gerekir. Kaldı ki devam etmese bile,şuan AKK'sız bir şekilde tahahüt sınırları içinde olduğun için, tekrar talep etme hakkın doğar; istedikleri kadar kılıfına uydurmaya çalışsınlar, bu konunda bir adım önde olursun. Hakkını arayabilme hakkın olur yani Ama bence AKK'sız bir şekilde devam edecektir, çünkü Superonline'da çalışan sağlam arkadaşlarım var. Yukarda söylediğim gibi bu işin mahkemeye taşındığını söylemişti, Superonline da hoşnut değil bu durumdan yani. Herhalde şöyle bir sistem geliştircekler gibi geliyor bana; belli bir üyelik süresinin üzerinde olan ( eski üyelere ) üyelere AKK uygulanmayacak, yeni üyelere de belli bir süreyi geçtikten sonra AKK uygulamasının kalkacağının sözünü verebilirler. Ne kadar eskileşirsen o kadar avantajın olur hesabı

umarım öyle olur. çünkü gayet memnunum SOLden. birde bazı arkadaşlar arayınca siz akkyi aşmadığınız için öyle bişey yaptık demişlerde yalan ben sadece 1 kere akk aşmadım kalanında sürekli aştım ama bizede yaptılar.

• Taahhütüm biteli 5 ay oldu. İlk kez Mayısta kota uyguladıklarında SO'ı hemen mahkemeye verdim. Mahkeme sonucu açıklanmadan 2.kez kota uyguladılar. Mahkeme sonucunu 7 aydır merakla bekliyorum. Çok yoğun başvuru varmış bizim bölgede.
    "Taahhüt bitene kadar kota uygulanmayacak" lafı tamamen SO'ın uydurmasıdır. Amaç hız tarifenizi arttırarak 2 yıl daha daha sözleşme imzalatıp sömürmektir.
  • En azından taahhüt bitimine kadar(3 Aralık) kafam rahat, download yapmayı unutmuşum biraz keyfini sürelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotaless -- 25 Aralık 2012; 18:55:37 >
  • Benim taahhüt normalde eylül 2013'te bitiyordu.
    Az önce bilgilendirme mesajı geldi Nisan 2014'e kadar akk'sız kullanabilecekmişim. Sanırım taahhüt süresi boyunca akk'yı geçtiğim ayları da eklemişler üstüne.
    49 liraya sınırsız 20 mbit internet, akk vs derdi yok. steam kütüphanemdeki oyunların tamamını 1 günde indirdim, bluray filmler, dizi boxset'ler, daha sırtım yere gelmez. 2014'e kadar da kim öle kim kala, ondan sonra daha cazip tarifeler gelir herhalde.
    Bu gidişle superonline beni bıraksa ben onu bırakmam, muhteşem gerçekten.
  • Benim de mayıs 2013'te bitiyordu, temmuz 2013'e kadar uzatılmış. hadi bakalım hayırlısı, acaba ondan sonra nolcak :)
  • Bana da mesaj geldi, Ağustos 2014'e kadar A.K.K.'ye dahil olmadan kullanabilecekmişim. :)
  • malesef bana vurdu yazın temmuzda daha önce böyle bir şey olmuyordu sırf bu yüzden geçmiştim süperoline ama işte 2 sene öyle adil kotasız kullanmıştım
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.