Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda geçen tartışmayı okudum Pyloge adlı kullanıcı haksız, bakın bence demiyorum bu işin bencesi ssencesi yok bir bilen olarak söylüyorum kesinlikle haksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Yukarıda geçen tartışmayı okudum Pyloge adlı kullanıcı haksız, bakın bence demiyorum bu işin bencesi ssencesi yok bir bilen olarak söylüyorum kesinlikle haksız.

Bence kısmen haklı. O eleman gibi her şeyin b*kunu çıkaran adamlar için çıkmış zaten bu adil kullanım denen olay. herkes insan gibi kullansın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykoru

quote:

Orijinalden alıntı: okttay

quote:

Orijinalden alıntı: ettu

2 Mayıs 2012'de tüketici hakem heyetine Bursa Nilüferden ilçesinden başvurdum. On kere gidip sordum. Başvuru sayısı çığ gibi artmış. Kurban bayramından sonra tekrar gelin dediler.
    Taahhütüm bitti ama aboneliğim 10mbit sınırsızda devam ediyor. Superonline birkaç kez aradı ama hiçbir teklifini kabul etmedim. 10mbiti 49 tl'ye kullanmaya devam ediyorum.

Bende 10 mbit 49 tl sınırsız kullanan eski abonelerdendim. Ben askerdeyken eşimi aramışlar aynı paraya 20 mbit yapalım size özel demişler. Eşim limiti var mı demiş yok demişler limitsiz internet ( uyanıklar bunun yeni adı hız alanı veya akk, yani laf oyunu yapmışlar) şimdi 100 gb akk lı 20 mbit olmuş ama, limitsiz internetim gitti. Bununla ilgili yapabilecek birşeyim var mı arkadaşlar? başına benzer bir durum gelen var mı?

Telefon kaydında olmadığı söylenmiş bence bastırın, abone tarihiniz nedir.
    Eski sayfalara bakarsanız bu şekilde hakkını alan çok arkadaş mevcut

üyelik tarihim epey eski. 2009 ağustos yılında abone oldum hatta o zaman adı Quicknet ti. Modem üstünde bile quicknet yazıyor. Bu şekilde kandırılıp geri alan mı oluyor?

• Saçma sapan iş yapmışlar umarım zarar ederler bir hevesle bekledim. :/ kablo döşenirken dedim sonunda ulaşıyorum ama ne kelime adamlar ne yapmış alan varmı bu halde bence almayın :D anlasınlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koraykoru

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ettu

2 Mayıs 2012'de tüketici hakem heyetine Bursa Nilüferden ilçesinden başvurdum. On kere gidip sordum. Başvuru sayısı çığ gibi artmış. Kurban bayramından sonra tekrar gelin dediler.
    Taahhütüm bitti ama aboneliğim 10mbit sınırsızda devam ediyor. Superonline birkaç kez aradı ama hiçbir teklifini kabul etmedim. 10mbiti 49 tl'ye kullanmaya devam ediyorum.

Bende 10 mbit 49 tl sınırsız kullanan eski abonelerdendim. Ben askerdeyken eşimi aramışlar aynı paraya 20 mbit yapalım size özel demişler. Eşim limiti var mı demiş yok demişler limitsiz internet ( uyanıklar bunun yeni adı hız alanı veya akk, yani laf oyunu yapmışlar) şimdi 100 gb akk lı 20 mbit olmuş ama, limitsiz internetim gitti. Bununla ilgili yapabilecek birşeyim var mı arkadaşlar? başına benzer bir durum gelen var mı?

Telefon kaydında olmadığı söylenmiş bence bastırın, abone tarihiniz nedir.
    Eski sayfalara bakarsanız bu şekilde hakkını alan çok arkadaş mevcut

üyelik tarihim epey eski. 2009 ağustos yılında abone oldum hatta o zaman adı Quicknet ti. Modem üstünde bile quicknet yazıyor. Bu şekilde kandırılıp geri alan mı oluyor?

Tabiki, hem ses kaydınız var hemde 2010 öncesi abonesiniz, bu şekilde AKK dışı kalan çok kişi var.

• süperonline fiber internet kullanıyorum AKK hız alanı bu ay çok çabuk doldu,geçen ay %100 den sonrada indirme yapmıştım bu yaptığım downloadlar bu aya mı dahil edildi bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: horsepower

süperonline fiber internet kullanıyorum AKK hız alanı bu ay çok çabuk doldu,geçen ay %100 den sonrada indirme yapmıştım bu yaptığım downloadlar bu aya mı dahil edildi bilen var mı

Siteden bakabilirsin müşteri numaranı,şifreni biliyorsan. Eğer bilmiyorsan arayıp sorabilirsin yardımcı olurlar.
  • http://www.bulsat.com/internet.php
    Neden bilinmez bizde bir çok şeye kota var. Arkadaşlarım Bulgaristandan bu AKK hepey tüaf baktılar işalla bizim başımıza gelmez dediler, bizden 10 kat daha ufak bir ülkede ekonomi bitmiş olmasına da cabası.
    1EUR 1.95 levamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastropher -- 23 Ekim 2012; 16:23:04 >
  • Arkadaşlar bugün bir yetkili 20 mbit 200 gb akk olan bir tarife sundu, 2 yıl sözleşmeli aylık 90 lira. Böyle bir tarife hakkında bilgisi olan var mı? Şuan ttnet in 8 mbit akk sız tarifesini kullanıyorum ve geçmeyi düşünüyorum.
  • AKK superonline ile alakalı değilki BTK nın vermiş olduğu genel bir karar. bu, hükumetin suçu.
  • Arkadaşlar akk ile ilgili değil ama taahhüt ile ilgili emsal olabilecek birşey yazayım. 2 yıllık taahhüt ve devamında bir yıla kadar daha superonline fiber üyeliğimiz vardı. Aboneliği birkaç ay önce kapattırdık. Abonelik zamanı taahhütün biteceği zamanlarda müşteri hizmetlerinden birisi arayıp işte, "Bir sene fiyat şu olacak. Eski abonelerimize özel." falan diye bilgi vermişti. Ben de o zaman, "Bakın taahhüt falan var ise kesinlikle kabul etmiyorum." demiştim. Adam da, "taahhüt vermiyorsunuz. Sadece eski üyelerimize bir yıl daha bu fiyat avantajıyla aynı hız garantisi vs." demişti. "Ben de gene tamam da madem taahhüt yok. Mevcut kullandığım birşeyi neden arayıp bir daha onay istiyorsunuz." diye sormuştum. "O da işte bilgi veriyoruz. Kabul ediyorsanız onaylıyorum." dedi. Ben de, "Eğer taahhüt var ise kesinlikle kabul etmiyorum. Taahhüt yok ise tamam onaylıyorum." demiştim.

Neyse bu bir yıl kadar sürenin bitimine 1.5 ay falan kala biz aboneliği iptal ettirelim dedik. (3 yıldır aksaksız ödediğimiz faturalardan bir, iki tanesi gecikti diye yolladıkları uyarı mektubundan peder kıl olmuştu ve kapattıralım demişti.)
    Bunlar bize 70 küsür liralık fatura çıkarttı. Şok olduk tabi neyin nesi diye. Peder müşteri hizmetlerini aradı nedir bu diye. Güya biz bir senelik taahhüt daha vermişiz. Bak sen. Müşteri hizmetlerindeki uyanık, içinde taahhüt kabul ettiğime dahi bir cümle geçmemesine rağmen gitmiş "kabul ediyorum." cümlesini taahhüt olarak işleme almış. (Aslınca amaç o. Müşteriyi yanlış bilgi vererek kandırmak.) Zaten peder dediğim gibi kıl bunlara. Sinirlidir de bu tarz olaylarda. Başladı kalaylamayı müşteri hizmetlerini. Vermedik taahhüt, çıkartın bize ses kaydını, imzalı belgeyi. Müşteri hizmetleri kem küm. Neyse baya bir telefon tartışması sonrası soluğu hakem heyetinde aldık. Dilekçemizi verdik. Sonuç olarak bugün lehimize karar çıktı.

Biraz uzun oldu ama kısaca özetlersek, telefonla "Size şöye şöyle avantajlı bir olayımız var, taahhüt yok" falan ayağı yaparlarsa sakın kanmayın. Böyle bir duruma düşüp madur olan varsa gitsin tüketici hakem heyetine dilekçesini versin. Aynı şekilde akk mağduru olanlar da gördüğünüz gibi sonuca ulaşıyor. Sadece 1-2 saatinizi ayırıp gerekli merciye müracatta bulunun. İnanın ki haklıysanız hakıınızı alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 23 Ekim 2012; 20:00:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Arkadaşlar akk ile ilgili değil ama taahhüt ile ilgili emsal olabilecek birşey yazayım. 2 yıllık taahhüt ve devamında bir yıla kadar daha superonline fiber üyeliğimiz vardı. Aboneliği birkaç ay önce kapattırdık. Abonelik zamanı taahhütün biteceği zamanlarda müşteri hizmetlerinden birisi arayıp işte, "Bir sene fiyat şu olacak. Eski abonelerimize özel." falan diye bilgi vermişti. Ben de o zaman, "Bakın taahhüt falan var ise kesinlikle kabul etmiyorum." demiştim. Adam da, "taahhüt vermiyorsunuz. Sadece eski üyelerimize bir yıl daha bu fiyat avantajıyla aynı hız garantisi vs." demişti. "Ben de gene tamam da madem taahhüt yok. Mevcut kullandığım birşeyi neden arayıp bir daha onay istiyorsunuz." diye sormuştum. "O da işte bilgi veriyoruz. Kabul ediyorsanız onaylıyorum." dedi. Ben de, "Eğer taahhüt var ise kesinlikle kabul etmiyorum. Taahhüt yok ise tamam onaylıyorum." demiştim.

Neyse bu bir yıl kadar sürenin bitimine 1.5 ay falan kala biz aboneliği iptal ettirelim dedik. (3 yıldır aksaksız ödediğimiz faturalardan bir, iki tanesi gecikti diye yolladıkları uyarı mektubundan peder kıl olmuştu ve kapattıralım demişti.)
    Bunlar bize 70 küsür liralık fatura çıkarttı. Şok olduk tabi neyin nesi diye. Peder müşteri hizmetlerini aradı nedir bu diye. Güya biz bir senelik taahhüt daha vermişiz. Bak sen. Müşteri hizmetlerindeki uyanık, içinde taahhüt kabul ettiğime dahi bir cümle geçmemesine rağmen gitmiş "kabul ediyorum." cümlesini taahhüt olarak işleme almış. (Aslınca amaç o. Müşteriyi yanlış bilgi vererek kandırmak.) Zaten peder dediğim gibi kıl bunlara. Sinirlidir de bu tarz olaylarda. Başladı kalaylamayı müşteri hizmetlerini. Vermedik taahhüt, çıkartın bize ses kaydını, imzalı belgeyi. Müşteri hizmetleri kem küm. Neyse baya bir telefon tartışması sonrası soluğu hakem heyetinde aldık. Dilekçemizi verdik. Sonuç olarak bugün lehimize karar çıktı.

Biraz uzun oldu ama kısaca özetlersek, telefonla "Size şöye şöyle avantajlı bir olayımız var, taahhüt yok" falan ayağı yaparlarsa sakın kanmayın. Böyle bir duruma düşüp madur olan varsa gitsin tüketici hakem heyetine dilekçesini versin. Aynı şekilde akk mağduru olanlar da gördüğünüz gibi sonuca ulaşıyor. Sadece 1-2 saatinizi ayırıp gerekli merciye müracatta bulunun. İnanın ki haklıysanız hakıınızı alırsınız.

Ben bu tip mevzularda o tipteki görüşmeleri mutlaka yazılı not olarak tutuyorum, böylece ileride adamlar kem küm ettiğinde
    bakın diyorum şu tarihte şu kişiyle saat bilmem kaçta konuşmuşluz hemen bunu çıkarın diyorum, böyle nokta nokta konuşunca
    zaten hatalı olduklarından emin oluyorlar ve hakem heyeti vs. gerek kalmadan işiniz hâlloluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

AKK superonline ile alakalı değilki BTK nın vermiş olduğu genel bir karar. bu, hükumetin suçu.

ADSL de 8mbit tamamen akk siz limitsiz paket aylık 115 tl dir..

Superonline Fiber de 1000mbit internet akk siz limitsiz paket aylık 999 tl dir

Uydunet te ise limitsiz tarifeler gerçekten limitsiz herhangi bir akk yoktur..

SONUÇ : AKK BTK'nın vermiş olduğu genel bir karar değildir..Hükümet tarafından desteklendiğine eminim ancak akk siz paket varolduğu sürece, bahsettiğiniz durum geçerli olmayacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Arkadaşlar akk ile ilgili değil ama taahhüt ile ilgili emsal olabilecek birşey yazayım. 2 yıllık taahhüt ve devamında bir yıla kadar daha superonline fiber üyeliğimiz vardı. Aboneliği birkaç ay önce kapattırdık. Abonelik zamanı taahhütün biteceği zamanlarda müşteri hizmetlerinden birisi arayıp işte, "Bir sene fiyat şu olacak. Eski abonelerimize özel." falan diye bilgi vermişti. Ben de o zaman, "Bakın taahhüt falan var ise kesinlikle kabul etmiyorum." demiştim. Adam da, "taahhüt vermiyorsunuz. Sadece eski üyelerimize bir yıl daha bu fiyat avantajıyla aynı hız garantisi vs." demişti. "Ben de gene tamam da madem taahhüt yok. Mevcut kullandığım birşeyi neden arayıp bir daha onay istiyorsunuz." diye sormuştum. "O da işte bilgi veriyoruz. Kabul ediyorsanız onaylıyorum." dedi. Ben de, "Eğer taahhüt var ise kesinlikle kabul etmiyorum. Taahhüt yok ise tamam onaylıyorum." demiştim.

Ben bu tip mevzularda o tipteki görüşmeleri mutlaka yazılı not olarak tutuyorum, böylece ileride adamlar kem küm ettiğinde
    bakın diyorum şu tarihte şu kişiyle saat bilmem kaçta konuşmuşluz hemen bunu çıkarın diyorum, böyle nokta nokta konuşunca
    zaten hatalı olduklarından emin oluyorlar ve hakem heyeti vs. gerek kalmadan işiniz hâlloluyor

Zaten yaptığım konuşma günü bile belli. Hata biz dedik şu gün arandık diye. Ses kaydını dinletin diyoruz. Kayıtlar gizli dinletemeyiz diyorlar. Taahhüt vermişiz güya o zaman bize bir örneğini gönderin o zaman ödeyelim diyoruz, telefondan kabul etmişsiniz diyorlar. Öyle şey olur mu deyince de kem küm. Yani bildiğin müşteriyi yıpratıp, illallah dedirtip ödemeye zorluyorlar. Hani belki başkası olsa lanet olsun deyip öderdi. Bunlar çamura yattıkça biz de daha fazla sinir harbi yaşamadan hakem heyetine başvurduk.

• quote:

AKK superonline ile alakalı değilki BTK nın vermiş olduğu genel bir karar. bu, hükumetin suçu.

BTK ya şikayette bulunduğunuz zaman bu bizim kararımız demiyor??
    Bize bu kararın metnini paylaşırmısınız bizde bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian

quote:

SONUÇ : AKK BTK'nın vermiş olduğu genel bir karar değildir..Hükümet tarafından desteklendiğine eminim ancak akk siz paket varolduğu sürece, bahsettiğiniz durum geçerli olmayacaktır..

akk siz paketler akk uygulumaya geçtikten sonra yürürlüğe kondu daha önce yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian

quote:

akk siz paketler akk uygulumaya geçtikten sonra yürürlüğe kondu daha önce yoktu.

Yazdığınız mesajı hangi anlamda bana cevap olarak yazdınız, anlayamadım ancak ADSL 'de 8mbit akk siz paket daha önce de mevcut ancak fiyatı farklıydı..Yani ADSL de limitsiz paketleri 8mbit hariç kaldırıp, 8mbit in de fiyatını yeniden düzenlediler..

Sol Fiber 1000mbit'in tam olarak ne zaman aktif hale geldiğini dolayısı ile akk den önce mi sonra mı yorumu yapamıyorum.

Uydunet de zaten akk yok..

• arkadaşlar evde bulsat var. 6 aylık uydu kanalları full çekiyor istanbuldan. acaba sitesinde internet paketli olanı alsak uydudan mı internet bağlantısı sağlar fikri olan varmı?
  • Arkadaşlar bana gelen mesajı aynen yazıyorum : Abone olduğunuz kampanyanın taahhütü sonuna kadar Adil kullanım kosullarına tabi olmayacağınız değerlendirilerek, AKK uygulamasından çıkarılmış bulunmaktasınız...
    Bu mesaj iyi mi kötü anlam veremedim ve aradım müşteri temsilcisi bana yapılan kontrollerde 1 kere AKK aştığımı bu yüzden bu denetimin bana gerekmediğini 2013 Eylül ( taahhüt bitim tarihim) e kadar AKK uygulanmayacağını söyledi. O zaman sınır ve limit yok mu dedim evet dedi, paketiniz 49 TL 20 mb Limitsiz paket dedi evet dedim.
    Bakın dedim bu konuşmayı hem siz hem ben ayrıca kayda alıyorum bilginiz olsun dedim tabiki dedi. Zaten fiyat değişmez sözleşme var dedi. AKK artık yok Hız düşmede olmayacak dedi :) Bir hoş oldum sarhoş oldum :) 20 mb net ile 100 GB download 50 Gb upload vardı şimdi ÖZGÜRLÜÜÜÜÜÜK :) 8 Ay sömürecem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murty1905

Arkadaşlar bana gelen mesajı aynen yazıyorum : Abone olduğunuz kampanyanın taahhütü sonuna kadar Adil kullanım kosullarına tabi olmayacağınız değerlendirilerek, AKK uygulamasından çıkarılmış bulunmaktasınız...
    Bu mesaj iyi mi kötü anlam veremedim ve aradım müşteri temsilcisi bana yapılan kontrollerde 1 kere AKK aştığımı bu yüzden bu denetimin bana gerekmediğini 2013 Eylül ( taahhüt bitim tarihim) e kadar AKK uygulanmayacağını söyledi. O zaman sınır ve limit yok mu dedim evet dedi, paketiniz 49 TL 20 mb Limitsiz paket dedi evet dedim.
    Bakın dedim bu konuşmayı hem siz hem ben ayrıca kayda alıyorum bilginiz olsun dedim tabiki dedi. Zaten fiyat değişmez sözleşme var dedi. AKK artık yok Hız düşmede olmayacak dedi :) Bir hoş oldum sarhoş oldum :) 20 mb net ile 100 GB download 50 Gb upload vardı şimdi ÖZGÜRLÜÜÜÜÜÜK :) 8 Ay sömürecem :)

umarım öyle akk yı az aşanlar için değil tüm 2011 liler içindir. ben çünkü akk yi 1 kere aşmadım

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.