Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan youtube basta olmak üzere film yüklenen sitelerde dahil İnternet cok yavas sizde de var mı sorun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 20 Mart 2013; 17:23:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Digitürk kampanyasıyla verdikleri üyelik mevcut digitürk üyesi olunduğu için 1 yıl olan ücretsiz kullanım hakkı 6 ayda bitirdiler. Digitürk fatura yansıtmaya başladı. Bu konu dile getirildiğinde önceden Digitürk aboneliğiniz var denildi. Dikkat edin bu kampanyadaki uyanıklığa. Eğer geçecek olanlar veya daha önceden geçenler varsa.

Merhabalar,

Böyle birşey ile daha önce karşılaşan oldu mu, benim adıma başka bir adreste daha digiturk var patlar mıyız, gerçi abone de olduk hali hazırda kampanyadan, heralde digiturk hediyesini vermeyip, bi de benden superonline iptali edersem sonrasında 800tl talep etmezler sözleşmede olduğu gibi
  • Her Şey Saçma :E
  • 20-50-100 Mbit tarifelerin upload hızları 1MBit'e mi çekiliyor, bilginiz var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

20-50-100 Mbit tarifelerin upload hızları 1MBit'e mi çekiliyor, bilginiz var mı arkadaşlar ?

Malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 23 Mart 2013; 15:20:12 >
  • Ben 20Mbit propaket kullanıyorum, henüz upload hızlarında düşme yok ama superonline sitesinde 1Mbit gördüm sanırım düzenleme yapmaya çalışıyolar yine.

• quote:

20-50-100 Mbit tarifelerin upload hızları 1MBit'e mi çekiliyor, bilginiz var mı arkadaşlar ?

haydeee bu nerden çıktı şimdi. hiç iyi olmadı
  • quote:

Ben 20Mbit propaket kullanıyorum, henüz upload hızlarında düşme yok ama superonline sitesinde 1Mbit gördüm sanırım düzenleme yapmaya çalışıyolar yine.

AKK yi aşınca 1mb ye düşüyorda normalde de 1mb ye çekmeleri saçmalık...
    İnşallah böyle birşey yoktur...

• fibercile çok üzldüm fiber anlamı kalmaz fiber dediğin %50 -%50 hata simetrik olur da türkiyede yok öyle tekel olunca tek çare iptal etir gel tt çile kervanına en azında çakma fiberle uğraş normam fiber varken simetrik fiyatlarına bakarsak hala alcak çok yolu var so bakınız bg servis sayğlayıcaılar ibret alın
  • Merhabalar,
    2 hafta öncesinde superonline'dan istediğim sözleşme ve taahhütname bugün elime geçti. Bilindiği üzre akkli sözleşme imzalandığı takdirde hakkımızı savunamıyoruz. Fakat "aslı gibidir" damgalı sözleşme ve taahhütname elime geçtiğinde, kağıt üzerinde hiçbir şekilde imzamızın olmadığını gördüm. Sadece superonline'nın imzalayacağı bölgelerde kendilerinin kaşeleri var. Bu durumda herhangi bir hak savunmam olabilir mi? THH derdime derman olabilir mi? 3 mbitlik internet sinirlerimi alt üst etmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worms

15 Nisan 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Superonline Fiber İnternet hizmetinde, limitli veya limitsiz abone olunan paketin download hızının 5 katı GB kadar download; upload hızının 10 katı GB kadar upload adil kullanım koşulu olarak uygulanacaktır. Fatura dönemi içerisinde adil kullanım koşulu miktarını geçen kullanıcıların hızları bir sonraki fatura kesim tarihine kadar dowload için 512 Kbps, upload için 128 Kbps’ye düşürülecektir. Fatura kesim tarihinden sonra, adil kullanım koşulu uygulanan abonelerin paketleri ilk haline geri dönecektir.

Örneğin; 10 Mbps Limitsiz paketteki bir abonemiz, upload hızı olan 1 Mbps’nin 10 katı olan 10 GB upload ‘u aştığı zaman adil kullanım koşullu uygulaması kapsamında fatura kesin tarihine kadar upload hızı 128 Kbps’ye düşürülecektir.

http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx

kardeş hepsi akk yapıyor sadece superonline değilki :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

quote:

Ben 20Mbit propaket kullanıyorum, henüz upload hızlarında düşme yok ama superonline sitesinde 1Mbit gördüm sanırım düzenleme yapmaya çalışıyolar yine.

AKK yi aşınca 1mb ye düşüyorda normalde de 1mb ye çekmeleri saçmalık...
    İnşallah böyle birşey yoktur...

kardeş hepsi akk yapıyor sen nie kötülüyorsun ben 90gb yaptım düşürmediler ama adsl'im

• quote:

Orijinalden alıntı: worms

15 Nisan 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Superonline Fiber İnternet hizmetinde, limitli veya limitsiz abone olunan paketin download hızının 5 katı GB kadar download; upload hızının 10 katı GB kadar upload adil kullanım koşulu olarak uygulanacaktır. Fatura dönemi içerisinde adil kullanım koşulu miktarını geçen kullanıcıların hızları bir sonraki fatura kesim tarihine kadar dowload için 512 Kbps, upload için 128 Kbps’ye düşürülecektir. Fatura kesim tarihinden sonra, adil kullanım koşulu uygulanan abonelerin paketleri ilk haline geri dönecektir.

Örneğin; 10 Mbps Limitsiz paketteki bir abonemiz, upload hızı olan 1 Mbps’nin 10 katı olan 10 GB upload ‘u aştığı zaman adil kullanım koşullu uygulaması kapsamında fatura kesin tarihine kadar upload hızı 128 Kbps’ye düşürülecektir.

http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx

hepsi yapıyor akk neyin kafasını yaşıyorsunuz (Burası Türkiye)

• www.superonline.net/yardim-detay?h=41

quote:

20 Mbps, 50 Mbps ve 100 Mbps hızları için internete yükleme (upload) hızı 1 Mbps'dir.
  • Her ay limitsiz hakkımı kaybetmem için arayıp hede höde kampanyamız var yok şu bedava yok şu kadar ücret diye yemliyorlar. İyice asabımı bozdukları için e-fatura aboneliğimi kağıt faturaya çevirdim. Çevreye zararlıymış bak bak sen ayda 1 kez robot arayıp e-faturaya geçin çevre kurtulacak diye arama yapıyor. Yahu bunlar giderken biz geliyorduk. Çevre bilincini gramına kadar öğretirim öğretmesine de asıl dertleri mecbur oldukları faturalandırma masrafından kurtulmak. Kağıt faturaya devam.
  • Kullanmakta olduğunuz Turkcell Superonline Fiber İnternet hizmetinize satın aldığınız hız alanı %80’ine ulaşmıştır.

Hız alanınınızın %100 ü tamamlandığında ay sonuna kadar download hızınız 3 Mbps, upload hızınız ise 1 Mbps olarak değiştirilecektir. nedemek bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

Kullanmakta olduğunuz Turkcell Superonline Fiber İnternet hizmetinize satın aldığınız hız alanı %80’ine ulaşmıştır.

Hız alanınınızın %100 ü tamamlandığında ay sonuna kadar download hızınız 3 Mbps, upload hızınız ise 1 Mbps olarak değiştirilecektir. nedemek bu

hakaret etmek istemem ama hiç mi bilginiz yok?admaalr sınırısz internetinize kota koymuşlar ve hzınızı düşürüyorlar
  • quote:

Kullanmakta olduğunuz Turkcell Superonline Fiber İnternet hizmetinize satın aldığınız hız alanı %80’ine ulaşmıştır.

elinde akk siz yada hız alanı yazmazaya bir sözleşme mevcut ise tüketici hakları hakem heyetine başvurup sınırsız kulanabilirisn tabi yeni tahhüt imzalamımış isen
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

hakaret etmek istemem ama hiç mi bilginiz yok?admaalr sınırısz internetinize kota koymuşlar ve hzınızı düşürüyorlar

pek bilgim yok mesaj geldi hec aklıma gelzmdi boyle bir haınlık yapcakları kopyalayıp sordum bend e cevap icin tşkelrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

şimdi şu örneği doldurup, superonline' mail mi atıyoruz? madde olarak 4.23 ü mü yazacağım? bir de firma ünvanı olarak ne yazacağım?

Örnek-2 Dilekçe

[Firma Ünvanı]

Sayın Yetkili;

Kurumunuzun ………………………… numaralı abonesiyim.

Abone olduğum esnasında imzalamış olduğum sözleşmeye göre tarafıma vermiş olduğunuz hizmette herhangi bir download & upload hız yada veri miktarı sınırlaması uygulayamazsınız.

Ben hizmetimi sizden alma tercihini yaparken hızı ve limitsiz oluşu nedeni ile tercih etmiştim. Hız ve limit konusunda da firmanız çalışanları tarafından hizmetin tarafıma satılması ve evimde gerekli bağlantıların yapılması esnasında tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır.

Download & Upload miktarına göre hız ya da veri miktarı sınırlaması uygulamanızı dayandırmış olduğunuz sözleşmenizdeki .......... numaralı maddeler Türk Ticaret Kanunu ve Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına aykırıdır. Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre hiçbir sözleşme imza edildiği tarihten sonra tek taraflı değiştirilebilecek hiçbir dokümana atıfta bulunamaz, sözleşme eki olarak anılamaz.

Yukarıda belirttiğim nedenle tarafıma uygulamış olduğunuz Download & Upload miktarıma göre hız düşürme eyleminize derhal son vermenizi, aksi takdirde fazladan kaynaklanan alacaklarım saklı kalmak koşulu ile firmanız ile aramda yapılmış olan sözleşmeye aykırı hareket ettiğiniz gerekçesi ile kurumunuz hakkında davacı olacağımın bilinmesini rica ederim.

Saygılarımla

[Adınız Soyadınız]
    Örnek-2 Dilekçe

[Firma Ünvanı]

Sayın Yetkili;

Kurumunuzun ………………………… numaralı abonesiyim.

Abone olduğum esnasında imzalamış olduğum sözleşmeye göre tarafıma vermiş olduğunuz hizmette herhangi bir download & upload hız yada veri miktarı sınırlaması uygulayamazsınız.

Ben hizmetimi sizden alma tercihini yaparken hızı ve limitsiz oluşu nedeni ile tercih etmiştim. Hız ve limit konusunda da firmanız çalışanları tarafından hizmetin tarafıma satılması ve evimde gerekli bağlantıların yapılması esnasında tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır.

Download & Upload miktarına göre hız ya da veri miktarı sınırlaması uygulamanızı dayandırmış olduğunuz sözleşmenizdeki .......... numaralı maddeler Türk Ticaret Kanunu ve Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına aykırıdır. Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre hiçbir sözleşme imza edildiği tarihten sonra tek taraflı değiştirilebilecek hiçbir dokümana atıfta bulunamaz, sözleşme eki olarak anılamaz.

Yukarıda belirttiğim nedenle tarafıma uygulamış olduğunuz Download & Upload miktarıma göre hız düşürme eyleminize derhal son vermenizi, aksi takdirde fazladan kaynaklanan alacaklarım saklı kalmak koşulu ile firmanız ile aramda yapılmış olan sözleşmeye aykırı hareket ettiğiniz gerekçesi ile kurumunuz hakkında davacı olacağımın bilinmesini rica ederim.

Saygılarımla

[Adınız Soyadınız]

arkadaşlar bende bu akk magdurlarındanım

dilekçede boşluğa hangi madde yazılacak. mail atsam olurmu. firma ismi olan yerlere ne yazılacak bilen yazabilirmi.

elimdeki sözleşmede aynen bunlar yazıyor. (itilaflı maddeler bunlar sanırsam.)

''4.23 Abone iş bu sözleşmeyi imzalayarak turkcell süperonlıne ın web sitesinde yayınladığı kullanım koşullarını kabul etmiş sayılır.
    4.24 İşbu sözleşmede sunulmakta olan internet aboneliğiwww.süperonline. net adresinde yayınlanan Adil Kullanım Koşullarına tabidir.''

son bir soru daha bu dilekçe ile hız normale dönüyormu. haziran 2012 da geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORKK -- 20 Mayıs 2013; 19:18:55 >

• 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.