Gelişme var mı hocam? Hangi firma çözdü sorunu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Superonline'dan Turknet'e Geçmeli Miyim? (3. sayfa)
-
-
Gelişme yok her gelen farklı bir şey söylüyor. Sonuç internet yok ama telekom ekipleri en azından olayı ciddiye alıyor ve telekom saha ekibiyle direkt görüşüyorum. Sorun şu aslında bizim olduğumuz sokağa gelen kabloların bazıları hasarlı, bazıları değil. Olay basit bir kablo bunu değiştireceksiniz sorun çözülecek. Superonline'de gelip bağlamadan anlayamayız interneti verip veremeyeceğimizi. Telekom saha ekibi de, superonlinede buyuk ihtimal bağlayamaz dedi. Türknet tarafı 17 sinden önce çözmeye çalışacağız diyor. Yani anlayağın basit bir kablo kopmasıyla şimdilik 1 hafta internetsiz kaldık ama cuma gününe kadar bir aksiyon alınmadı, başka operatör olsada internetim giderdi ama hızlı aksiyon alınırdı. Türknetin burada hatası telekom nasılsa çözer diyerek olayı, telekoma atıyorlar. Telekomda kendi müşterilerine öncelik veriyor sanırım, o yüzden olay sarpa sarıyor.
-
Ben Superonline fiber altyapınız olduğunu düşünmüştüm ama sanırım sol de Telekom altyapısını kullanacak sizin binada. Alternatif olmaması kötü. Bu şartlar altında turknet hala cazip bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten ufak tefek şikayetler olmasına rağmen turkneti kullandım bu zamana kadar ama sorunlarda bu kadar geç aksiyon almak müşteri kaybettirir. Cuma gününden sonra daha hızlı çalışma yapıldı ve süreç yol almış gözüktü. İnternet pazatesi gitti cuma gününe kadar, telekoma ilettik ile geçti günler. Sanırım telekom veya superonline'da olsaydım daha hızlı aksiyon alınırdı diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X