Şimdi Ara

SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.762
Cevap
8
Favori
171.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iveyseli

ttnet'de alası var. 8mbit'e kadar limitsiz kullanıyorum meger hızım 25gb dolunca 1mbit'e düsüyormus. Yani 25gb'ye kadar sınırsız! Kaç para peki 60-tl. masallah masalh. Sömürsünler bakalım.

valla ben 2 sınırsız kullanıyorum bir kota yok
    arkadaşım da metro net 2 sınırsız kullanıryor sanırım 6 ay 15 sonra 33 tl kotasız
  • yeditepe üni. yakınlarında (inönü mh.) oturuyorum ve ADSL için altyapı çok kötü,yakın zamanda Superonline ya da Uydunet'i bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iveyseli

yeditepe üni. yakınlarında (inönü mh.) oturuyorum ve ADSL için altyapı çok kötü,yakın zamanda Superonline ya da Uydunet'i bekliyoruz..

superonline geldikten sonra da gitmesiniş beklemeyin hocam da
  • Ttnet daha kötü. Lütfen doğru düzgün araştırmadan insanları yanlış yönlendirecek bilgiler yazmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

Ttnet daha kötü. Lütfen doğru düzgün araştırmadan insanları yanlış yönlendirecek bilgiler yazmayın.

Evde superonline iş yerinde ttnet kullanıyorum taahütüm bittiği an ttnet'e geçicem superonline kullanan biri olarak söyleyeceğim eğer 1Mb'den fazla hız istiyosanız sakın türkcell'e geçmeyin heleki taahütlü bi tarifeye asla geçmeyin. TTnet'in daha kötü olduğunu söyleyen henüz turkcell superonline denememiştir yada turkcell çalışanıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raltin05

quote:

Ttnet daha kötü. Lütfen doğru düzgün araştırmadan insanları yanlış yönlendirecek bilgiler yazmayın.

Evde superonline iş yerinde ttnet kullanıyorum taahütüm bittiği an ttnet'e geçicem superonline kullanan biri olarak söyleyeceğim eğer 1Mb'den fazla hız istiyosanız sakın türkcell'e geçmeyin heleki taahütlü bi tarifeye asla geçmeyin. TTnet'in daha kötü olduğunu söyleyen henüz turkcell superonline denememiştir yada turkcell çalışanıdır.

TTNet'de adil kullanım uygulaması mı yok mu ?
  • TURKCELL SUPERONLİNE 44TL SINIRSIZ KULLANIYORUM İNTERNET HIZIM BÖYLE KİMSEYE TAVSİYE ETMEM........DAHA GEÇEN AY BAĞLATTIM..............

SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI
  • quote:

quote:

Hayır süperonline kullanan biri olarak söyledim bunları. Ttnet'in kotası ile süperonline kotalarını bir karşılaştır ttnet 15-25 gb (tam hatırlamıyorum) superonline 100 gb. Ttnet hız sabit değil 8 megabitre kadar, diğerinde hızda sabit üstelik 20 megabit. İkisi de birbirinden berbat ama süperonline diğerine göre biraz daha iyi. Sakın araştırmadan kimselerin lafı ile servis sağlayıcınızı seçmeyin. Hepsini iyiden iyiye araştırın öyle karar verin. Mevcut şartlarda gerçek sınırsız interneti şimdilik sadece uydunet veriyor. O da ilerde böyle olur mu olmaz mı bilmiyorum. Umarım onlar da böyle saçma uygulamalara geçmezler.

• quote:

quote:

quote:

Hayır süperonline kullanan biri olarak söyledim bunları. Ttnet'in kotası ile süperonline kotalarını bir karşılaştır ttnet 15-25 gb (tam hatırlamıyorum) superonline 100 gb. Ttnet hız sabit değil 8 megabitre kadar, diğerinde hızda sabit üstelik 20 megabit. İkisi de birbirinden berbat ama süperonline diğerine göre biraz daha iyi. Sakın araştırmadan kimselerin lafı ile servis sağlayıcınızı seçmeyin. Hepsini iyiden iyiye araştırın öyle karar verin. Mevcut şartlarda gerçek sınırsız interneti şimdilik sadece uydunet veriyor. O da ilerde böyle olur mu olmaz mı bilmiyorum. Umarım onlar da böyle saçma uygulamalara geçmezler.

TTNET'in kotası dediğiniz gibi kağıt üzerinde 25gb ama ttnet çok uzun süredir bu kotayı uy-gu-la-mı-yor. Cazip olmasının sebebi bu. 300-500 gb indiriyor millet hızları düşmüyor. Siz de araştırın biraz. Ben de superonline kullanıyorum.

• quote:

hocam siz bu sayfaları okumadan yazmışsınız galiba
    evet ttnet kötü
    ama kötülerin içinde en iyisi kalıyor.
    yukarıda da yazdım.

"valla ben 2 sınırsız kullanıyorum bir kota yok
    arkadaşım da metro net 2 sınırsız kullanıryor sanırım 6 ay 15 sonra 33 tl kotasız " şeklinde

8mbps de kota var evet, ama kısıtlamanın bugün uygulanmaması uygulanmayacak anlamına gelmiyor.
    ben superonline a geçtiğimde arkadaşım da 8mbps ttnet kullanıyordu, onların oraya gelmemişti henüz.

hatta o da ben de aradık defalarca müşteri hizmetlerini, bana speonline kesin yok kota dedi, ona da ttnet var ama uygulamıyoruz dedi

aradan bir birbuçuk ay geçti, superonline kotayı internetten duyurup 14 nisan da uygulayacağım dediğinde ttnet de 25gb ı uygulamaya geçti.

sonuç
    ben superonline ı ücretsiz iptal ettirdim, ttnet 2 mbps kotasıza geçtim(kotasız en hızlı ve uygunu o idi)
    arkadaş da bir süre sonra metronet 2 kotasız a geçti.

ve emin değilim ama şu an en ekonomik ve hızlı olan metronet.
    2 mbps sınırsıza 6 ay ya 9.99 yada 19.99 6aydan sonra 33tl alıyor.

yani buradakilerin çoğu zaten konuyu takip edip ona göre fikir veriyor.

• Ben de kendi görüşlerimi yazdım ve yazdıklarım yalan yanlış şeyler değil. -Ttnet kota uygulamıyor... evet superonline da uygulamıyordu şimdi ne oldu? Bir kere bunu belirten bir firma bu uygulamayı öyle yada böyle tıpkı süperonline gibi kullanıcılarına yansıtacaktır. Umarım yansıtmaz yanlış anlamayın. Bu tarz uygulamalar insanı gerçekten çileden çıkarıyor.

Metronet'i inceledim ama ne yazık ki onlarında sunduğu hızlar sabit değil. .. megabite kadar.. Bir kere hızı sabit olmayan bu tarz internet kullanımı kendi adıma söylüyorum çok kullanışsız bir sistem. Çünkü 16 megabit için alıyorum ama hızı sabit olmadığı için kim bilir hangi hız aralıklarında kullanacağım? Siz kullanıcısı olduğunuza göre en azından bu konuda sizin söyledikleriniz aydınlatıcı olabilir.

Hali hazırda uydunet sağlam duruyor ancak iş öyle bir hale geldi ki ilerde onlar ne yapar ne yapmaz güvenemiyorum açıkçası.

Superonline adil kullanım dandikliğine (sömürüsüne) başlamasaydı açık ara en iyi internet dağıtıcısı onlardı. Hız sabit, fiyat uygun.. Tabi bunlar mazide kaldı.
    Zaten Turkcell superonline ibaresini görmeye başladığımızdan beri yakın çevremde bir huzursuzluk oluşmuştu.

Ben bugüne kadar ilk ttnet olmak üzere, smile, uydunet ve superonline kullandım. Bunlar arasından, smile adsl'in müşteri hizmetlerinden çok memnun kalmıştım. Uydunet'in ttnet'e oranla biraz daha hızlı ve fiyat açısından uygunluğu o zamanlar hoşuma gitmişti. Fakat onlarında öyle berbat bir müşteri hizmetleri vardı ki çok soğumuştum. Hatta çok sayıda bağlantı sıkıntısı yaşıyordum. Superonline ilk geldiğinde yani 1,5 sene önce kullanmaya başladığımda inanılmaz mutlu inanılmaz memnundum. O günler güzel günlerdi. Artık kota kontrolü yapar olduk! :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 21 Kasım 2011; 12:38:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

quote:

quote:

quote:

TTNET'in kotası dediğiniz gibi kağıt üzerinde 25gb ama ttnet çok uzun süredir bu kotayı uy-gu-la-mı-yor. Cazip olmasının sebebi bu. 300-500 gb indiriyor millet hızları düşmüyor. Siz de araştırın biraz. Ben de superonline kullanıyorum.

Uygulanmıyor diyorsun da bunu garanti edemezsin ki. TTNet'in sitesinde ak koşulları belirtilmiş. 2 ay önce superonline içinde akk kağıt üstünde, uygulanmıyor deniliyordu. Sonuç ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 21 Kasım 2011; 16:18:24 >

• Merhabalar,

3 ay önce apartmanımıza kurulan süperonline hizmeti geldi fiber interneti geldi diyerek büyük bir sevinçle yapılanları izliyordum.En sonunda yapıldı ve kapımıza gelen Türkcell Spüeronline yetkilileri aynen şunları sordum;
    ilk olarak tabi Adil Kullanımınız varmı?. "Hayır biz sınırsız satıyoruz"
    Peki herhangi kurulum veya modem vs ücret bana çıkaralacakmı bana?."Yok efendim gelip arkadaşlar kuracaklar, modem de sizde gecici iptal durumunda sizden alınacakdır."
    Adsl üyeliğim var sözleşme bozulursa ücret sizmi ödeyeceksiniz? "Evet. Faturanızdan düşürülerek tahsil edecekdir."

Çok sevinçle üye oldum ve ertesi gün geldiler ve dış kapıdan iceriye toplasan 10metre eternet kablosu cekildi duvarımı delik deşik ederek.Daha sonra ben elektirikci cagırıp daha duzgun sekilde yaptırmak zorunda kaldım.

Herşey çok güzeldi hiç görmediğim hız vardı 100 mbts le geliyor 80 mb uplado hız testiydi.Sevinçli ve mutlulukla kullanırken daha 1.ci haftasında internet kesintileri olmaya başladı gittimi en erken 2 saat içinde geliyordu.Sonra hızım 20mbts normal şekle cekildi.2.Haftada kesilmeler yine devam etti en ufak elektirikl gidip gelmesinde tekrar modemin baglanması 3-4 saat.işin kötü kısmı telefonu da superonline süper olan hizmetinden alıyorum ve arayamıyorum yani cepden arıyoruz.1 ay oldu heralde telefonuma 70tl filan kontur yükledim Süperonline arayabilmek icin.Sözde ttnet telefon faturasından kurtuldum.Aradan 2 ay gecdiginde telefonuma amansız bir mesaj geldi %80 adil kullanım kosullarına istinaden doldurmusum hatırlatma ve çok sinirlendim elimde telefon aradım ve temsilci bana Adil kullanım oldugunu ve Hızınızın 10 katı kadar download ve upload etme hakkımızın oldugunu söyledi.bende il üye olurken böyle söylenmedi vs vs sözleşmenizi iyi okusaydınız bilmem nede.3.ay geldi netim her elektirik gidip geldiginde kesinti oluyor arıyorum ve cözüm olarak switchlerin hızlı baglanamaması ve elektrik gidip gelmelerde elektrik beslemesi çekilmesi gerekiyormus.Sonra yine bir mesaj ve hızınız 1mbts dusurumusdur diye bir mesaj.online merkezine bakdım ve 100 gb download etmişim daha ayın 10cu gununde geriye kalan 20 gun 1mbts kullanmak zorundayım.Telefonla aradım hani dedim 10 katıydı bu iş neden 100 gb da kotam oldu dedim sizi yanlış bilgilendirmişler efendim dedi.5 katı download 2,5 katıda upload mış.şuan en dogru bilgiyi aldınız dedi saolun dedim ya baya bir kalayladım agzıma geleni söyledim.Açıkcası enayi gibi hissediyorum kendimi.Kapatırmak istedim ve bana kesilen fatura 330 TL malolacak.150 tl kurulum ucretiymiş 10 metrelik eternek kablosu bana maliyeti.duvarımı delip hasat etmeleri bişeyde demiyorum.Açıkcası keşke ttnetden ayrılmasaydı dedirttiler.yei üye olacaklara ve 2 yıl sonra gecek olacagım hizmet saglayıcıyı arar oldum.Ofisimde kullandıgımız 5mbt (uydu net) adil kullanım olamda 69 tl + 6 tl kablo tv 75 tl gibi bi para odeniyor en azından hız düşmüyor.

5 gün 20 mbts kullanım 25 gün 1mbt kullanmanız gerekecek süperonline da sizi ne kadar memnun edecek bilmiyorum ama beni hiç memnun etmiyor kesilmeden 4-5 mbt tercih ederim.amacımız sayfada gezinmekse zaten kullanıcıya 512 mbts de yeter.Kaz gibi yolunuyoruz başka bişey demiyorum.Avrupada komik paralara satılan hizmetlere ulkemizde satılabilecek en kazık fiyata satın alıyoruz.Artık telefondan gelen hızınızı soyle yapalım tarifenizi suna gecirelim filan laflara kanmayın ufacık yazılmıs sozlesme koselerini iyice okuyunuz.Gerek Süperonline gerek TTnet ikiside birbirinden kötü durumdadır.Fakat acı gercek soyle. ttnet kullanırken 8mbt kadar hizmet alırken ne kadar 1mbt dusurulecekseniz desenizde düşürülmemişdim.Ofisimdeki uydunet cok nadir sorunlar mevcut fakat evimin yakınında hizmet veremiyorlar suan en iyi hizmet onlardan alabilecegimi düşünüyorum.

kazıklanıyoruz...inek gibi sağılıyoruz...

• quote:

Ben de kendi görüşlerimi yazdım ve yazdıklarım yalan yanlış şeyler değil. -Ttnet kota uygulamıyor... evet superonline da uygulamıyordu şimdi ne oldu? Bir kere bunu belirten bir firma bu uygulamayı öyle yada böyle tıpkı süperonline gibi kullanıcılarına yansıtacaktır. Umarım yansıtmaz yanlış anlamayın. Bu tarz uygulamalar insanı gerçekten çileden çıkarıyor.

Metronet'i inceledim ama ne yazık ki onlarında sunduğu hızlar sabit değil. .. megabite kadar.. Bir kere hızı sabit olmayan bu tarz internet kullanımı kendi adıma söylüyorum çok kullanışsız bir sistem. Çünkü 16 megabit için alıyorum ama hızı sabit olmadığı için kim bilir hangi hız aralıklarında kullanacağım? Siz kullanıcısı olduğunuza göre en azından bu konuda sizin söyledikleriniz aydınlatıcı olabilir.

Hali hazırda uydunet sağlam duruyor ancak iş öyle bir hale geldi ki ilerde onlar ne yapar ne yapmaz güvenemiyorum açıkçası.

Superonline adil kullanım dandikliğine (sömürüsüne) başlamasaydı açık ara en iyi internet dağıtıcısı onlardı. Hız sabit, fiyat uygun.. Tabi bunlar mazide kaldı.
    Zaten Turkcell superonline ibaresini görmeye başladığımızdan beri yakın çevremde bir huzursuzluk oluşmuştu.

Ben bugüne kadar ilk ttnet olmak üzere, smile, uydunet ve superonline kullandım. Bunlar arasından, smile adsl'in müşteri hizmetlerinden çok memnun kalmıştım. Uydunet'in ttnet'e oranla biraz daha hızlı ve fiyat açısından uygunluğu o zamanlar hoşuma gitmişti. Fakat onlarında öyle berbat bir müşteri hizmetleri vardı ki çok soğumuştum. Hatta çok sayıda bağlantı sıkıntısı yaşıyordum. Superonline ilk geldiğinde yani 1,5 sene önce kullanmaya başladığımda inanılmaz mutlu inanılmaz memnundum. O günler güzel günlerdi. Artık kota kontrolü yapar olduk! :(

hocam yanlış olmasın. hepsi ...mbpsye kadar
    superonline 20mbps e kadar
    ttnet 8mbps e kadar

eğer apt da kullanan olmazsa tam hız bağlanabiliyorsun, bağlantı sayısı arttıkça hız düşer biraz. hem ttnet hem superonline bunu söyledi. hatta superonline bağlayan çocuk bana "apt da kimse bağlatmadı zevkini çıkar birileri abone olana kadar" demişti
    ttnette bunu belirtiyor zaten 8 mbps e kadar diye. kullanıcı sayısı, kablo uzunluğu, dağıtıma uzaklığı vs etkiliyor, ama hepsinde "kadar" ibaresi var.
    benim 2 mbps düşmedi daha, ev değiştirdim burada bilmiyorum ama eski evde 2 yıldır hiç düşmedi.

smile adsl yide bir arkadaşım cafesinde kullanıyordu memnun değil. ne müsteri hizmetlerine ulaşılıyor, ulaşılsa halledilmiyor diye dert yanıyordu hep
    sanırım uydu daha iyi seçenek gibi.
    sınırsız yapsalar cep operatörlerinin modem neti bile kullanılır ama onlara da güven olmaz. malum turkcell önümüzde

• quote:

Orijinalden alıntı: striders

quote:

Ben de kendi görüşlerimi yazdım ve yazdıklarım yalan yanlış şeyler değil. -Ttnet kota uygulamıyor... evet superonline da uygulamıyordu şimdi ne oldu? Bir kere bunu belirten bir firma bu uygulamayı öyle yada böyle tıpkı süperonline gibi kullanıcılarına yansıtacaktır. Umarım yansıtmaz yanlış anlamayın. Bu tarz uygulamalar insanı gerçekten çileden çıkarıyor.

ttnet 8mbps e kadar

eğer apt da kullanan olmazsa tam hız bağlanabiliyorsun, bağlantı sayısı arttıkça hız düşer biraz. hem ttnet hem superonline bunu söyledi. hatta superonline bağlayan çocuk bana "apt da kimse bağlatmadı zevkini çıkar birileri abone olana kadar" demişti
    ttnette bunu belirtiyor zaten 8 mbps e kadar diye. kullanıcı sayısı, kablo uzunluğu, dağıtıma uzaklığı vs etkiliyor, ama hepsinde "kadar" ibaresi var.
    benim 2 mbps düşmedi daha, ev değiştirdim burada bilmiyorum ama eski evde 2 yıldır hiç düşmedi.

smile adsl yide bir arkadaşım cafesinde kullanıyordu memnun değil. ne müsteri hizmetlerine ulaşılıyor, ulaşılsa halledilmiyor diye dert yanıyordu hep
    sınırsız yapsalar cep operatörlerinin modem neti bile kullanılır ama onlara da güven olmaz. malum turkcell önümüzde

Bilgi için teşekkürler. Superonline'dan size bunu kim söyledi bilmiyorum ama superonline'ın verdiği hızlar sabittir yani kadar değil. Belki anlatan kişi yanlış aktarmış olabilir size. Zaten uydunet ve superonline dışında herkes kadar ibaresini kullanıyor ve öyle hizmet veriyor. 100 gb indirene kadar hızım daima 20 megabit hiç eksilme olmadı. Adil kullanımdan önce de hiç bir zaman olmamıştı zaten. Üstelik bizim 4 binalık (11 katlı ve her kat 4 daireden oluşuyor) sitede baya superonline kullanıcısı var buna rağmen hiz konusunda değişken hızlar söz konusu bile olmadı.

Taahhüt sürem dolduktan sonra eğer uydunette bir değişiklik olmazsa tekrar uydunet e geçeceğim. Zaten uydunet uyumlu modemim de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 21 Kasım 2011; 16:51:32 >

• Orijinalden alıntı: evilhuman

Orijinalden alıntı: striders

ttnet 8mbps e kadar

Bilgi için teşekkürler.

Superonline'dan size bunu kim söyledi bilmiyorum ama superonline'ın verdiği hızlar sabit yani kadar değil. Belki anlatan kişi yanlış aktarmış olabilir size. Zaten uydunet ve superonline dışında herkes kadar ibaresini kullanıyor ve öyle hizmet veriyor. 100 gb indirene kadar hızım daima 20 megabit hiç eksilme olmadı. Adil kullanımdan önce de hiç bir zaman olmamıştı zaten. Üstelik bizim 4 binalık (11 katlı ve her kat 4 daireden oluşuyor) sitede baya superonline kullanıcısı var buna rağmen hiz konusunda değişken durumlar söz konusu bile olmadı.

Taahhüt sürem dolduktan sonra eğer uydunette bir değişiklik olmazsa tekrar uydunet e geçeceğim. Zaten uydunet uyumlu modemim de var.

• Siz bu ulkede neyin hesabını soruyorsunuz Allahaskına?
    Burası Turkiye,burda hic bir sekilde magdur olmaktan kurtulamazsınız.
    Yarın bir gun SOL Akk sını 10gb a indirirse bile itiraz hakkınız yok.
    Sozlesme kosulları internet sitesinde ve yurdumun yasaları buna izin veriyor.
    Sitelerindeki kosulları istedikleri gibi degistirirler.Hic kimse de hic bir halt edemez.
    Bundan sonrası icin dua edin akk ı dahada asagıya cekmesinler.
    Uzun lafın kısası hic kendizi yormayın,zevk almaya bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 21 Kasım 2011; 17:25:21 >
  • selamlar
    bende 2 yıl ttnet taahhütümü dolduraraktan, apartmanımıza gelen superonline a sevine sevine abone oldum. hızım 20mgbit. oh oh ne güzel. fakat ben 25 gb adil kullanım kotasını hiç bi yerde görmedim ya da dikkat etmedim ya neyse. bugün abone olalı 20 gün oldu ve adil kullanım kotasını aşaraktan hızımız 1 mgbit e kadar düştü. tt nette bi kullanım kotası vardı biliyorum (15 gb). ama zaman zaman ben bu kotayı kat kat aşarak 100gb a kadar bile dolduruyordum yinede hızım hiç değişmiyordu. yani hız sınırlaması gerçektende kağıt üzerindeydi. tt nette faturam 30 tl fazlaya geliyordu ama en azından hızım değişmiyordu sabitti. acaba superonline a geçmekle hata mı ettik...?
    Arkadaşlar sesimizi , şikayetimizi bol bol ve duyurarak paylaşalım. şu siteye de şikayetimizi bolca dile getirelim.http://www.sikayetvar.com/ abone olarak şikayetinizi dile getirebilirsiniz. ne kadar cok yazarsak o kadar çok dikkate alınırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

quote:

quote:

quote:

Uygulanmıyor diyorsun da bunu garanti edemezsin ki. TTNet'in sitesinde ak koşulları belirtilmiş. 2 ay önce superonline içinde akk kağıt üstünde, uygulanmıyor deniliyordu. Sonuç ortada.

Garanti ettiğimi mi iddia ediyorum ? Uzun süredir uygulamıyor dedim, asla uygulamayacak demedim. Ben de superonline kullanıcısıyım 1 aydır. Benim demek istediğim ttnet'in "şuan" için cazip olduğu. Bu akk uygulanmadıkça ttnet çok daha cazip. Ha iki firma da uyguluyor olsa hangisi iyi derseniz superonline'ı seçerim.

Bu konuyu da anlamıyorum ayrıca. Superonline'a sorduğumuzda btk'nın kararı yasal olarak uymak zorundayız diyorlar. Ama kendileri soruyor mu acaba ttnet'e neden bunu zorunlu koşmuyorsunuz diye ?

• En azından 1mbit yerine 4-5mbit'e düşürülmesi daha uygun olur. Bu konuda hakkında sürekli btk'ya ve superonline'a mail atıyorum. Çünkü hukuksal olarak yapılabilecek bir şey yok. Ben bunu en başından beri söylüyorum. Bilmiyorum, başvuranlar da sonuç alabildi mi?..
    TTNet'de uygulanmıyor diye, superonline'ı iptal ettirip üstüne ceza bedeli ödeyerek TTNet'e geçmek mantıklı değil. Ne olacağı belli olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.