Şimdi Ara

SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
8
Favori
171.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 2 yıl öncesine kadar TTnet kullanıyordum. 8 mps uygulaması çıkınca aradım geçtim 8 mps'ye 25 gb akk yoktu. sonra pat diye uygulayıverdiler. Şimdide yok diyorlar ama. bir çok kişiye uyguluyorlar. Yakında herkese uygularlar.

Süperonline'na gelince gerçekten çok saçma olmuş akk. Tamam uyguladın madem o zaman 20 mps hızı 5 düşür niye 1 düşürüyorsun? Ya da deki arkadaş de 25 mpsyi geçersen hızını 1 mps düşürürüz. Ama 2 tl fark verirsen 10 mps ye düşürürüz diye bir seçenek sun dimi? nasıl fikir ama. Bu şirketleri yönetenlerin hiç aklı çalışmıyor ya..

Neyse ben şu an internet kullanmıyorum. Sebebine gelince. çok ama çok pahalı Adsl+Tel ile birlikte çok pahalı. Yalın diye birşey çıkarmışlar o da kandırmaca. yalın diye 15 tl Sabiti kaktırıyorlar.

Şu anda oturduğum sitede ne uydunet ne de superonline var. Ama superonline sokağa kabloyu döşedi. eğer hizmete başlarsa ona geçeceğim.

İnternet almayı düşünenler. Bence şuan en uygunu UYDUNET. Bir sürü akraba arkadaş kullanıyor. Hiç şikayet ettiklerini duymadım. Mesela kayınpederde var 1mps kullanıyor 29 TL. 7-8 lirada tv için veri,yor 36-37 TL'ye hem sınırsız internet kullanıyor hem de bir sürü hd kanal izliyor. En iyiside net geo wild. Şiddetle tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

quote:

Orijinalden alıntı: llDCTll

ARKADAŞLAR TUHAF GELİCEK AMA SÜPEROFFLİNE 2 AY HIZMI DÜŞÜRDÜ AMA BUAY HIZIMI KESMEDİ :/ NEDENİNİ BİLMİYORUM YAZDIGIM ŞİKAYET DİLEKÇELERİMİ YOKSA BİZZAT GİDİP ORADA AZIMA GELENİ SAYMAMMI YADA SAATLERCE (1:56 dakika) MÜŞTERİ HİZMETLERİNE BUNUN YANLIŞ OLDUGUNU İZAH ETMEMMİ ETMEYE ÇALIŞMAMMI BİLMİYORUM BU AY DÜŞÜRMEDİLER HIZIMI :/
    10 megabit sınırsız kullanıcısıyım bu olayı yaşayan başka bi arkadaş varmı yoksa sadece banamı yaptılar ??

Tahminen söylüyorum siz 10 megabit kullanıyorsunuz ve sözleşmeniz eski sözleşme. 20'ye geçildiği dönemde bunu kabul etmediyseniz kota uygulamasından muafsınız demektir. 20 megabit kullananların hepsi kota uygulamasına maruz kalıyor. 10 megabit te kalanlara bunu yapamıyorlar.

10 mb'te kaldım fakat hız hala düşüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: evergl

quote:

quote:

ARKADAŞLAR TUHAF GELİCEK AMA SÜPEROFFLİNE 2 AY HIZMI DÜŞÜRDÜ AMA BUAY HIZIMI KESMEDİ :/ NEDENİNİ BİLMİYORUM YAZDIGIM ŞİKAYET DİLEKÇELERİMİ YOKSA BİZZAT GİDİP ORADA AZIMA GELENİ SAYMAMMI YADA SAATLERCE (1:56 dakika) MÜŞTERİ HİZMETLERİNE BUNUN YANLIŞ OLDUGUNU İZAH ETMEMMİ ETMEYE ÇALIŞMAMMI BİLMİYORUM BU AY DÜŞÜRMEDİLER HIZIMI :/
    10 megabit sınırsız kullanıcısıyım bu olayı yaşayan başka bi arkadaş varmı yoksa sadece banamı yaptılar ??

Tahminen söylüyorum siz 10 megabit kullanıyorsunuz ve sözleşmeniz eski sözleşme. 20'ye geçildiği dönemde bunu kabul etmediyseniz kota uygulamasından muafsınız demektir. 20 megabit kullananların hepsi kota uygulamasına maruz kalıyor. 10 megabit te kalanlara bunu yapamıyorlar.

Superonline ı anlamak mümkün değil kuzenim 10 megabit hızda kaldı cayır cayır download yapıyor ama hızını hiç düşürmediler. 1,5 yılı aşkın bir süredir kullanıyor sözleşme eski olduğu için olabilir ama emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 26 Aralık 2011; 19:32:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Superonline ı anlamak mümkün değil kuzenim 10 megabit hızda kaldı cayır cayır download yapıyor ama hızını hiç düşürmediler. 1,5 yılı aşkın bir süredir kullanıyor sözleşme eski olduğu için olabilir ama emin değilim.

Benim durumu yazayım fikir vermesi acısından;

Ben 10mbit abonesiyim, akk çıkmadan 10 gun once almıştım,
    akk çıkınca, sözleşmeniz kaybolmuş kurye gelicek yeniden imzalayın diye sıkıştırdılar, dedim yürüyün gidin :),
    birdaha aramadilar, sonra her kampayada 20mbite gecirelim, falan filan bir suru şey,
    hicbirinde geçmedim, geçmeme sebebimde yeni sözleşme sozkonusu olacak ve bana akk uygulamak için yasal engelleri kalmıyacak
    diye düşündüm.
    En son 20 mbit için aradıklarında, tum kosullar aynı 1 yil taahutle aynı fiyata 20mbit yapalim dediler,
    dedim ki akk ne olacak; önce şimdi etkilenmiyorsanız yine etkilenmezsiniz dedi mh, eminmisiniz diye sıkıştırınca, kem küm etmeye başladı.
    Şuan 10mbit deyim ay içinde hızımda bir değişiklik olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: msonerb

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim durumu yazayım fikir vermesi acısından;

Ben 10mbit abonesiyim, akk çıkmadan 10 gun once almıştım,
    akk çıkınca, sözleşmeniz kaybolmuş kurye gelicek yeniden imzalayın diye sıkıştırdılar, dedim yürüyün gidin :),
    birdaha aramadilar, sonra her kampayada 20mbite gecirelim, falan filan bir suru şey,
    hicbirinde geçmedim, geçmeme sebebimde yeni sözleşme sozkonusu olacak ve bana akk uygulamak için yasal engelleri kalmıyacak
    diye düşündüm.
    En son 20 mbit için aradıklarında, tum kosullar aynı 1 yil taahutle aynı fiyata 20mbit yapalim dediler,
    dedim ki akk ne olacak; önce şimdi etkilenmiyorsanız yine etkilenmezsiniz dedi mh, eminmisiniz diye sıkıştırınca, kem küm etmeye başladı.
    Şuan 10mbit deyim ay içinde hızımda bir değişiklik olmuyor.

Çok iyi yapmışsınız. Sakın onların teşviklerine aldanmayın. Mevcut sözleşmenizi devam ettirin.

• Bende eski aboneyim. Ben askerdeyken eşimi aramışlar aynı fiyata 20 mbit demişler oda kabul etmiş :) suan 49 TL ye 100 gb kotası olan 20 mbit kullanıyoruz mecburen :)
  • arkadaşlar bende ttnetimi kapattım yeteri kadar dolandırıldım zaten daha fazla dolandırılmak istemiyorum.
    ister o firma olsun ister bu firme olsun bunların hepsi aynı ellerinde belli bir güç var herşey arkalarında karşılarında da koyun gibi millet sömürdükçe sömürüyorlar.

yorumlardan herkesin şikayetçi olduğunu görüyorum ancak ne hikmetse büyük bir hızla bu şirketlere abone olup para vermeye devam ediyoruz. telefonumu günde 50 kere arıyorlar birşey satmak için ama ne hikmetse benim bir işim düştüğünde ağzından bal damlayan müşteri temsilcisine bir türlü ulaşamıyorum 3e bas 5e baş deyip duruyor:)

benim işyerimde internet olduğu için şu an eve almayı düşünmüyorum. madem bu kadr şikayetçiyiz internet sizin için çok büyük bir ihtiyaç mı? bundan 5 sene önce ne yapıyordunuz? film indirmek bu kadar meseleyse indirdiğiniz film zaten korsan dışardan da satın alırısnız aynı şeyi. eğer büyük bir ihtiyacınız yoksa almayın eve olsun bitsin. bir ay iki ay üç ay sıkın dişinizi bakalım ne olcak nasıl olcak tarifeler. hiç bir şey satın almayın. ölmezsiniz heralde.ama yok illa alıcam da alıcam diyosanız o zaman şikayet etmeye de hakkınız yok. bu ülkede senin benim gibi normal vatandaş sahipsiz çünkü arkanda şirketin kartelin para gücün varsa gün senin günün.bu oyunlara bari biz gelmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: krom7

arkadaşlar bende ttnetimi kapattım yeteri kadar dolandırıldım zaten daha fazla dolandırılmak istemiyorum.
    ister o firma olsun ister bu firme olsun bunların hepsi aynı ellerinde belli bir güç var herşey arkalarında karşılarında da koyun gibi millet sömürdükçe sömürüyorlar.

yorumlardan herkesin şikayetçi olduğunu görüyorum ancak ne hikmetse büyük bir hızla bu şirketlere abone olup para vermeye devam ediyoruz. telefonumu günde 50 kere arıyorlar birşey satmak için ama ne hikmetse benim bir işim düştüğünde ağzından bal damlayan müşteri temsilcisine bir türlü ulaşamıyorum 3e bas 5e baş deyip duruyor:)

benim işyerimde internet olduğu için şu an eve almayı düşünmüyorum. madem bu kadr şikayetçiyiz internet sizin için çok büyük bir ihtiyaç mı? bundan 5 sene önce ne yapıyordunuz? film indirmek bu kadar meseleyse indirdiğiniz film zaten korsan dışardan da satın alırısnız aynı şeyi. eğer büyük bir ihtiyacınız yoksa almayın eve olsun bitsin. bir ay iki ay üç ay sıkın dişinizi bakalım ne olcak nasıl olcak tarifeler. hiç bir şey satın almayın. ölmezsiniz heralde.ama yok illa alıcam da alıcam diyosanız o zaman şikayet etmeye de hakkınız yok. bu ülkede senin benim gibi normal vatandaş sahipsiz çünkü arkanda şirketin kartelin para gücün varsa gün senin günün.bu oyunlara bari biz gelmeyelim.

Herkes aynı amaç doğrultusunda kullanmadığı için ben veya bazılarının hoşlanmadığı durum diğer kullanıcılar için sorun teşkil etmiyor. Senin dediğin gibi yapsak bile bir şey değişmez. Ayrıca alternatiflerin olmadığı mekanizmalarda istesen de istemesen de bazı olumsuz şeylerle karşılaşıyorsun. Bir şeyi satın aldık diye şikayet etme hakkımız olmasın mı? Karşı tarafın hiç mi suçu yok?

Herkesin kendi görüşü tabii ki ama şahsen yazdıklarınıza katılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 3 Ocak 2012; 0:09:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krom7

arkadaşlar bende ttnetimi kapattım yeteri kadar dolandırıldım zaten daha fazla dolandırılmak istemiyorum.

film indirmek amaç oldu ise zaten iflah olmaz o kişi :) şaka maka banada akk gelirse iş yeirnden otlanmaya başlayacağım neti.ne güzel eve bakıyordum akemradan felan yalan oalcak :)

• Twitter kullanıcıları..
    Daha fazla Turkcell Superonline fiber abonesini tüketici hakem heyetine yönlendirmek için..
    RT lütfen:http://bit.ly/v9zNaz
  • Bir aydan beri TTNET resmen fitil etti beni. 0.60 lı hız mı derseniz, ara ara 1-2 saatliğine sayfa açamayacak hız mı derseniz. Santraldeki adamların kafalarına göre hızımı indirip " bak böyle sorun çıkarmaz, arıza kaydın ile uğraşmayız " gibi laflar demesi mi, iyice bıktırdı. Haksız yere kazandıkları tüm kazançlar haram olsun.

Superonline'a geçmeye karar verdim. Geçen gün eve gelen eleman, 20 mbps 50 gb adil kullanım kotalı internet 44 lira dedi. + telefon ücreti yok. TTnet e her ay 80-90 lira para vermektense, 45 liraya geçebilirim. Superonline ın hızı da kötü, en azından fazladan para vermemiş olurum. Ayrıca 190 tl lik (OHA) internet kapattırma bedelini de kendilerinin faturada indirim yaparak karşılayacaklarını söylediler. Doğru mudur?

Aslın da yağmurdan kaçarken, doluya tutulmak istemiyorum... Superonline biraz daha işi üçkağıta vurabilitesi yüksek gibi.

Sizin tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: abnormalbunx

Twitter kullanıcıları..
    Daha fazla Turkcell Superonline fiber abonesini tüketici hakem heyetine yönlendirmek için..
    RT lütfen:http://bit.ly/v9zNaz

Benim bildiğim hakem heyetinin verdiği karar emsal olmuyor.
  • 10mbit olan hızı 20mbit e aynı fiyat olarak çıkarmıştım. Telefonda bana öyle söylediler hemde defalarca tekrarlattım. Meğer yanılmışım. Bugün fatura geldi 69 lira. Ee hani 49 liraydı bu. Böyle dedim aradım ordada öyle görünüyo işlem başlatalım dediler iyi olur dedim. Şikayet varada şikayeti yazdım. Bunlar adamı deli eder kanser eder. TT den kurtulduğuma sevirken daha büyüğüyle uğraşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoingToFree

Bir aydan beri TTNET resmen fitil etti beni. 0.60 lı hız mı derseniz, ara ara 1-2 saatliğine sayfa açamayacak hız mı derseniz. Santraldeki adamların kafalarına göre hızımı indirip " bak böyle sorun çıkarmaz, arıza kaydın ile uğraşmayız " gibi laflar demesi mi, iyice bıktırdı. Haksız yere kazandıkları tüm kazançlar haram olsun.

Superonline'a geçmeye karar verdim. Geçen gün eve gelen eleman, 20 mbps 50 gb adil kullanım kotalı internet 44 lira dedi. + telefon ücreti yok. TTnet e her ay 80-90 lira para vermektense, 45 liraya geçebilirim. Superonline ın hızı da kötü, en azından fazladan para vermemiş olurum. Ayrıca 190 tl lik (OHA) internet kapattırma bedelini de kendilerinin faturada indirim yaparak karşılayacaklarını söylediler. Doğru mudur?

Aslın da yağmurdan kaçarken, doluya tutulmak istemiyorum... Superonline biraz daha işi üçkağıta vurabilitesi yüksek gibi.

Sizin tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar?

Taahhüt cezasını karşılıyoruz dedilerse karşılarlar.. Bizimkileri karşıladılar..
    50 gb.ı geçince hızın 1 mbit olacak , ona göre düşünüp de karar verin.. Hatta biraz zorlayın bakalım 100 gb. akk.lıyı 49 tl.ye verirler belki..

• eyvallah dostum sağolasın.

şu an bildiğin salya hızında internet kullanıyorum. telefonu açıp saatlerce ağzım dolu dolu iyi dileklerimi söyleyesim var... Sanırım 100 veya 50gb gb akk li, 20 mbps ye geçeceğim...
    ama hala şüphelerim var..

sonuçta superonline ı kapattırırken de fahiş fiyatlı kapatma ücreti ödeyeceğim.

eğer devlet, patronları, şirketleri koruyacağına halkını korusa paramızla rezil olmayız...

ben böyle hizmet verenin de, böyle hizmet verene dur demeyene de güzel dileklerimi yolluyorum.

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoingToFree -- 7 Ocak 2012; 22:59:08 >
  • Şu an uydunet dışında tüm firmalar gerçek anlamda kotasız bir tarife uygulamıyor. Uydunette hız sabit ve kota saçmalıkları yok doğal olarak 3 megabit, 5 megabit hızlar ile gayet rahat bir kullanım içinde olabilirsiniz.

Edit: Uydunette artık ttnet gibi olmuş kendilerine bravo demek istiyorum.

Superonline ise kota uyguluyor fakat ttnet gibi hızda değişiklik söz konusu olmadığı için (x megabite kadar saçmalığı yok) ttnetten her halükarda iyidir. Kötünün iyisi yani. TTnet'de hem hızımız düşecek hem de kotayı doldurmamış olsak bile hızı sabit olmadığı için kim bilir hangi hızlarda internet kullanacaksınız.

Özetle, sitenizde kablolu yayın varsa mutlaka uydunet kullanın. Sitenizde superonline varsa superonline kullanın ve arkadaşlar sakın ttnet'i tercih etmeyin. Hem boşuna telefon için sabit ücret ödemeyin hemde kullandığınız hız sabit olsun. Eğer bölgenizde alternatif yoksa zaten mecbursunuz ttnet kullanmaya fakat bölgenizde bu gibi alternatifler varsa mutlaka size en uygun olanını seçin. Ttnet'i savunan insanları da anlayamıyorum kimse kusura bakmasın.

Şu an için en iyisi açık ara uydunet, artısı (beraberinde tercih edebileceğiniz onlarca hd kanal ve uydunet bünyesinde bulunan diğer güzel kanallar ve telefona ihtiyaç duymaması)

İdare edeni superonline, artısı (telefona ihtiyaç duymaması, vergisiz telefon hizmeti sunması, kota dolana kadar sabit hız (20 megabit) ve kota dolduktan sonra sabit hız 1megabit)

En berbat olanı ise ttnet. artısı yok eksileri (beraberinde telefona ihtiyaç duyması ve bu telefon için ödeyeceğimiz sabit ücretler, sabit bir hız sunmaması ve fiyatları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 10 Ocak 2012; 1:32:23 >

• TTnet de adil kullanım saçmalığı uygulanmıyor ve uygulanacagınıda sanmam ...ttnet her halükarda superonline denen rezil firmadan iyidir. en berbat olanı superonline dır ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulp

TTnet de adil kullanım saçmalığı uygulanmıyor ve uygulanacagınıda sanmam ...ttnet her halükarda superonline denen rezil firmadan iyidir. en berbat olanı superonline dır ..

Uygulanmayacağına dair garanti var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulp

TTnet de adil kullanım saçmalığı uygulanmıyor ve uygulanacagınıda sanmam ...ttnet her halükarda superonline denen rezil firmadan iyidir. en berbat olanı superonline dır ..

Sizi tebrik ediyorum. Bu tarz uygulamayı Türkiye'de ilk başlatan firma Ttnet firmasıdır. İnternet kullanmak için üzerine bir de sabit telefon ücreti veriyorsunuz. Superonline rezilse ttnet rezilliğin son noktasıdır. Ttnet şu an kota uygulamıyormuş ama bunun garantisi yok emin olun.
  • bende sizi tebrik ediyorum bravo! müşterilerini enayi yerine koyup kandıran bir firmayı savunuyorsunuz ....ben superonline geçerken bana defalarca AKK nin kagıt üstunde olduğunu ve uygulanmayacağı söylediler ..sonuç olarak kandırıldık... Superonline AKK uygulamasına kılıf olarak "korsan kullanımını engellmek " gibi komik ötesi bahaneler ileri sürüyor ... Dün gece NBA TV de streamde bir maç seyrettim ve harcanan kota 10 gb ..demek ki dün geceki tüm maçları seyretsem 100 gb kotayı sadece stream den (yasal) doldurabiliyorum ...

gün gelipte TTnet'i savunacagım hiç aklıma gelmezdi (ttnet i 7 yıldan fazla kullandım ) ama sözkonusu "SUPERONLİNE " Olunca TTNET onun yanında melek gibi kalıyor .... superonline nın sözleşmesinin dolmasını dört gözle bekliyorum ..bundan sonra isterse bedava versin internet birdaha işim olmaz bu namussuz firmayla...
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.