Şimdi Ara

SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
8
Favori
171.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Uydunet acik ara en iyisi. Nedeni cok basit: sinirsiz tarifeyi nispeten uygun fiyatla verebiliyor. 69 TL verip 5mbit alarak guzelce download yapabilirsiniz. Bu dedigim tabi superonline'in 200 TL lik tarifesine goredir.

Ayrica TV olayina gelelim. Uydunet ile evinizde 3-4 tane TV yi SD kalite ile izleyebilirsiniz (paralel hat(, bunu ne TTNet saglayabilir, ne de Superonline. Uzerine kutu alarak da cok uygun fiyatla HD izleyebilirsiniz.

Ping ve oyun konusunda Uydunet'in kac gomlek onde oldugunu yazmiyorum bile.

Taraflı olmuş biraz, Uydunet kullanmamış olsam haklısınız diyeceğim forumdaki genel havadan. Ne ping ne lag konusunda Uydunet daha iyi değil, özellikle yurtdışı çıkışları konusunda çok daha kötü üstelik.

Tv olayı güzel evet Uydunette ama o da zorunlu sonuçta, Uydunet üyelerinin büyük çoğunluğu TV istemiyor, dolayısıyla bu bir artı değil.

Kesinlikle katılıyorum. 2 yıldır uydu net ve teledünya kullanıyorum.( daha önce uzun yıllar ttnet te kullandım)

Ping ve lag çok büyük bir problem uydu nette. Ayrıca teledünya da birden fazla kanal sürekli olarak takılıyor. Tıpkı bozuk vcd ler gibi. Gece 10 dan sonra google a dahi giremediğim oluyor. Herkeste olacak diye bir şey yok tabiki ama şikayetlerim 100 ü geçmiştir ve kimsenin taktığı yok.

Ama yinede müşteriyle biraz daha ilgilense diğer firmaların üstünde türksat kanımca.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

60 tl ye 20mbps 50 gb sonra hoop 1 megabit , bunada adil kullanım diyolar ben youtubeden veya baska sitelerden hd video izliyemiyorum peki bunun neresi adil ?

eskiden güzeldide şimdi çok bozmuşlar , 5 megabit sınırsız tarife niye yok cunki milleti kazıklamak bu sekilde daha basitte ondan , 20mb gerçek sınırsız 199 tl al sana fiyat peki parayı basınca neden adil oluyor o kota ?

minareyi çalan kılıfını hazırlarmış burada amaç adil kullanım değil bence ''ADİ' kullanım.

1 yıl boyunca bende 720 TL para alıcaklar ve ben bu parayı her ay 50GB toplamda 1 yılda 600GB kota için vericem öylemi ? insanlar kendilerini çok zeki sanıyorlar türkiyede herkes birbirini kazıklayıp zengin olma derdinde zaten ..

şu dakka benim (Okutmadan şuraya imza bide şuraya imza dedikleri 7-8 sayfalık)sözleşmemi versinler ben buradan çeker giderim arkadaş !

türkiyede internet gelişimi için 1 gram yol ilerlememişiz hala bize 1mb interneti 55 liraya satıyolar ama biz ayakta uyuyoruz , normaldir herşeyde ayakta uyudugumuz gibi buradada ayakta uyuyoruz ,tepkiler az oluncada kimse sesimizi duymuyo

Eskiden süperonline kullanıyorum diyince herkes oo süper falan diyodu , şimdi adil kullanım olayını anlatınca şükür namazına gidiyo millet.

Hocam yazın cuk oturmuş. Tebrik ederim aynen katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: akyolcem

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Uydunet acik ara en iyisi. Nedeni cok basit: sinirsiz tarifeyi nispeten uygun fiyatla verebiliyor. 69 TL verip 5mbit alarak guzelce download yapabilirsiniz. Bu dedigim tabi superonline'in 200 TL lik tarifesine goredir.

Ayrica TV olayina gelelim. Uydunet ile evinizde 3-4 tane TV yi SD kalite ile izleyebilirsiniz (paralel hat(, bunu ne TTNet saglayabilir, ne de Superonline. Uzerine kutu alarak da cok uygun fiyatla HD izleyebilirsiniz.

Ping ve oyun konusunda Uydunet'in kac gomlek onde oldugunu yazmiyorum bile.

Taraflı olmuş biraz, Uydunet kullanmamış olsam haklısınız diyeceğim forumdaki genel havadan. Ne ping ne lag konusunda Uydunet daha iyi değil, özellikle yurtdışı çıkışları konusunda çok daha kötü üstelik.

Tv olayı güzel evet Uydunette ama o da zorunlu sonuçta, Uydunet üyelerinin büyük çoğunluğu TV istemiyor, dolayısıyla bu bir artı değil.

Kesinlikle katılıyorum. 2 yıldır uydu net ve teledünya kullanıyorum.( daha önce uzun yıllar ttnet te kullandım)

Ping ve lag çok büyük bir problem uydu nette. Ayrıca teledünya da birden fazla kanal sürekli olarak takılıyor. Tıpkı bozuk vcd ler gibi. Gece 10 dan sonra google a dahi giremediğim oluyor. Herkeste olacak diye bir şey yok tabiki ama şikayetlerim 100 ü geçmiştir ve kimsenin taktığı yok.

Ama yinede müşteriyle biraz daha ilgilense diğer firmaların üstünde türksat kanımca.

türksatın tanıtım kanalında uydu yayınını kötü işe yaramaz olarka gösteriyorlardı.nasıl bi şirket okadar para döküğp uzaya uyduatıyorlar sonrada işe yaramaz diyorlar.ne bürümüş bunların gözünü böyle

• Arkadaşlar çoğu yazıyı okudum. Şöyle bir ekleme yapim;

3 sene boyunca TTnet 8mbit limitsiz (AKK) lı tarifedeydim ancak her ay 200gb+ üstü dl yapmama rağmen bir kere bile hız düşürme yaşamadım.

5 Ay önce Superonline ADSL'e geçtim 16mbit (AKK) lı tarifedeyken yine 150 - 200+ gb üstü dl yaptım ve hiç bir zaman hız düşmedi. Buyrun

Son 2 aydır bulunduğum bölgeye fiber gelmesiyle Superonline fibere geçtim 20mbit 50gblık tarifede 0.1mb geçtiğim anda hızım 1mbite düşürülüyor.

Müşteri hizmetlerindeki arkadaşım ile görüşmemde adsl için AKK kullanılmıyor takibi yapılmıyor ama fiber sistemi çok hızlı olduğu için auto bot'a bağlandı resmen dedi. Anında hızınız düşürülüyor. Şimdi burada itiraz edilecek kısım ADSL kullanıcıları 200gb dl ederken ADİL kullanım hakkı yok da fiber için ADİL kullanım var ise nerede bunun ADALETİ diye sorulabilir.

Kısacası kafama sı.. 16mbit adsl varken 20mbitlik fibere geçtim. 4 mbit ve ping düzelecek diye (Hon oyuncusuyum) Evet ping değişti normalde 80 idi şimdi 50 oldu. Ama adsl de 200gb 16mbit ile dl ediyordum. Şimdi 20mbit 50gb'ı 0.1mb geçicem diye ne yapıcağımı bilmiyorum. Acaba geri adsle dönmem için süperonline'a sölesem kabul ederler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 21 Ocak 2012; 17:40:37 >

• Taahhüt vermeyi göze alanlar ve 49 liraya 100 GB AKK isteyenler acele etsinler:

http://resim.donanimhaber.com/m_56418646/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Taahhüt vermeyi göze alanlar ve 49 liraya 100 GB AKK isteyenler acele etsinler:

http://resim.donanimhaber.com/m_56418646/tm.htm

ya nasıl oluyor anlamadım ki. Böle bir kampanyası yok ki. Arkadaşların bahsettiği tahütlü kampanya buhttp://superonline.net/bireysel/kampanyalar/keyfini_katla.aspx
    Bende bu kampanya dahilinde 50gb AKK ile 49 tl ödüyorum. 100gb istersen 59 tl oluyor. 49 değil ?

Düzenleme: MH arandı onaylandı. Geçiş yapıldı. Böyle bir kampanya var ama gizli tutuluyor. tahaahüt yenileme ile 49 tl ile 100akk alabiliyorsunuz. Yani tahhüt vereli 1-2 ay oldu ise geçiş yapın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 21 Ocak 2012; 19:00:56 >

• Telefonla arayıp Işık Hızı Paketi'ne geçmek istiyorum diyerek taahhüt yenilemeyi (24 ay) göze alırsan 100 GB AKK'yi 49 liraya alabilirsin. Gördüğün gibi başlıkta ben dahil birçok kişi böyle yaptı. Bu paket sitede yok ne yazık ki, bunu da başlıkta ısrarla belirtmiş arkadaşlar. Boşuna aramayı nerede bu diye...
  • benim bir sorum var,20MBps sınırsız(100 gb) paketini kullanıyorum ve 80 GB doldu,kotayı aşarsam hız hemen düşer mi ve düştü mü ne zaman eski haline döner ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kro01

benim bir sorum var,20MBps sınırsız(100 gb) paketini kullanıyorum ve 80 GB doldu,kotayı aşarsam hız hemen düşer mi ve düştü mü ne zaman eski haline döner ?

100 GB 'ı geçerseniz hızınız otomatik olarak düşer. Ay başı hızınız tekrar 20mbit olur.
  • ARKADAŞLAR ŞUNU DİYEBİLİRİM Kİ EĞER TAAHÜTNAMESİNDE 4.24. MADDE YANİ "ADİL KULLANIM KOŞULLARINA TABİDİR" DİYE BİR MADDE GEÇMEYEN HERKES TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURSUN. KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE SİZDEN AKK Yİ KALDIRACAKLARDIR.

ESKİDEN 4.23. MADDENİN ARKASINA SIĞINIYORLARDI AMA O İŞ ARTIK GEÇTİ. 4.24Ü MADDEYİ KODYUKLARINA GÖRE DEMEKKİ O MADDEDEN BİRŞEY ELDE EDEMİYORLAR. BU DURUMDA BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE 4.23 MADDEYE İMZA ATAN HERKES TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNDE VE MAHKEMEDE HAKLI ÇIKACAKTIR. DAHA FAZLA BEKLEMEDEN İTİRAZLARINIZI YAPIN. HERŞEY ZOR GELMESİN ARKADAŞLAR. ALT TARAFI BİR DİLEKÇE DOLDURUP İLÇENİZDE BELEDİYE BİNASINDA OLAN KAYMAKAMLIĞA VERECEKSİNİZ. SONRASINDA İSE 3-4 AY İÇİNDE ADİL KULLANIMDAN MUAF TUTULACAKSINIZ. DAHA NE BEKLİYORSUNUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM.
  • 3-4 aydan önce sonuçlanmaz mı sizce.Bu başvurularda olumlu tüketici hakem heyeti sonuçlarını emsal göstersek , inceleme ve karar süresini kısaltabillir miyiz
  • sizleri okuyunca aklım iyiden iyiye karıştı... o halde tüm firmalar kullanıcı aleyhine bir centilmenlik anlaşması yaptı...al birini vur ötekine...
  • Ben hiç sözleşmeme bakmadım 4.23 diye bir madde sözleşmemde yoksa itiraz edince gerçek anlamda sınırsız internete geçebiliyormuyum.ama 4.24 varsa geçemiyorum hım yarın ilk işim sözleşmemi kontrol etmek olacaktır.Bilgi için çok sağol.Snt'li 20mbps 44tl lik limitsiz internet kullanıyorum.Bir 1920lik film indirince bile doluyor yav.
  • Armut piş ağzıma düş demeyelim. Ben niye daha önce başvurmadım diye kendimi suçluyorum. Şu anda Dilekçem THH'de. Ek olarak sözleşme, reklam kurulu kararı ve ve bir arkadaşımızın lehine sonuçlanan THH kararını ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klucky35

Armut piş ağzıma düş demeyelim. Ben niye daha önce başvurmadım diye kendimi suçluyorum. Şu anda Dilekçem THH'de. Ek olarak sözleşme, reklam kurulu kararı ve ve bir arkadaşımızın lehine sonuçlanan THH kararını ekledim.

Bir arkadaşımızın loehine sonuçlanan THH kararı demişsiniz. Bülent bey den bahsediyorsanız sitesinde yok karar nerden buldunuz acaba ?
  • http://www.facebook.com/groups/370912814935/ da fotoğraflar içinde var.
  • "Arkadaşlar yeni bir eve taşındım. Bulunduğum sitede Uydunet ve Superonline var. 5 aylık bir süreçte hangi paketi kullanayım, Uydunet mi Superonline mı hangisi benim açımdan mantıklı olur?" diye sizlere soracaktım ki Superonline'nın 150 TL'lik kurulum ücreti ile sorum anlamsız bir hal aldı.

• Superonline da kurulum ücreti vermiyorsunuz tahhaaüt yaparsanız ama sanırım tahhaaüt istemiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Superonline da kurulum ücreti vermiyorsunuz tahhaaüt yaparsanız ama sanırım tahhaaüt istemiyorsunuz.

Aynen @ZeneX
  • Bu yazıdamda superonline abonesi ve tilgin modem kullananlara nasıl Ağ ismiyle superonline'a tekimizi gösteririz onu anlatmaya çalışacağım. Çogu kullanıcı artık evinde kablosuz olarak internte giriyor bu yöntemle sizin kim olduğunuz anlaşılmadan sinyallerinizin uşaştıgı bölgedeki insanlara mesajınızı uşaltırma imkanınız oluyor. Onlarda en azından bu nedir diye merak ederek AKK'ndan haberdar olabilir. Bu konudan haberdarlar ise de superoffiline sitesini ziyaret ederek ne yapabileceklerini öğrenebilir. Bunların dışında bu mesajları gören insanlar superonline abonesi değilse bile bu markadan geri durmaya tercihlerini başka firmalardan yana kullanmaya başlayacaklardır. AKK ile savaşımızı kazanana kadar destek olun.
    Bu tepki modeli @PhantomX adlı üyeden esinlenilerek hazırlanmıştır.

1

2

3

4

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.