Şimdi Ara

SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
8
Favori
171.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ağustoss

superonlıne çalışanı olsam bu kadar saf mesaj mı yazarım arkadasım...

ataşehir ata 2 de oturuyorum....

ilk hizmeti alanlardan biriyiz...sadece sizin bu bilinçli ve kasıtlı haberleriniz benım yazmama neden oldu savsata değil ttnet in sitesinden size kopyaladım...

ADİL kullanım tüm servisler için geçerli...asıl sizin TT yada diğer servislerden olduğunuz belli...Fiber internet sayesınde ayda 15 yılda 180 tl karım var....180 böl 30 da yani 6 ay bedava kullanmakla aynı...

yılın 6 ayı bedava hemde 10 kat hızlı...kandırmayın milleti...en düşük pakette 50 GB KOTA......TTNET tamamında 15 GB kota işte inanmayana TT ana saydan link..

http://www.ttnet.com.tr/web/243-1609-1-1/tur/destek/destek_-_bilgi_bankasi_-_bunlari_biliyor_musunuz_/adil_kullanim_uygulamasi

Yalancı oldukları gerçeğini değiştirir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pulp

TTnet de adil kullanım saçmalığı uygulanmıyor ve uygulanacagınıda sanmam ...ttnet her halükarda superonline denen rezil firmadan iyidir. en berbat olanı superonline dır ..

Superoffline kullanmak zorunda kalan ve bu bir firmadan nefret eden birisi olarak Fiber miber hikaye.Sanki superoffline hiç arıza yapmıyor.TTNET yalan söylüyor da sanki superoffline söylemiyor .Klasik yalanları Apartmanınızdaki Switch arıza yaptı,Ege bölgesinde çalışma var....Once upon a time masalları.İSS pazarının %95'i TTNET kullanıyor.Bu kadar çok müşteriye superonline'la kıyaslayınca gayet güzel hizmet veriyorlar.Superoffline firmasının toplasan 10 fiber müşterisi var (Malesef birisi de benim),daha 10 müşteriye TTNET kadar hizmet veremiyor.Genel müdürü ''Fiber İnternet trafiğinin büyük kısmı Faceboook ve Twitter gibi sosyal ağ kullanıyor'' diye açıklama yaptı.Daha yoğun bir şekilde kullanılmazken altyapıları kaldırmadığı için AKK uyguladılar.Reklamlarında ise DVD yi şu kadar sürede indirirsiniz yazıyor.Yasal yollarla edinilmiş bir stream yayını bile izlerken kotanız doluyor.
    Bugün bu ülkenin en şanslı insanları apartmanlarında superoffline firmasının kablosu bulunmayanlardır.Bir gün sizin apartmana da gelirse ve masallara kanıp üye olursanız bu yazıyı tekrar okuduğunuz da altına sizde imza atarsınız.Hayatımda 1 günü tekrar yaşama şansım olsaydı,O sözleşmeyi imzaladığım günü tekrar yaşamak isterdim ve Superoffline sözleşmesine imza atmaz,abonesi olmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdirim -- 9 Ocak 2012; 7:44:26 >

• quote:

bende sizi tebrik ediyorum bravo! müşterilerini enayi yerine koyup kandıran bir firmayı savunuyorsunuz ....ben superonline geçerken bana defalarca AKK nin kagıt üstunde olduğunu ve uygulanmayacağı söylediler ..sonuç olarak kandırıldık... Superonline AKK uygulamasına kılıf olarak "korsan kullanımını engellmek " gibi komik ötesi bahaneler ileri sürüyor ... Dün gece NBA TV de streamde bir maç seyrettim ve harcanan kota 10 gb ..demek ki dün geceki tüm maçları seyretsem 100 gb kotayı sadece stream den (yasal) doldurabiliyorum ...

gün gelipte TTnet'i savunacagım hiç aklıma gelmezdi (ttnet i 7 yıldan fazla kullandım ) ama sözkonusu "SUPERONLİNE " Olunca TTNET onun yanında melek gibi kalıyor .... superonline nın sözleşmesinin dolmasını dört gözle bekliyorum ..bundan sonra isterse bedava versin internet birdaha işim olmaz bu namussuz firmayla...

Geçiniz bunları. Uygulanmayacak diye bir garanti yok. Sitesinde koşullar belirtilmiş. Yarın bir gün TTNet'de Superonline'ın yaptığını yaparsa şaşırmayın. Adil kullanımı devreye aldığı zaman dönüp bu sefer TTnet'e isyan edeceksiniz. 8mbit deyip 1-2mbit veren, telefonda (hava parası) sabit ücret alan firmayı savunmayın.

• süperdede ttde de adil kullanım uygulanıyor.teknik durumlar endeni ile ttde kimi abonelere uygulanmıyor diye biliyorum.santrale direkt bağlantısı olan, haeslerden devre almayan, abonelere akk vurmuyor diye duydum.şahsen bana vurmuyor.korsan kullanım arkadaşında dediği gibi sadece kılıf.kullanılan ekipmanlar toplam kapasiteyi karşılamıyor.ister fiber ister bakır olsun.sizin bulunduğınuz sahaya 1 gbitlik kapasite verdilerse ve herkese 100 mbit satmaya zorluyotlarsa biarz acayip oluyor.çünkü toplam hız alt yapıyı aşıyor ve ortalama 20-30 mbit her aboneye gidiyor.bu ve yüksek hızlı simetrik bağlantıların uzaya dayanan fiyatlarla satılması yüzünden firmalar böyle sazan avlarına çıkıyor.bakın sonunda hepsi 1 mbite dönüyor versene 5 mbit kota dolunca.aslında siteler anlaşıp metro ethernet alsa süper olur.simetrik hızı var adil kulanımı yok.daha ne olsun
  • quote:

bende sizi tebrik ediyorum bravo! müşterilerini enayi yerine koyup kandıran bir firmayı savunuyorsunuz ....ben superonline geçerken bana defalarca AKK nin kagıt üstunde olduğunu ve uygulanmayacağı söylediler ..sonuç olarak kandırıldık... Superonline AKK uygulamasına kılıf olarak "korsan kullanımını engellmek " gibi komik ötesi bahaneler ileri sürüyor ... Dün gece NBA TV de streamde bir maç seyrettim ve harcanan kota 10 gb ..demek ki dün geceki tüm maçları seyretsem 100 gb kotayı sadece stream den (yasal) doldurabiliyorum ...

gün gelipte TTnet'i savunacagım hiç aklıma gelmezdi (ttnet i 7 yıldan fazla kullandım ) ama sözkonusu "SUPERONLİNE " Olunca TTNET onun yanında melek gibi kalıyor .... superonline nın sözleşmesinin dolmasını dört gözle bekliyorum ..bundan sonra isterse bedava versin internet birdaha işim olmaz bu namussuz firmayla...

Ya arkadaşım sen ttnet alınca ne değişecek? Bu uygulamayı ilk önce Ttnet akıl edip uygulamıştır! (Tepkim size değil.) Şu an uygulamaması hiç uygulamayacağı anlamına gelmez. Bakınız kendiniz söylüyorsunuz superonline da böyle diyordu diye sonra ne oldu uygulanmaz denilen saçmalık uygulanır oldu. Sen nba maçını iyi kötü izlemişsin ve evet daha çok maç izlesen kota hemen dolacak ama ttnet in berbat hızları sayesinde sen o maçı bile izleyemez hale gelirsin.

Gelin bir karşılaştırma yapalım:

TTNET:

ADSL Başvurusu
    Hızlı ve kesintisiz internet keyfi için TTNET ADSL!
    Milyonlarca TTNET ADSL abonesi, 8 Mbps'ye kadar hızlı interneti güvenle kullanıyor.
    8 Mbps'ye kadar bağlantı hızı,
    7 gün 24 saat kesintisiz, telefonu meşgul etmeden ve herhangi bir numara çevirmeden bağlantı, (fos)
    Kişiye özel bant genişliği sayesinde güvenli erişim, (fos)
    Hızlı ve eş zamanlı veri, ses ve görüntü alışverişi, (hız sabit olmadığı için bu da fos)
    Pek çok katma değerli servisten ücretsiz yararlanma imkanı, (fos hizmetler)
    Statik IP satın alabilme şansı. (fos)

Aşağıdaki ADSL paketlerden dilediğinize başvurabilirsiniz!

Güzel gibi fakat şimdi işin içine karışan sabit telefon için ödeyeceğimiz parayı da katalım:

Bütün telefon tarifeleri doğrultusunda en ucuz hizmet 19,90 tl.

Ne oldu şimdi bizim bu internet için vereceğimiz ücret bir anda superonline ve uyduneti sollar oldu. Üstelik hızımız da sabit olmayacak belki ayın 1-2 günü 8 megabiti göreceğiz ama devamında 256 kbs ye kadar hızın düşme ihtimali oldukça yüksek. O zaman superonline ile ay sonuna kadar 1 megabit hızı beğenmezken bunun daha da altına ttnet ile iniyoruz maalesef. Birçok şikayeti dikkate aldığımızda düzenli olarak 8 megabit hızı gören kişi sayısı çok komik düzeylerde.

UYDUNET:

Uydunet'te yeni yıla sabit hızı kaldıran ttnet gibi iğrenç bir uygulama ile merhaba demiş.
    Gerçek anlamda sınırsız tarifleri olan 3, 5 ve 10 megabit sabit hızlardaki artık eski olan tarifelerini sitelerinde "süresi biten kampanyalar" olarak hala sergilemektedirler. Gerçek anlamda sınırsız ve sabit hız hizmeti vermektedirler fakat fiyat olarak herkesin kaldırabileceği şekilde uygun olmadığı için uyduneti de superonline gibi kınıyoruz ve kınamak gerekir.

Bu da gösteriyor ki kota ve hız düşürme olayı Türkiye'de bundan böyle her firma için geçerli bir durum olacak. Bu hepimiz için çok üzücü bir durum.

Uydunetin tek tesellisi beraberinde ufak diyebileceğimiz bir ücret karşılığı kablo tv hizmeti de sunması. Bu sayede en azından bazı hd yayınlara, karasal yayın dışında olan birçok belgesel kanalına ve nba tv gibi kanallara erişmek mümkün olacak. Üstelik bu kanallar eskisi gibi sırf yabancı dil değil Türkçe dublajlı veya alt yazılı şekilde hizmet veriyor.

En büyük artısı, telefona ihtiyaç duymaması. Aynı durum super olamayan superonline için de geçerli. Bu sayede sadece internet için para ödüyoruz.

Maalesef her halükarda internet kota veya hız düşümü gibi sınırlamalara maruz kalıyor. Hepimiz kullandığımız servislerden bir şekilde de olsa mağdur oluyoruz.

SUPERONLINE:

Ve stratejik anlamda son yıllara damgasını vuran bir firma. Özetle, önce hızlı internet, kotasız seçenekler ve rakiplere oranla düşük fiyat ve bu sloganlar ile haklı olarak yaygınlaşma müşteri kitlesini geliştirme. Sonra Turkcell ile birleşme, (ancak çoğu çalışan biz zaten Turkcell'dik stratejik açıdan bunu sonra dile getirdik diyorlar. Çok doğru yapmışlar ben ve birçok insan ilk elden bu firmanın Turkcell içinde olduğunu bilseydik kesinlikle bu firma ile muhabbete bile girmezdik)

Finalde ise istedikleri müşteri genişliğine ulaştıktan sonra akk uygulamasının uygulanması burada yapılan ikinci kötülük ise herkesi -biz 20 megabite geçiyoruz sizi de buna ücret artışı yapılmadan dahil ediyoruz ancak taahhüt baştan başlatılacak (doğal olarak sözleşme de yenilenmiş olacak). Bu sayede bizler gibi, - sizlere akk uygulanmayacak... diye kandırılan bünyeler bu durumda hiçbir söz hakkına sahip olamayacak.

Herkese farklı farklı yalanlar uyduran bu firma Pro Paket üyesi olanlara ise nedense gerçekten sınırsız bir uygulama sunuyor. Yani download - upload yapanlardan tutunda yasal zorunluluk bahanesine kadar çok geniş bir yalan ağına sahip olan firma nedense parayı bastırana bir anda dokunulmaz üyelik hakkı veriyor.

Ttnet iğrenç superonline da iğrenç ama
    1- arada ciddi hız farkı var.
    2- verilen hız ne olursa olsun sabit bir hız.
    3- telefon şart değil.
    4- isteyene vergisiz telefon kullanabilme avantajı.

Bu durumda superonline en kötü halinde bile ttnet'den daha iyi.

Kötünün iyisi tabii ki.

Her şey ortada artık Türkiye'de internet kullanmak parayı bastıramayacak olan çok büyük bir kitle için tam anlamı ile bir eziyet. Bunlar arasından birini seçmek zorundayız maalesef. Ttnet bu tarz uygulamaları ilk uygulayan iğrenç bir öncüdür ve diğer firmalarda buradan gördükleri kar fırsatını kaçırmak istemeyip bu iğrençliğe devam etmektedirler.

Artık hepimiz için akıl sağlığımızın bozulmayacağı ve bütçemizin sarsılmayacağı bir Türkiye umuyorum. Tabii ki böyle bir şey olmayacak ama en azından bir hayalimiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 10 Ocak 2012; 2:00:43 >

• @evilhuman güzel ve ayrıntılı bir yazı olmuş . Temelde ciddi bir fikir ayrılığımız yok zaten ..her iki firmanında rezil olduğu konusunda hemfkiriz . Yıllar boyu TTnet kullanmış biri olarak, yediğimiz kazık ve karşılıgında aldığımız ciddiyetsiz ve kalitesiz hizmetin ardından ..Superonline a karşı ciddi bir sempatim oluştu ..TTnet den kurtulup nihayet müşteri memnuniyetini temel alan bir firma izlenimini bıraktı Superonline ...Gerçektende AKK öncesi Superonline a karşı herkesin bir sempatisi vardı ...beni asıl üzen konu AKK uygulamasından çok firmanın müşterilerini enayi yerine koyup kandırmalarıdır ...Müşterilerine AKK nin uygulanmayacağı sözünü verip 2 yıllık sözleşme imzalatan bir firma.. eski müşterilerini kayırıp yenileri enayi yerine koyan bir firma... Sadece benim değil birçok kişinin superonline olan sempatisi bir anda nefrete dönüştu ..

zaten bu ülkede müşteri memnuniyetini temel ilke kabul eden bir firmanın olabileceğini düşünmek biraz hayalcilikti...

• quote:

@evilhuman güzel ve ayrıntılı bir yazı olmuş . Temelde ciddi bir fikir ayrılığımız yok zaten ..her iki firmanında rezil olduğu konusunda hemfkiriz . Yıllar boyu TTnet kullanmış biri olarak, yediğimiz kazık ve karşılıgında aldığımız ciddiyetsiz ve kalitesiz hizmetin ardından ..Superonline a karşı ciddi bir sempatim oluştu ..TTnet den kurtulup nihayet müşteri memnuniyetini temel alan bir firma izlenimini bıraktı Superonline ...Gerçektende AKK öncesi Superonline a karşı herkesin bir sempatisi vardı ...beni asıl üzen konu AKK uygulamasından çok firmanın müşterilerini enayi yerine koyup kandırmalarıdır ...Müşterilerine AKK nin uygulanmayacağı sözünü verip 2 yıllık sözleşme imzalatan bir firma.. eski müşterilerini kayırıp yenileri enayi yerine koyan bir firma... Sadece benim değil birçok kişinin superonline olan sempatisi bir anda nefrete dönüştu ..

zaten bu ülkede müşteri memnuniyetini temel ilke kabul eden bir firmanın olabileceğini düşünmek biraz hayalcilikti...

Tamamen aynı rotada birleştik şu an. Yazdıklarınıza sonuna kadar ve aynı şekilde katılıyorum.

Bundan sonra ne olsa boş ama en azından yeni internet alacaklara fikir olsun diye konuyu her açıdan işleme ihtiyacı duyuyorum. Kendim yandım en azından başkasına bir faydam olacaksa olsun. En azından kişi birinde karar kılacaksa iyice düşünsün. Zaten bunlardan birine kalacağız artık maalesef.

Ve superonline için söylediğin giriş gelişme ve sonuç bölümüne harfi harfine katılıyorum ve görüyorum ki başından bu yana aynı şekilde fikirlere sahip olmuşuz.

Daha önceki sayfalarda bu süreci çok daha uzun ele aldığım yorumlarda var. Orada olayın nereden nereye geldiğini kendi açımdan anlatmıştım.

En azından yalnız olmadığımızı bilmek yani duruma tepkisiz kalmayanları görmek, garipte olsa ufak bir huzur veriyor insana. Umarım ilerde bir gün, sen, ben ve herkes daha makul ve yalansız dolansız hizmetlere kavuşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 10 Ocak 2012; 2:05:06 >

• Uydunet acik ara en iyisi. Nedeni cok basit: sinirsiz tarifeyi nispeten uygun fiyatla verebiliyor. 69 TL verip 5mbit alarak guzelce download yapabilirsiniz. Bu dedigim tabi superonline'in 200 TL lik tarifesine goredir.

Ayrica TV olayina gelelim. Uydunet ile evinizde 3-4 tane TV yi SD kalite ile izleyebilirsiniz (paralel hat(, bunu ne TTNet saglayabilir, ne de Superonline. Uzerine kutu alarak da cok uygun fiyatla HD izleyebilirsiniz.

Ping ve oyun konusunda Uydunet'in kac gomlek onde oldugunu yazmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 10 Ocak 2012; 8:39:39 >
  • Karsilastirma yaparken su anki mevcut durumlar baz alinmali, gelecekte ne olacagini kimse bilmiyor. Bu nedenle, TTNET AKK uyguluyor demek dogru degil, kagit uzerinde var ama ya bilerek uygulamiyorlar ya da beceremediklerinden uygulayamiyorlar ya da cok dar bir kitleye piyango usulu uyguluyorlar. Bildigim bir cok insan 8Mbit'i yillarca 49TL'den kullandi, ya bosver riske girmeyelim diyen tanidiklarim da ayni sure boyunca 90kusur simdi de 109TL'den kullaniyor, arada ise her ay 2 kat kaziklanmaktan baska bir fark yok. Hatta 49 odeyen daha fazla dowload yapmistir. Su an icin, ana omurganin TT'de olmasi, tum TTNET musterilerinin yurt disi hatlarina bir kisitlama olmadan erismesi (bulundugu bolgede ki sIkisikliklari saymiyorum), AKK'yi uygulayamiyor olmasi ve AKK'ya gore belirlenmis fiyatlarla hizmet veriyor olmasi nedeni ile TTNET en iyi alternatiftir. 16Mbit'i 59TL + 20TL tel = 79TL'ye verirken, uydunette 15Mbit 149 + 9 = 158TL'dir. Superonline AKK'yi uyguladigi icin bahsetmeye bile gerek duymuyorum. Ha ben TTNET'ten hizmet almiyorum ama VDSL'i bolgemde calistirsinlar, hic dusunmeden gecerim, 32Mbit 79TL'idi sanirim, 16TL'de sade hat tel, 95TL. Sonucta para konusur, hicbiri babamin sirketi degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Uydunet acik ara en iyisi. Nedeni cok basit: sinirsiz tarifeyi nispeten uygun fiyatla verebiliyor. 69 TL verip 5mbit alarak guzelce download yapabilirsiniz. Bu dedigim tabi superonline'in 200 TL lik tarifesine goredir.

Ayrica TV olayina gelelim. Uydunet ile evinizde 3-4 tane TV yi SD kalite ile izleyebilirsiniz (paralel hat(, bunu ne TTNet saglayabilir, ne de Superonline. Uzerine kutu alarak da cok uygun fiyatla HD izleyebilirsiniz.

Taraflı olmuş biraz, Uydunet kullanmamış olsam haklısınız diyeceğim forumdaki genel havadan. Ne ping ne lag konusunda Uydunet daha iyi değil, özellikle yurtdışı çıkışları konusunda çok daha kötü üstelik.

Tv olayı güzel evet Uydunette ama o da zorunlu sonuçta, Uydunet üyelerinin büyük çoğunluğu TV istemiyor, dolayısıyla bu bir artı değil.

• Uydunet'in performansı kullanıldığı bölgeye göre de değişiyor sanırım. Ben de zamanında Ankara Bahçelievler'de uydunet kullanmıştım. Performansı da ping olayı da mükemmeldi.
  • uydunet'te herşey güllük gülistanlık değil arkadaşlar , her bağlantı çeşidinin kendine has sorunları var

Belirli saatler arası yurtdışı ping ve baglanti kalitesi uydunet'te iyi değil .Araştırma yapmadan uydunet'e gecmeyi dusunmeyin.
  • quote:

Uydunet acik ara en iyisi. Nedeni cok basit: sinirsiz tarifeyi nispeten uygun fiyatla verebiliyor. 69 TL verip 5mbit alarak guzelce download yapabilirsiniz. Bu dedigim tabi superonline'in 200 TL lik tarifesine goredir.

Uydunet bundan 2 hafta önce evet en iyisiydi ama yeni yıla tamamen farklı hizmet anlayışı ile girdiler. Artık onlarında bir artısı kalmadı. Hızları sabit değil bu yüzden hiç bir çekiciliği kalmamıştır. Eski tarifeleri çok iyiydi ben de superonline bitince uydunete geçmeyi düşünüyordum ama artık uydunet ve zaten ttnet benim için kesinlikle kullanacağım servisler değiller. Maalesef superonline ile devam edeceğim.

Artık Türkiye'de internet diye bir kavram kalmamıştır. Siteler erişime kapalı (yine de hepsine giriyorum ve bilenlerde giriyor.) Verilen hizmetler ya kotalı yada hızı kotalı o yüzden benim gibi internet kullanıcıları hiçbir zaman bu uygulamalar var olduğu sürece rahat edemeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 10 Ocak 2012; 12:48:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

quote:

Uydunet bundan 2 hafta önce evet en iyisiydi ama yeni yıla tamamen farklı hizmet anlayışı ile girdiler. Artık onlarında bir artısı kalmadı. Hızları sabit değil bu yüzden hiç bir çekiciliği kalmamıştır. Eski tarifeleri çok iyiydi ben de superonline bitince uydunete geçmeyi düşünüyordum ama artık uydunet ve zaten ttnet benim için kesinlikle kullanacağım servisler değiller. Maalesef superonline ile devam edeceğim.

Artık Türkiye'de internet diye bir kavram kalmamıştır. Siteler erişime kapalı (yine de hepsine giriyorum ve bilenlerde giriyor.) Verilen hizmetler ya kotalı yada hızı kotalı o yüzden benim gibi internet kullanıcıları hiçbir zaman bu uygulamalar var olduğu sürece rahat edemeyecektir.

Alıntıları Göster
    60 tl ye 20mbps 50 gb sonra hoop 1 megabit , bunada adil kullanım diyolar ben youtubeden veya baska sitelerden hd video izliyemiyorum peki bunun neresi adil ?

eskiden güzeldide şimdi çok bozmuşlar , 5 megabit sınırsız tarife niye yok cunki milleti kazıklamak bu sekilde daha basitte ondan , 20mb gerçek sınırsız 199 tl al sana fiyat peki parayı basınca neden adil oluyor o kota ?

minareyi çalan kılıfını hazırlarmış burada amaç adil kullanım değil bence ''ADİ' kullanım.

1 yıl boyunca bende 720 TL para alıcaklar ve ben bu parayı her ay 50GB toplamda 1 yılda 600GB kota için vericem öylemi ? insanlar kendilerini çok zeki sanıyorlar türkiyede herkes birbirini kazıklayıp zengin olma derdinde zaten ..

şu dakka benim (Okutmadan şuraya imza bide şuraya imza dedikleri 7-8 sayfalık)sözleşmemi versinler ben buradan çeker giderim arkadaş !

türkiyede internet gelişimi için 1 gram yol ilerlememişiz hala bize 1mb interneti 55 liraya satıyolar ama biz ayakta uyuyoruz , normaldir herşeyde ayakta uyudugumuz gibi buradada ayakta uyuyoruz ,tepkiler az oluncada kimse sesimizi duymuyo

Eskiden süperonline kullanıyorum diyince herkes oo süper falan diyodu , şimdi adil kullanım olayını anlatınca şükür namazına gidiyo millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 11 Ocak 2012; 5:47:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

60 tl ye 20mbps 50 gb sonra hoop 1 megabit , bunada adil kullanım diyolar ben youtubeden veya baska sitelerden hd video izliyemiyorum peki bunun neresi adil ?

eskiden güzeldide şimdi çok bozmuşlar , 5 megabit sınırsız tarife niye yok cunki milleti kazıklamak bu sekilde daha basitte ondan , 20mb gerçek sınırsız 199 tl al sana fiyat peki parayı basınca neden adil oluyor o kota ?

minareyi çalan kılıfını hazırlarmış burada amaç adil kullanım değil bence ''ADİ' kullanım.

1 yıl boyunca bende 720 TL para alıcaklar ve ben bu parayı her ay 50GB toplamda 1 yılda 600GB kota için vericem öylemi ? insanlar kendilerini çok zeki sanıyorlar türkiyede herkes birbirini kazıklayıp zengin olma derdinde zaten ..

şu dakka benim (Okutmadan şuraya imza bide şuraya imza dedikleri 7-8 sayfalık)sözleşmemi versinler ben buradan çeker giderim arkadaş !

türkiyede internet gelişimi için 1 gram yol ilerlememişiz hala bize 1mb interneti 55 liraya satıyolar ama biz ayakta uyuyoruz , normaldir herşeyde ayakta uyudugumuz gibi buradada ayakta uyuyoruz ,tepkiler az oluncada kimse sesimizi duymuyo

Eskiden süperonline kullanıyorum diyince herkes oo süper falan diyodu , şimdi adil kullanım olayını anlatınca şükür namazına gidiyo millet.

evet bu ülkede maalesef herkez bribirine nasıl kazık atacağını düşünüyor.

altyapı yetersizliği varsa o kadar para alıyorlar insanlardan internet ücreti o paralar nereye gidiyor???

yazık millet almış başını gitmiş biz hala 3 mbit internet kullanıyorz.

• Evet arkadaşlar ülkemizde internet konusu gerçekten rezilliğin son noktasında. Kimse hizmet filan vermiyor herkes kazanacağı paraya bakıyor. Ayrıca hız ve kota olayını alt yapıya bağlayan firmalara da hokkalı bir tokat atasım geliyor. Ben sana para veriyorum sen de benden aldığın para ile alt yapını güçlendir o zaman. Madem öyle bize şunu söyleyin alt yapımız şu an yetersiz 1-1,5 yıl idare edin bu süre sonunda hem hız hem de maliyet konusunda ciddi düzenlemelere gideceğiz diyin biz de bekleyelim. Ama yok bunlar artık otomatiğe bağlanan ucuz bahaneler. Yazıklar olsun bu servisi sağlayan dağıtıcı kurum ve kuruluşlara.

Hepsi bir ayrı yalan söylüyor adil kullanım diyen firma 199 tl verene süper üyelik hakkı veriyor bu arkadaş 199 tl verdiği için artık herkesin hakkını yiyebilir. Bıraksınlar bu palavraları da biz bu formül ile çok zengin olacağımız anladık o yüzden sizi keklemek bizim için çok kazançlı oluyor desinler. Diğerleri de x hıza kadar diye bir saçmalık çıkardı tamamen şansımıza hızlar ile internet kullanıcısı olacağız oh ne güzel. Hepsi birbirinden rezil ve fırsatçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 11 Ocak 2012; 13:01:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

evet bu ülkede maalesef herkez bribirine nasıl kazık atacağını düşünüyor.

altyapı yetersizliği varsa o kadar para alıyorlar insanlardan internet ücreti o paralar nereye gidiyor???

yazık millet almış başını gitmiş biz hala 3 mbit internet kullanıyorz.

sehrin en guzel yerinde, buyuk ve luks gorunuslu bir restauranta gidiyorsun; siparis almaya gelen yok, kendin gidip soyluyorsun, yemekler 2 saat gecmesine ragmen gelmiyor sonra gidip soruyorsun adam diyor ki '' sadece tek garsonumuz var ben mudurum ve yemekleri kendim pisiriyorum o yuzden beklemek zorundasiniz'' hesabi istedikten sonra bakiyorsun ki hesap oyle boyle degil. ee demezler mi adama madem garson yok asci yok ne bok yemeye restaurant isletiyorsun git evinde otur.

• sen de ikinci kez o restaurant'a gitmezsin olur biter dostum , oranın müdavimi oldugun sürece mesajını iletmiş olmayacaksın karsındakini daha da pişkinleştireceksin gelecvek sefere bi zahmet servisi sen yap bile diyebilir !

Ama masallah şurada kac kisi superoneline 'i birakmis bu kadar tepkiye 28 sayfaya , merak ediyorum kaç 5 mi 10 mu ? Adamlar dogru yolda olduklarini zannettiler milleti magdur ettikca cunku kimsenin sesi cıkmadi.Milletin yüzde 90 'ı emin ol o sozlesme ve dagittiklari brosurlerde adil kullanım diye bir kısma dikkat bile etmiyor.
  • adamlar mafya. eger gelmezsen bulasiklari yikarsin, buradan 1 kez yemek yedin mi 24 ay daha yemek zorundasin diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 11 Ocak 2012; 16:45:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

sen de ikinci kez o restaurant'a gitmezsin olur biter dostum , oranın müdavimi oldugun sürece mesajını iletmiş olmayacaksın karsındakini daha da pişkinleştireceksin gelecvek sefere bi zahmet servisi sen yap bile diyebilir !

Ama masallah şurada kac kisi superoneline 'i birakmis bu kadar tepkiye 28 sayfaya , merak ediyorum kaç 5 mi 10 mu ? Adamlar dogru yolda olduklarini zannettiler milleti magdur ettikca cunku kimsenin sesi cıkmadi.Milletin yüzde 90 'ı emin ol o sozlesme ve dagittiklari brosurlerde adil kullanım diye bir kısma dikkat bile etmiyor.

Ortada taahhüt diye bir zorunluluk varken bir anda aboneliği sonlandırmak kolay iş değil arkadaşım. Bunu da düşünmek lazım. Ama söylediklerinde haklısın.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.