Şimdi Ara

SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
8
Favori
171.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam çok benzer şeyler yaşamışız. "SUPERONLİNE KAMPANYA MAĞDURİYETİM(MULAKA OKUYUN)" diye bir konu açıp başıma gelenleri tek tek anlattım ben de.
    Resmen dolandırdılar bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkzenk

Sözleşmeniz bittiğinde hemen kapattırın ttnete geçin ttnette öyle bir durum yok ben öyle yaptım

tt net de yeni üyelerine kota uygulaması yapıyor bilginiz olsun.
    El birligi ile kazıklanıyoruz suan için bu gerizekalı uygulamayı yapmayan tek firma KOCNET BİRİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakemzsr

quote:

Sözleşmeniz bittiğinde hemen kapattırın ttnete geçin ttnette öyle bir durum yok ben öyle yaptım

El birligi ile kazıklanıyoruz suan için bu gerizekalı uygulamayı yapmayan tek firma KOCNET BİRİ

Emin misin? Ne zamandır uygulanıyormuş? İlk kez senden duyuyorum bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadesyobatro

@evilhuman
    hocam çok benzer şeyler yaşamışız. "SUPERONLİNE KAMPANYA MAĞDURİYETİM(MULAKA OKUYUN)" diye bir konu açıp başıma gelenleri tek tek anlattım ben de.
    Resmen dolandırdılar bizi.

Sizin yaşadıklarınız bana oranla kat kat daha kötü olmuş yazık gerçekten. İnsanlar size sözleşmeden yana dem vurmuşlar ancak bu adamlar kendi yaptıkları sözleşmeyi tek taraflı değiştiriyorlar okumanın da faydası yok. Superonline bizlere çok acı ve masraflı bir ders olmuştur.

Arkadaşlar ne olursa olsun sakın sakın uzundur karışıktır demeyin sözleşme denen bu belgeleri en ince ayrıntısına kadar okuyun. Aklınıza takılan her şeyi sorun tatmin edici cevaplar alana dek imza atmayın. Superonline da göstermiştir ki bu ülkede hizmet hikaye sömürü temel ilke. O yüzden bu durumda olan kişilere herkesin destek vermesi gerekir ki bu düzenbazlar bu rahatlığı bu ahlaksızlığı bizlere tattırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 2 Kasım 2011; 13:17:26 >

• Arkadaşlar kotanızı sürekli kontrol edin.Şimdi de hesaplara sürekli download eklemaye başladılar.Dikkat edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 2 Kasım 2011; 13:29:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

quote:

kesinlikle eminim.
    eski üye yeni üye uygulaması var
    gerekli bilgi buradahttp://www.ttnet.com.tr/web/229-1204-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri/tum_baglanti_ucretleri

• quote:

quote:

quote:

quote:

kesinlikle eminim.
    eski üye yeni üye uygulaması var
    gerekli bilgi buradahttp://www.ttnet.com.tr/web/229-1204-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri/tum_baglanti_ucretleri

Sayfada eski üyelerimize adil kullanım uygulamıyoruz demiyor ki. Senin bir tanıdığının hızı düştü mü adil kullanımdan dolayı?

• TTNet superonline'dan iyi değil ki onlar da bir başka dünya. Şu durumda en iyi seçenek uydunet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

TTNet superonline'dan iyi değil ki onlar da bir başka dünya. Şu durumda en iyi seçenek uydunet.

Uydunet'te de 10mbit 99, 20mbit 199 lira. Bir avantajı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

TTNet superonline'dan iyi değil ki onlar da bir başka dünya. Şu durumda en iyi seçenek uydunet.

O fiyatı vermeyi göze alanlar için gayet avantajlı. Sonuçta tamamen sınırsız.
  • quote:

quote:

quote:

E, superonline'da da akk sız tarife 199 lira. Uydunet daha düşük fiyata verseydi avantajlı olurdu. Demek istediğim bu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

E, superonline'da da akk sız tarife 199 lira. Uydunet daha düşük fiyata verseydi avantajlı olurdu. Demek istediğim bu.

200 lira çoğu kişiye çok gelir. 5, 10 mbps daha uygun seçenekler ve Superonline'da bu seçenekler yok.

• Arkadaşlar yanlış değerlendirme yapıyorsunuz sadece hız açısından bakmayın olaya. Uydunet dememin sebebi tamamen sınırsız olması. Ben download yapamadıktan sonra hızım 1000 megabit bile olsa hiç bir faydası veya mantığı yok. Ayrıca ben şu an 100 gb kotayı 2 gün içinde rahatça doldurabilirim geri kalan 28-29 gün boyunca 1 megabit ile idare etmek durumundayım. Uydunet ile 50 liraya 10 megabit hızım olmayacak ama 3 megabit hız ile gerçekten sınırsız bir kullanım şansına sahip oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 3 Kasım 2011; 13:13:05 >
  • Hızım güya normale döndü.
  • Reklam Özdenetim Kurulundan gelen mail;

Kurulumuza Superonline Fiber Internet Süper Paket ile ilgili olarak daha önce başka tüketicilerin yapmış oldukları başvuru karşı tarafın da görüşleri alınarak değerlendirilmiş ve aşağıdaki sonuca varılmıştır;

“Superonline Fiber Internet Süper Paket için hazırlanan reklamda “Gerçek Hız, Gerçek Sınırsız” ifadesi yer almaktadır. Bu ifadeden, tüketicilerin internet hizmetinden herhangi bir kısıtlama olmadan yararlanabileceği anlaşılmaktadır.

Reklamveren tarafından iletilen görüş bildirim yazısında; söz konusu kampanyanın 31 Aralık 2009 tarihinde sona erdiği, adil kullanım politikası çerçevesinde kötüye kullanım davranışları ve “korsan” olarak adlandırılan download işlemlerinin bant genişliklerinin ve kullanım haklarının ihlal edilmemesi amacıyla uygulandığı belirtilmektedir. Aynı yazıda, bu uygulamaya geçiş ile ilgili olarak 1 ay öncesinden tüm kullanıcılara bildirimde bulunulduğu ve söz konusu değişikliği kabul etmemeleri halinde hiçbir tazminat talep etmeden sözleşmelerinin feshedileceği bilgisi yer almaktadır.

Söz konusu kota uygulamasına kampanya duyuruları ve tanıtım malzemeleri basıldıktan sonra başlandığından gerekli bilgilendirme ve yönlendirmenin yapılamadığı ve tüketicilerin de bu nedenle şikayetçi oldukları anlaşılmaktadır. Bundan sonra, internet paketlerinin tanıtımlarına yönelik olarak yapılacak her türlü tanıtım çalışmalarında, herhangi bir kota uygulaması olacak ise, tüketicilerin bu konu ile ilgili olarak kolaylıkla bilgi alabilecekleri bir yönlendirmeye yer verilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde, yapılacak olan tanıtım çalışmalarında eksik bilgi verilerek tüketicilerin yanıltılması söz konusu olacaktır.”

Kurul görüşü reklamverene iletilmiş, bundan sonra Superonline için hazırlanacak kampanyalardaki kota uygulamasına, rahatlıkla algılanabilecek şekilde yönlendirme yapılması istenmiştir.

Kurul görüşü başvurunuz üzerine yeniden reklamverene iletilmiştir.

Bilginize sunar, Reklam Özdenetim Kurulu’na göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

• Gapattır gitsin ne uğraşıyon yaff internetmi yok skynet al 10 bin dairelik sitenin yönetimindeyim toplantıda karar aldık kapattırıyoruz iyi bir ders olur. Burda Nekadar yazsanız çizseniz fayda etmez ya gidip yarın kapatırcaksın yada hakkını aricaksın.Geçen aradı turkcell den bir vatandaş adam internetten memlumusunuz dedi dedim haberimiz olmadan adil kullanım çıkarmışınız ne olacak oda benimde haberim yok dedi kısık bir ses tonu ile anladım teşekkürler dedi kapattı yazık yazık birde türk firma olacak neyse biz karar aldık en fazla 3 gün internet olmicak kendileri bilir.Direk sözleşme fes hakkımızdan yararlanacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 4 Kasım 2011; 20:02:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanylmzz

Reklam Özdenetim Kurulundan gelen mail;

Kurulumuza Superonline Fiber Internet Süper Paket ile ilgili olarak daha önce başka tüketicilerin yapmış oldukları başvuru karşı tarafın da görüşleri alınarak değerlendirilmiş ve aşağıdaki sonuca varılmıştır;

“Superonline Fiber Internet Süper Paket için hazırlanan reklamda “Gerçek Hız, Gerçek Sınırsız” ifadesi yer almaktadır. Bu ifadeden, tüketicilerin internet hizmetinden herhangi bir kısıtlama olmadan yararlanabileceği anlaşılmaktadır.

Reklamveren tarafından iletilen görüş bildirim yazısında; söz konusu kampanyanın 31 Aralık 2009 tarihinde sona erdiği, adil kullanım politikası çerçevesinde kötüye kullanım davranışları ve “korsan” olarak adlandırılan download işlemlerinin bant genişliklerinin ve kullanım haklarının ihlal edilmemesi amacıyla uygulandığı belirtilmektedir. Aynı yazıda, bu uygulamaya geçiş ile ilgili olarak 1 ay öncesinden tüm kullanıcılara bildirimde bulunulduğu ve söz konusu değişikliği kabul etmemeleri halinde hiçbir tazminat talep etmeden sözleşmelerinin feshedileceği bilgisi yer almaktadır.

Söz konusu kota uygulamasına kampanya duyuruları ve tanıtım malzemeleri basıldıktan sonra başlandığından gerekli bilgilendirme ve yönlendirmenin yapılamadığı ve tüketicilerin de bu nedenle şikayetçi oldukları anlaşılmaktadır. Bundan sonra, internet paketlerinin tanıtımlarına yönelik olarak yapılacak her türlü tanıtım çalışmalarında, herhangi bir kota uygulaması olacak ise, tüketicilerin bu konu ile ilgili olarak kolaylıkla bilgi alabilecekleri bir yönlendirmeye yer verilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde, yapılacak olan tanıtım çalışmalarında eksik bilgi verilerek tüketicilerin yanıltılması söz konusu olacaktır.”

Kurul görüşü reklamverene iletilmiş, bundan sonra Superonline için hazırlanacak kampanyalardaki kota uygulamasına, rahatlıkla algılanabilecek şekilde yönlendirme yapılması istenmiştir.

Kurul görüşü başvurunuz üzerine yeniden reklamverene iletilmiştir.

Bilginize sunar, Reklam Özdenetim Kurulu’na göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

hocam ben daha önce de yazdım ama birkaç cengaver arkadaş beni heves kırmakla falan suçladı.
    belki okumuşsunuzdur.
    ancak bu gelen mail sadece reklamlarını bağlıyor. yani reklamları düzeltin deniyor, maalesef onun haricinde birşey çııkmaz buradan.
    bu da ayrı taktik. bioxcin gibi. onlar da her ay deli gibi ceza ödüyor reklamları için ancak cezadan daha çok kar yapıyorlar bu sayede.
    ben bu adamların yaş tahtaya basacaklarını düşünmüyorum.
    ha birşey çıkar mı, uğraşmak lazım.
    ama param ve zamanım kıymetli denirse o zaman cayma hakkınızı kullanmanız en mantıklısı

• quote:

Gapattır gitsin ne uğraşıyon yaff internetmi yok skynet al 10 bin dairelik sitenin yönetimindeyim toplantıda karar aldık kapattırıyoruz iyi bir ders olur. Burda Nekadar yazsanız çizseniz fayda etmez ya gidip yarın kapatırcaksın yada hakkını aricaksın.Geçen aradı turkcell den bir vatandaş adam internetten memlumusunuz dedi dedim haberimiz olmadan adil kullanım çıkarmışınız ne olacak oda benimde haberim yok dedi kısık bir ses tonu ile anladım teşekkürler dedi kapattı yazık yazık birde türk firma olacak neyse biz karar aldık en fazla 3 gün internet olmicak kendileri bilir.Direk sözleşme fes hakkımızdan yararlanacağız.

Ha deyince kapanmıyor çünkü taahhüt gereği para ödemek zorunda kalıyoruz ve bu parada az bir meblağ değil. Ayrıca bu veya benzeri yerlerde dil dökülmesinin sebebi bilmeyen insanları aydınlatmak ve yaşadıklarımızın neler olduğunu anlatabilmek. Buralarda bizlerin uğraşması onlar için hiç bir şey demek değil çünkü yazılı olarak bu türden şikayetler pek takılmıyor. Bu yüzden, facebook ve benzeri sosyal alanlarda yayınlamak üzere bir video hazırlıyorum. Görsel olarak yapılan bu işlem geniş kitlelere daha rahat ulaşacaktır. Ne kadar kişiyi superonline'dan ayırırsak o kadar mutlu olurum ve oluruz.

• quote:

quote:

Gapattır gitsin ne uğraşıyon yaff internetmi yok skynet al 10 bin dairelik sitenin yönetimindeyim toplantıda karar aldık kapattırıyoruz iyi bir ders olur. Burda Nekadar yazsanız çizseniz fayda etmez ya gidip yarın kapatırcaksın yada hakkını aricaksın.Geçen aradı turkcell den bir vatandaş adam internetten memlumusunuz dedi dedim haberimiz olmadan adil kullanım çıkarmışınız ne olacak oda benimde haberim yok dedi kısık bir ses tonu ile anladım teşekkürler dedi kapattı yazık yazık birde türk firma olacak neyse biz karar aldık en fazla 3 gün internet olmicak kendileri bilir.Direk sözleşme fes hakkımızdan yararlanacağız.

Ha deyince kapanmıyor çünkü taahhüt gereği para ödemek zorunda kalıyoruz ve bu parada az bir meblağ değil. Ayrıca bu veya benzeri yerlerde dil dökülmesinin sebebi bilmeyen insanları aydınlatmak ve yaşadıklarımızın neler olduğunu anlatabilmek. Buralarda bizlerin uğraşması onlar için hiç bir şey demek değil çünkü yazılı olarak bu türden şikayetler pek takılmıyor. Bu yüzden, facebook ve benzeri sosyal alanlarda yayınlamak üzere bir video hazırlıyorum. Görsel olarak yapılan bu işlem geniş kitlelere daha rahat ulaşacaktır. Ne kadar kişiyi superonline'dan ayırırsak o kadar mutlu olurum ve oluruz.

Videoyu bekliyorum.En az facebook 800 profile yollarım

• Tamam haber veririm.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.