Arkadaşım hazır değil, kendi kurduğu dns sunucusu üzerinden internete çıkıyor hocam, bende hali hazırda türknet VDSL de raspberry pi üzerine kurduğum dns sunucusu üzerinden internete çıkıyorum. İmkanınız varsa bir kaç gün deneyin derim. |
Superonline fiber alt yapı talebi nereden yapılır? (2. sayfa)
-
-
Superonline dan UZAK DURUN!
Ortalama 10-12 senedir superonline kullancısıyım. Turkcell Superonline artık sansürün gerçek adı.
En ufak olayda internete çıkışınızı komple kesiyorlar. İstiklal caddesinde olan olaydan hemen sonra internete çıkışları komple kestiler.
Vpnsiz dh foruma bile giremedik. Ayrıca vaad ettikleri hızları vermiyorlar.
Cgnat ağını öyle bir arap saçına döndürdüler ki. Zorla statik ip satmak istiyorlar
Dedicated sunuculara bağlantı yapamıyorsunuz. Pc den mobilden indirdiğiniz bir çok vpn uyguluması tamamen engellendi.
Yurtdışı internet hızları aldığınız hızın yarısı. Pingler 140-300 arası packet loss kayıpları %20 civarlarda.
Çözüm üretmiyorlar. Statik ip alırsanız bu sorunlara çözüm oluyor.
Statik ip nin aylık satış fiyatı 39.90 TL
Gidin türk telekom kullanın bu çileyi çekmeyin. Superonline ile olan sözşlememi yılın başında 2 sene olarak yenilemiştim.
Bu problemler 2022 nin 4. ayında başladı. Bitecek gibi değil. Bana inanmayan açsın şikayetvar.com a baksın
-
Daha önce dediğinizdede anladım ben ek not bilgi manasında hazır DNS deneyip olmadığını söyledim sonraki arkadaşlara yardımcı bilgi olsun diye
hem bunları yapmak zorunda değiliz ki
siz yanlış anlamayın sitemin size değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim buldugum mahallede bizim sokak haric calisma yapti Superonline, suan yan ve ust sokagimda fiber altyapi mevcut. Kaldirimlara su beyaz zemin kabininden yerlestirdiler. Fakat bizim sokaga bir calisma yapmadilar, Twitter'dan Turkcell destege DM attim, bana sokaginizdan fiber altyapinin gecmesini planliyoruz ama her apartman icin onay almamiz gerekiyor dediler. Isterseniz siz de bir yazin Twitter uzerinden
-
Twitter dan yazdım talep formu gönderdiler doldurdum oradan da aynı yanıtı aldım maalesef, bu arada onay işlemlerinin yalan olduğunu düşünüyorum, mevcutta fiber çekilen yerde teyzeme ait bina var her hangi bir onay izin alınmadan çekildi, onun dışında tanıdığımız birinin yine binası var ona da sormadan çekildi. Tabi bu onay işlemleri yer altından çekilen kablolarda olabilir tam emin değilim, bizim burada kablolar bina üzerinden taşınıyor, her hangi bir kazım vb yapılmadı.
-
Bu onay muhabbeti sadece prosedur ve dogrudur diye dusunuyorum. Cunku benim de bir kac arkadasimin binasina Superonline altyapi cekti, ekipten birileri geldigi zaman apartmandaki herhangi birine onayliyormusunuz diye sorup kutuyu binaya koyuyorlarmis.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X