Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.790
Cevap
321
Favori
804.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da 100 Mb 50 GB tavsiye etti telefonda. Şu an 250 GB kullanıyorum. 50 GB nedir arkadaş? Dalga mı geçiyorsun o hızla o akk'yı vererek? Şaka gibi olmuş fiyatlar. Aynı hızı aynı akk'yı istiyorum diyorum, fiyat arttırıp verin gerekiyorsa diyorum. Yok. İlla en yüksek 150 GB. Neyse bakalım az kaldı. Ben de taahhütüm bitince iptal talebi yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Askere gideceğim için 12 ay taahütü kalan (normalde 24 ay 12 ay kullandım.) Turkcell Superonline 25 MBps Fiber internet aboneliğimi devretmek istiyorum. Aylık 53,90 TL fatura tutarı vardır. Devredemediğim takdirde istenen büyük miktardaki cayma bedelini (indirimler toplamı ve cihaz bedeli) ödemek zorunda kalacağım, devralırsanız 100 TL nakliye bedelini ise ödeyeceğim. Bu yüzden devralmak isteyen varsa en kısa zamanda iletişime geçmeyi umarım. Ankara da ikamet ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Bugün aradılar
    50mb 150gb reader tablet 89 tl
    50mb 75gb asus tablet 76tl

Yuh be...
  • Benide aradılar 25 mb 75 gb turkcell tv full paket 69 tl kabul etmelimiyim
  • Cümleten selamlar,

Superonline fiber saha satış temsilcisiyim(İZMİR)
    Baktımki soran sorana hem benim işime yara hemde yardımcı olabilirim diğe üye oldum.
    Yardımcı olabileceğim bir şey varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOLF

Cümleten selamlar,

Baktımki soran sorana hem benim işime yara hemde yardımcı olabilirim diğe üye oldum.

hoşgeldiniz foruma...superonline tahaütü biten abonelerine neden cazip kampanyalar sunmaz? liste fiyatları ile aynı rakamlar teklif ediliyor..hatta geçen bayiye ugradım (buca),sen evam edersen daha pahalı olur evdeki başka birinin üzerine yeniden açalım falan dedi..neyse taahhüt 25 ekimde biter benim.. 25mbs 50 akk 55 tl ödüyorum şuan...devam etmek istersem tarife ne olur?
  • O zaman 1 ay sonra bitecek olan üyelik esmin üzerine

Yeni tarifeyi kendi üzerime actirayim

..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

O zaman 1 ay sonra bitecek olan üyelik esmin üzerine

Yeni tarifeyi kendi üzerime actirayim

..

ya hocam bence mantığı yok,sürekli evrak kürek işleri...eski aboneyi kollamak lazım biraz demi..ben devretmem dedim,yapacaksa kampanya bana yapsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

Orijinalden alıntı: SOLF

Cümleten selamlar,

hoşgeldiniz foruma...superonline tahaütü biten abonelerine neden cazip kampanyalar sunmaz? liste fiyatları ile aynı rakamlar teklif ediliyor..hatta geçen bayiye ugradım (buca),sen evam edersen daha pahalı olur evdeki başka birinin üzerine yeniden açalım falan dedi..neyse taahhüt 25 ekimde biter benim.. 25mbs 50 akk 55 tl ödüyorum şuan...devam etmek istersem tarife ne olur?

Hosbulduk.
    Mevcut abonelerin devam etmesi icin genel merkez arama yapabiliyor ve teklif sunabiliyor.zaman zaman cok iyi devam kampanyalari sunabiliyorlar.ancak bu gibi durumlar gerceklesmedimi bizde mevcut aboneligi iptal ettirme ve baska bir aile uyesi adina abonelik acmalarini oneriyoruz.bu sekilde en azindan yeni modemler takiliyor.
    Kullandigin 25/50 su anda yeni aboneler icin 59.90.25/35 de var ama onda akk dolunca hiz 1mbps dusuyor o nedenle tavasiye etmem.
    Bu arada turkceĺ tvli paketleri dene bence. Su anda premier lig ucretsiz.
    Yardimci olabilecegim baska bir konu varmi.?

• ben aramalarını bekleyeyim o zaman..zaten 1 haftam daha var..teşekkür ederim.
  • SOLF kullanıcısına yanıt
    1 yıllık Yalın üniversiteli kampanyasını kullanıyordum, tahattütüm iki hafta sonra bitiyor. Bir kaç ay sonra interneti kapatabilirim o yüzden 6 aydan fazla tahattüt istemiyorum.

Ttnet mevcut müşterilerine liste fiyatlarının çok altında teklif sunuyor, Superonline'yi aradım ama bir indirim alamadım. Yapılacak bir şey var mı?

• En az taahut sadece universiteli paketinde var.oda 12 ay. Onun disindaki taahutlerin hepsi 24 aydir.paketi taahhutsuz kullanirsaniz ne kadar fatura gelecegini ogrenin once.eger akliniza yatarsa taahut vermeyin acik kalsin.

Boyle cozemesseniz engellei kapm. Sadece taahutsuz. Varsa tanidik engelli karti olan. Onun adina abonelik baslatabilirsin.

• Turk telekom sözleşmem bitiyor bu ay, turkcell adsl geçeceğim, hangi kampanya uygun bütçeye ? Fiber yapımız yok.
  • SOL Fiber yoksa hepsi ayni hizmet. Arastirip fiyati uygun almani oneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün MH'yi aradım ve mevcut aboneliğimin (50/150GB-70TL) devam etmesini istedim. Bayağı bi oyaladılar ve yapamayacaklarını söylediler.
    Ben de iptal edin dedim.
    Bugün 216'lı bir numaradan ikna için arandım, eski müşterimizsiniz, sizi kaybetmek istemeyiz vs.
    50Mbit/250GB AKK - 67 TL kabul ettim. Fakat 12 ay taahhüt oluyor, fazla yapmıyolar.
  • Hocam iptal et dediğinizde hemen iptal ediyorlar mı? Sonraki gün kabul edince tekrar mi açıldı hat.sizin taahhüt bitmiş miydi? Benim 25 ekimde bitecek..bugün aramışlar ama acamadim..taahhüt bitmeden iyi bir teklif geleceğini sanmıyorum..siz ne tavsiye edersiniz? Taahutud doldurup sonra arayalım demi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

Hocam iptal et dediğinizde hemen iptal ediyorlar mı? Sonraki gün kabul edince tekrar mi açıldı hat.sizin taahhüt bitmiş miydi? Benim 25 ekimde bitecek..bugün aramışlar ama acamadim..taahhüt bitmeden iyi bir teklif geleceğini sanmıyorum..siz ne tavsiye edersiniz? Taahutud doldurup sonra arayalım demi.

Hemen iptal etmiyolar. İşi yokuşa sürüyolar.
    Taahhüt benim bu hafta bitiyodu, bitmeden aradım.
    İptal tehditi olmadan netteki teklifler dışında bişey vermiyolar.
    Herkesi yokluyolar yani, yersen netteki tarifeler, yemezsen ikna çabaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Dün MH'yi aradım ve mevcut aboneliğimin (50/150GB-70TL) devam etmesini istedim. Bayağı bi oyaladılar ve yapamayacaklarını söylediler.
    Ben de iptal edin dedim.
    Bugün 216'lı bir numaradan ikna için arandım, eski müşterimizsiniz, sizi kaybetmek istemeyiz vs.
    50Mbit/250GB AKK - 67 TL kabul ettim. Fakat 12 ay taahhüt oluyor, fazla yapmıyolar.

Merhabalar, bu mükemmel bir tarife benim de yarın itibariyle taahüt bitiyor ve taahütsüze geçiyorum 50mbit 150gb 109 lira olarak taahütsüz devam edecek, sizin bu aldığınız fiyatı almanın bir inceliği varsa öğrenmeyi çok isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: SpecturA

quote:

Orijinalden alıntı: albati

Dün MH'yi aradım ve mevcut aboneliğimin (50/150GB-70TL) devam etmesini istedim. Bayağı bi oyaladılar ve yapamayacaklarını söylediler.
    Ben de iptal edin dedim.

Merhabalar, bu mükemmel bir tarife benim de yarın itibariyle taahüt bitiyor ve taahütsüze geçiyorum 50mbit 150gb 109 lira olarak taahütsüz devam edecek, sizin bu aldığınız fiyatı almanın bir inceliği varsa öğrenmeyi çok isterim

Hocam zaten anlattım, siz hiçbir teklifi kabul etmeden kapatıcam, başka operatörler daha avantajlı falan diyin, ertesi gün arıyolar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mustafa Gökay M kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Eger kisa donem askerlik yapacaksaniz toplamda interneti 300 gun dondurma hakkiniz var. Ikincisi 12 ay gecmisse taahhut sureniz herhangi bir ceza odemeden de internetinizi iptal ettirebilirsiniz.

m.milliyet.com.tr
    Tüketiciye ‘taahhüt’ oyunu! - Ekonomi Haberleri
    http://m.milliyet.com.tr/amp/tuketiciye-taahhut-oyunu-/ekonomi/detay/2105735/default.htm

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.