Bildirim
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (23. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İptal talebinde nasil bulundunuz? Bayiden mi yoksa telefonla arayarak mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam beyazşehir'deki superonline bayisinden başvurumu yaptım.Sonrasında dilekçe imzalattılar.Dilekçede kapatma nedeni olarak fiyat yüksek diye yazınız.
3 saat geçmeden interneti kapattılar.
Hepsi bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rynell -- 10 Kasım 2016; 20:10:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ederim ilginiz icin, sizinle ayni fiyati ben de aldim ve hemen kabul ettim. 12 ay rahatiz, sonrasinda bakariz artik o gunku sartlara..
bu tarifede tv ve telefon varmı ?? -
Ben istemedigimi belirttim, hatta bu yuzden biraz daha zorladim yine de indirip yapmadilar:)
quote:
Orijinalden alıntı: nikogrk
Benimde 2 senelik taahhüt sürem bitiyor.
50mbit 150 akk + tv + telefon hizmeti toplamda : 74 TL ödüyordum.
Bugün 444'lü numara değilde 537'lü bir numaradan aradılar.( bayiden )
Aynı pakete devam edemeyeceğimi söylediler yani o paket iptal olmuş.
ya 50mbit 100 akk + tv : 79,90 TL
100mbit 150 akk + tv : 99 TL
ama bunlarda telefon hizmeti yok. telefon istersem + 4,90 TL dediler.
sadece bunları seçebiliyormuşum.
Benim anlamadığım 2 senedir kullandığım paketimi neden bozuyorsun. Zaten ben memnunum. ödemelerimde düzenli. sende memnunsun. Rahat bırak o zaman beni.
Bende aynı tarifedeyim ve 1 yılım var daha. Demekki fiyatlar düşeceğine daha da yükselmiş. Ne ola ki bunun sebebi?
Benim sorunum, taahhütüm devam ederken bu ayki faturama normalde ücretsiz olan TV ücreti kısmında 3 TL eklemişler, 77 TL gelmiş fatura.
Faturasına bu ücret yansıyan var mı acaba?
-
Arkadaslar taahhutumun bitmesine aylar var ama tarife fiyatim degistirilmis...Boyle bir durumla karsilasan var mi acaba..? -
quote:
Orijinalden alıntı: maqician
Arkadaslar taahhutumun bitmesine aylar var ama tarife fiyatim degistirilmis...Boyle bir durumla karsilasan var mi acaba..?
Öyle bişey olamaz. Siz hesabınıza girip bakın, orda sözleşmenizin orjinal metni var. Kaç ay ne kadar ödeyeceğiniz yazıyor. -
2 yıldır superonline 50 mb 150gb + tvplus kullanıyordum. 05.11.2016 tarihinde taahhütüm bitti ama arkadaşlar beni arama zahmetinde dahi bulunmadılar. Ben aradığım zamanda sizin takip etmeniz gerekli dediler. Yeni sözleşme için fiyat istedim 50 mb 100 gb + tvplus için 79tl dediler. Bende uydunete geçmeye karar verdim. Şuan superonline kapattırsam indirimsiz fiyat üstünde fatura kesilecek sanırım erken kapattırmanın yararı varmı yoksa ay sonuna kadar kullanıp uydunete geçmeyi düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: corwen
2 yıldır superonline 50 mb 150gb + tvplus kullanıyordum. 05.11.2016 tarihinde taahhütüm bitti ama arkadaşlar beni arama zahmetinde dahi bulunmadılar. Ben aradığım zamanda sizin takip etmeniz gerekli dediler. Yeni sözleşme için fiyat istedim 50 mb 100 gb + tvplus için 79tl dediler. Bende uydunete geçmeye karar verdim. Şuan superonline kapattırsam indirimsiz fiyat üstünde fatura kesilecek sanırım erken kapattırmanın yararı varmı yoksa ay sonuna kadar kullanıp uydunete geçmeyi düşünüyorum.
Uydunet kaç para?
50 mb + 150gb teledunya ust paket vizionn sinema paketi daha fazla kanal var en azindan cihazda takılma donma yoktur 69.99 tl.
Benim gecme nedenim ukalalik vr ilgisizlikleri sure dolmus insan aramazmi ona gore onlem alirdik kapatin desem magdur olacagim.
tahahütüm bugün doluyor. 3 gün önce arayınca dolmadan iptal edemeyiz dediler. bende yarın arıcam iptal edicem. Hep pakete zam yapmışlar 49 liradan 59 liraya yükselmiş,hemde verdikleri modemler yan odadan çekmiyor. Artık evde internet kullanmıcam.
Cazip teklif alan tavsiye edicek varsa bende değerlendireyim.
Dsmart full paket aylık 10 tl ödüyorum. adamlar 40 liradan 10 liraya düştü ama superonline kimseyi takmıyor. -
Aynen bendede dsmart var kanallar daha fazla goruntu kalitesi daha iyi aynen telefon hattinda oldugu gibi premium saniyorlar kendilerini tv8 yayink gitti hic aciklama yok premier lig kanali gelmedi hala 0.a kanalda. Bana discovery ler gelecek dediler ne zaman en yakin zamanda ben sozlesmeyi imzalayinca bekle artik iki yilda ne zaman gelirse.
Diyorum aynı fiyata 75 tl civari faturam 4k cihaz verin tv destekliyormu diyor evet dedim destekliyor ama benim bu cihazi isteme nedenim daha hizli ve tvde youtube izlenebiliyor. Hayir o cihaza ekstra 5 tl istiyorlar. Suan kullandigim tarife kalkmis 50 mb 100gb veririz ustu olursa onada fark istiyorlar kalsin dedim.
50 Mbit 150 Gb AKK + TV+ + 100 Dakika Telefonu, 70 liraya kullanıyordum.Taahhütüm bitmiş.Aynı pakete 80 lira çekiyorlar şimdi.
Madem 10 lira fiyat artışı oluyor diyorum bir şeyleri arttırın ya AKK ya da dakikalarımı.Ama yok diyorlar.Bende artık kapattrmayı düşünüyorum.
Bu ve buna benzer şekilde farklı tarife bilen var mı acaba farklı firma da olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ultraslan_34
50 Mbit 150 Gb AKK + TV+ + 100 Dakika Telefonu, 70 liraya kullanıyordum.Taahhütüm bitmiş.Aynı pakete 80 lira çekiyorlar şimdi.
Madem 10 lira fiyat artışı oluyor diyorum bir şeyleri arttırın ya AKK ya da dakikalarımı.Ama yok diyorlar.Bende artık kapattrmayı düşünüyorum.
Bu ve buna benzer şekilde farklı tarife bilen var mı acaba farklı firma da olur.
50/125 gb
+ Turkcell 4 gb+500 dk+1000 dk HY
89 almak daha iyi bu devirde bence..
Aralik sonu taahhutum bitecek eger duzgun bir fiyat gelmezse direk uydunete gececegim.
Ben Tv+ ile 100 dk ev telefonunu da internetle birlikte kullandığım için pek cazip gelmedi bana hocam.Onlar için de fazladan en az 20 lira vermem gerekicek falan bu sefer.
Bir de Turk Telekom cep hattım 30 lira civarı.Turkcell li olup yuksek fatura ödeyenler veya geçmek isteyenler için güzel ama. -
Ev teli kullanmıyoruz(Whatsapp gelirse doneriz))))
22 tl Turkcell
50 tl Superonline (25/75 gb bitiyor 02 Aralık)
72 tl
89 tl iyi
2 yıl taahhütlü
Hepsi 2 katina çıkıyor
Yeni taşındığım sitede Süperonline Fiber var.
4-4'lük Fiber Turbo 4GB tarifesi (79TL) için hattımı da Turkcell'e taşıdım. Hat açıldı.
Bakalım 2 güne kalmaz da ev interneti için ekip gelip kendisi kurulum yapacakmış.
İlk defa Fiber ve Supuronline kullanacağım için nasıl çalıştıkları hakkında bilgi sahibi değilim.
Benim yapmam gereken veya tavsiyede bulunacağınız bir şey var mı arkadaşlar?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X