Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.791
Cevap
321
Favori
804.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Superonline çağrı merkezinden sabah 10'da arandım.4-4'lük Fiber kampanyası için başvurumu yaptım. 1-2 saat sürdü sürmedi ekip şansa bizim sitenin yakınlarındaymış.Hemen gelip bağladılar.
    Kimlik fotoğrafını da Watshapp'tan atınca sıkıntısız bir süreç oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Yeni taşındığım sitede Süperonline Fiber var.
    4-4'lük Fiber Turbo 4GB tarifesi (79TL) için hattımı da Turkcell'e taşıdım. Hat açıldı.
    Bakalım 2 güne kalmaz da ev interneti için ekip gelip kendisi kurulum yapacakmış.

İlk defa Fiber ve Supuronline kullanacağım için nasıl çalıştıkları hakkında bilgi sahibi değilim.
    Benim yapmam gereken veya tavsiyede bulunacağınız bir şey var mı arkadaşlar?

2 senedir superonline kullanıyorum. Gayet memnunum hızımdan ilgilerinden. Tabi bence biraz pahalı zaten Turkcell genel olarak pahalı. Teknik servisi iyi. Tavsiyem sana eğer bir sorun yaşarsan internetinle ilgili arıza kaydı verdiğinde seni tekrar ararlar işte o zaman teknik ekibin hep iki kişi gelmesini iste çünkü çoğu zaman tek gelip sorunu çözemeden geri dönüyorlar ve birgün daha internetsiz kalıyorsun. Onun dışında bir sıkıntın olmaz. Birde seni zaman zaman arayacaklar hiçbir kampanyaya başvurma, kabul etme, tablet vs birşey alma tavsiyem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aradım MH

18 gün var daha kontratın bitmesine

İleriye dönük birşey yapamayız son gün arayın dedi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |DL|

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Yeni taşındığım sitede Süperonline Fiber var.
    4-4'lük Fiber Turbo 4GB tarifesi (79TL) için hattımı da Turkcell'e taşıdım. Hat açıldı.
    Bakalım 2 güne kalmaz da ev interneti için ekip gelip kendisi kurulum yapacakmış.

İlk defa Fiber ve Supuronline kullanacağım için nasıl çalıştıkları hakkında bilgi sahibi değilim.
    Benim yapmam gereken veya tavsiyede bulunacağınız bir şey var mı arkadaşlar?

2 senedir superonline kullanıyorum. Gayet memnunum hızımdan ilgilerinden. Tabi bence biraz pahalı zaten Turkcell genel olarak pahalı. Teknik servisi iyi. Tavsiyem sana eğer bir sorun yaşarsan internetinle ilgili arıza kaydı verdiğinde seni tekrar ararlar işte o zaman teknik ekibin hep iki kişi gelmesini iste çünkü çoğu zaman tek gelip sorunu çözemeden geri dönüyorlar ve birgün daha internetsiz kalıyorsun. Onun dışında bir sıkıntın olmaz. Birde seni zaman zaman arayacaklar hiçbir kampanyaya başvurma, kabul etme, tablet vs birşey alma tavsiyem.

Çok sağol.
    Uyarılarını dikkate alacağım.
    Bu kadar kısa sürede bağlamalarına şaşırdım.
    Umarım internet hizmetinden memnun kalırım.

• SOLF kullanıcısına yanıt
    bu dondurma nasıl oluyor. tahahüt varsa ileri bir tarihemi ilerliyor. donan zamanın parasını öduyormuyuz ?
  • corwen C kullanıcısına yanıt
    Taah. Bittiyse indirimsiz fiyattan gunluk fatura yansir erken kapatirsan iyidir.

Bu arada neden aranmak zorundasin.senin icin onemli olan aldigin hizmetin iyi olmasi. Uydunet vs. Sana sundugu hizi verebiliyorsa taabiki gec ama ukalalik digede yapilmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıllık aboneleri olduğum için modemi teslim ettikten sonra aradılar. neden kapatıyorsunuz falan dediler tahaüt istemediğimi söyledim üstüne fiyatlarda arttı falan dedim. ama gerçekten apartmanda ortak falan bulucaktım pek kullanmıyodum son zamanlar.

12 ay tahaütlü 25mb, 100 aKn 49 liraya aldım arkadaşlar. Aynı fiyatı alamayabilirsiniz dediğim gibi 5 yıllık oldugum ve hiç teknik servis çağırmadığım için olabilir bu fiyat.

Ayrıca ben dsmart full herşey dahil + Dsmartgo aylık 10 liraya kullanıyorum.

Bu işlerde biraz kurnaz birazda gözü kara olup risk alın.kararlı olun. ben gerçekten kapatıcaktım ama ikna ettiler. Dsmarttada aynısı oldu. kapattık diye aradıktan bir dakka sonra son kez aramışlardı.

İyi fiyat almak isteyenler irternette şu fiyatı gördum vs derseniz size indirim yapmazlar.dediğim gibi gözü kara olmanız gerek.
  • gskysk kullanıcısına yanıt
    Aynen.dondurdugun kadar taah. Surenw ekleniyor.

hocam 253s modem var beyaz olan. yalnız hiç memnun degılım evde cogu yerde sıkıntı. eskıden zemın kattan cekerdı artık cok kötu.şuan hangi modemle değiştirmeliyim. tavsiyen nedir
  • Arkadaşlar iyi geceler.

Benim de Süperonline taahhütüm ayın 21'inde bitiyor. Aboneliğimi kapatmak istiyorum, şu aşamada benim yapmam gerekenler nelerdir, hangi adımları izlemeliyim en kısa zamanda kapattırmak için? Daha önce kapattırmış tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsec_ -- 15 Kasım 2016; 2:41:33 >
  • benide aradılar 1 ay ne var 2 yıl bitmesine 62 tl filan ödüyorum tv ile.

bana dedi 50 mb 150 gb akk 79 tl 100 mb 250 gb akk 99 dedi tv'de içinde

bu sizlere su an özel dedi telefonda baya konustuk 30 dk filan adam akk siz paket yok mu dedim tv olanı yokmuş olsa direk onu alcam ikisi bir şaka gibi çünkü akk ile uğraşmak istemiyorum doğrusu

dedim düşünüyüm araştırım 1 saat sonra tekrar ara dedim aramadılar ama ararlar yine.

burayıda okuyunca bazıları 4 ay ne ücretsiz kullanım kazanmış bende öyle teklif edicem 2 yıl kullandık 2 daha 4 yıl müşterisi olcaz ya fiyatı düzeltsinler ya ilk aylar ücretsiz adam diyor neymiş akk koyma sebebi alt yapı filan yetmiyormuş çok indiriyormuş millet

Az blof yapayım diyim yapmıyorsanız kapatıyorum felan bitince almıcam sizde öyle yapın beyler indirim nerde fiyat artıyor indirim yok bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOLF

Taah. Bittiyse indirimsiz fiyattan gunluk fatura yansir erken kapatirsan iyidir.

Bu arada neden aranmak zorundasin.senin icin onemli olan aldigin hizmetin iyi olmasi. Uydunet vs. Sana sundugu hizi verebiliyorsa taabiki gec ama ukalalik digede yapilmaz

Başka şeyler için günde 10 kez arandığımız zaman neden arıyorsunuz demiyoruz bizler demi? Sadece daha öncesinden aranabilirdim bunum belirttim ukalalık bendemi oluyor şimdi? Temsilcisi olduğun şirket için bence sen ukalalık yapma.
  • Merhaba,

Taahüdüm bir sonra ki ay bitiyordu. Bende bugün arayıp 25 mb akksız ve apple tv4 hediyesi olan 36 ay taahütlü pakete geçtim. Bana en yskın olan noktada ki çözüm merkezinde apple tv yokmuş bende mhye başka bir yerde ki çözüm merkezinizden yönlendirilsin dedim ama müşteri odaklı çok olmadıklarından bakalım nasıl olacak.

Sadece kötü olan eşim tv plustan sevdiği programları geri sarıyordu fakat ücretini versek bile tv plusı bu kampanya ile alamıyormuşuz!

Saçmalık gerçekten, hala vodefone netin sınırsız 130 tl lik kampanyasına mı dönsem diye aklımın bir köşesinde aslında çünkü evimde alabileceğim hız değerim 80 mb olarak gözüküyor. Ama daha önce denemediğim için hep 80 küsür mb ile mi bağlanıyorlar yoksa çok sık dalgalanma oluyor mu bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim. (Tuzla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BambOoO16 -- 15 Kasım 2016; 13:5:5 >

• BambOoO16 kullanıcısına yanıt
    Hocam superonline'ye sizle aynı paketten (ayda 99tlydi sanırım) bu kampanyaya geçmek istiyorum diye mail attım sitelerinden. Nasıl ilgisizlikse 2 tane mail geldi 48 saat içinde şu kayıt numaranızla dönüş olacak diye. Kimse aramadı.Ps4 Pro aklımda şuan. Dondurdum bu kampanyayı komple. Lakin kafama takılan şunlardı; fx'in tüm kanalları açık mı? Premier lig açık mı? Yada görüntü kalitesinde düşmeler,donmalar yaşanır mı? gibi sorulardı. Yada akk'lı aldık diyelim, 4-5 ay sonra kampanya bittiğinde bile akk'sız tarifeye geçiş yapabilir miyim? O hakkım saklı mı kampanya kalksa bile. Dediğim gibi dönen olmadI. 1 aya ararlar sözleşmem bitiyor.

150 gb Akk'lı sabit 59 tlye turk.net sağlıyor hem de sözleşmesiz diyecem en yüksek hız kaçsa konutta. Öyle diye diye iptal edecem eğer en az 50 hız,150 Akk vermezlerse aynı fiyata. 5 tl fazlasına bile razıyım. Evdeki modem çok iyi çünkü ve kopma yaşamıyorum superonlinede hiç. Turknet yada başka firmada olur mu böyle güzel bağlantı,bilmiyorum. Sorun yok yine de,aylık 70-75 tl vermem 100 gb akk'lı tarifeye. Olmadı geri dönüş kolay sozlesme olmadıgından turknet'te. Gözü kararttım iptal için. Beklemedeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ttow -- 15 Kasım 2016; 14:51:54 >

• corwen C kullanıcısına yanıt
    Siz sunun farkinda degilsiniz.yazdiklarimi dikatli okumanizi rica ediyorum.

Ben burada bir firmayi temsil ederek yazmiyorum o yuzden beni yazdiklarimi bir pazarlamaci yada firma olarak algilayarak saldiriya gecmeyin.

• gskysk kullanıcısına yanıt
    Modemler hakkinda bilgim yok inan. Ama superonline fiber sadece kendi modemini kullandiriyor.

• alsec_ kullanıcısına yanıt
    Taah. Bittigi gun en yakin .sup.onl. bayisine butun cihazlarla beraber gidip iptal edebilirsin. Herhangi bir problem olmuyor.

Hocam,istanbulda fiber alt yapı getirmeyi planladıkları ilçeyi/mahalleyi nasıl öğrenebiliriz ?http://i.hizliresim.com/kG34gD.png şu resimde oturdugum yer ve fiber olan yeri gösterdim,getirirlermi sizce fiber ?şikayetvar'a yazdım,arıcaklar.
    şuanda s.o. adsl müşterisiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagwell486 -- 15 Kasım 2016; 22:47:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOLF

Taah. Bittigi gun en yakin .sup.onl. bayisine butun cihazlarla beraber gidip iptal edebilirsin. Herhangi bir problem olmuyor.

Eyvallah teşekkür ederim.
  • Bagwell486 B kullanıcısına yanıt
    Acik adresi mh sk olarak yazarsan sisteme bakayim. Ama tarih veremem onunla ilgili.tahmini birseyler soyleyebilirim

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.