Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.796
Cevap
321
Favori
805.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tv istiyorsan +15 tale
    SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLF -- 1 Aralık 2016; 0:09:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızı 100 mbit olan var mı ?
  • Çikizen kullanıcısına yanıt
    Kablolu goruyorsun kesin. Kablosuz gorende var.

• quote:

Orijinalden alıntı: SOLF

Kablolu goruyorsun kesin. Kablosuz gorende var.

25 mbit hocam şuan hızım? 1 yıldır 25 mbit 100 gb akk kullanıyorum, 64 tl ye.
  • 25 olsun benim olsun.

Bizim cektigimiz cile bu iste
    SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER

• SOLF kullanıcısına yanıt
    Adsl mi hocam?
  • Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Bana iyi bir teklif gelmedi ki zaten kimseye mevcut yeni paketlerden daha iyi bir teklif gelmiyor, bende aboneliğimi iptal ettidip yeni abonelik aldım cihazlarımı yenilettim sizde öyle yapın.

Merhaba. Yeni paketiniz hakkında bilgi verebilir misiniz? Hız, akk ve fiyat nedir?
  • 4k kampanyası çok düşük bi kampanya 35 gb akk yetmez

• beyler 14 güne tattüt bitcek beni önceleri çok aradılar bu aralar aramadılar ben düşüncem demiştim teklifleri

100 mb 250 gb 99 3 paket buna geççemde tekrar ararlar mı bitmeden ? yada ben mi arıyım o numarayı bayiye mi gideyim yada ??? nasıl yapcam
  • 39.90TL'den sınırsız kullanıyorduk. Sözleşme bitti ilk 3ay fatura gelmeden 59.90TL yapalım dediler.
    Olmaz dedik, sonra tekrar aradılar ilk 4 ay ödeme yapmayın 24 ay 59.90TL yapalım dediler.

Bunu da kabul etmedik, iptal ettirdik.Modemi pzt günü iade ettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost_41

39.90TL'den sınırsız kullanıyorduk. Sözleşme bitti ilk 3ay fatura gelmeden 59.90TL yapalım dediler.
    Olmaz dedik, sonra tekrar aradılar ilk 4 ay ödeme yapmayın 24 ay 59.90TL yapalım dediler.

Bunu da kabul etmedik, iptal ettirdik.Modemi pzt günü iade ettik.

Merhaba,

Paketin içeriği nedir peki bu fiyatlara ? Bize de teklif edilen 79 tl'ye 50 mb, 75 akk, her yöne 1000 dakika, 1000 sms, 2 Gb mobil veya 500 dk, 1000 sms, 4 gb mobil. Bundan 1,5 ay önce aradıklarında bu fiyatlara turkcell tv'de hediye ediyorlardı ama şimdi bunu eklerlerse 89 tl olurmuş fiyat. Siz modemi iade ettiğinize göre belki daha avantajlı bir fiyatla dönebilirler size buradan bildirirseniz bizim içinde emsal teşkil eder.
  • bende biraz önce yeniledim. 100 mbit 250 gb akk + turkcell tv aile paketi 99,90 a aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

bende biraz önce yeniledim. 100 mbit 250 gb akk + turkcell tv aile paketi 99,90 a aldım

Hocam nasıl yaptılar. Ben de buna benzer paket arıyorum.
    Benim tahaütüm de 1 haftaya yenilenecek. Bugün aramaya başladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

bende biraz önce yeniledim. 100 mbit 250 gb akk + turkcell tv aile paketi 99,90 a aldım

Banada bunu onerdiler ben kabul etmemistim 2 kere konusmamda.
    Ama simdi kabul etcem baska turlu bisey yapmiyirlar cunku
    Ama ben 50 mb ile baslicam sonra gecerim istersem buna direk o fiyata.

Daha aramadilar 10 gune bitcek ben aricam sanki bu gidisle

• Arkadaslar

Herkeze gelen teklifler farklidr.buraya gore yada sagdan soldan duydugunuza gore hareket etmeyin.superonline yeni abone tarifelerini biliyorsaniz telefonda verilen teklifi ona gore degerlendirin.verilen teklifler ayniysa.kapatip yeni abonelik actirin.guncel modemlerle degisir.yada memnunsanuz modemden hic degistirmeyin.taahut yenileyin.

• 50MB 150GB+Tv 79.90 a anlaştık
  • Taahhüt 2 gün sonra bitiyor. 1-2 ay önce aradılar şimdi ne arayan ne soran var.

Sitelerine girdim fiyatlar çok tuhaf geldi. Bu fiyatlarla kafayı yemiş olmalılar. Hiç muhattap olmayacam direk kapatıcam.

20 sinde taahhüt bitiyor. ayın kaçında gitmeliyim kapatmak için bilgisi olan var mı. ya da dondurup sonra bi ara gidip direk kapatsam olmaz mı
  • Benim taahhüt 26sında bitiyor, 27sinde onları arayıp kapatabileceğimi söylediler. Kablonet'e geçeceğim, fiyatlar hız kota daha makul.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana vodafone interneti uygun geldi ona geçeceğim. Vdsl 24mbps 100gb 69.9 modemsiz ilk ay hediye ücretsiz.ondan sonraki 12 ay taahhütlü. (adsl2 yazan modemim var deyince gerek yok modem vdsl için uygun dedi..) Ayrıca 85TL'lik cayma bedelini de karşılayıp bunu da 2.ay ve 3 .ay faturadan düşecekler. Daha konuşmadım bugün yarın konuşacağım..
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.