Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.796
Cevap
321
Favori
805.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yenileteceğim bu hafta biticek 2 yıl tekrar yapcam. telefonda görüştükten sonra eve geliyorlar sanırım değil mi imza için sözleşme felan.

banada geçen ki dedikleri 50 mb 150 akk + turkcel tv içinde bunla devam edicem 79 liraya demişlerdi ilerde yükseltebiliyormusum istediğimde 50 ile başlıcam.

birde tablet aldınız mıverdiler mi samsung tablet veriyorlarmış? bu hediye ben ilk seferdede almadım bağlattıgımda bunda alcam tablet çok lazım çünkü verirler mi arkadaşlar yeni ve eski müşteriler alır diyor 2 yıl sözleşme ile
  • Benimde taahhüdüm bitmek üzere. 7 yıldır Superonline fiber üyesiyim. 50 mbps hız, 150 gb akk tablet hediyeli paketini kullanıyordum. sadece son yılda arada yaşadığım bağlantı sorunları dışında problemim de olmadı.

Aklımda geçmeyi düşündüğüm kampanya şu;
    - 4x4 lük kampanya 50 mbps hız, 125 gb akk, 4gb mobil paket ve 500dk konuşma 89 TL

Bu kampanya ile ilgili 4 gb mobil hattı kullanmak için öncelikle bir turkcell hattım olması gerekiyormuş. Hali hazırda bir turkcell hattım yok. Kendim şirket hattı kullanıyorum ama oğlum için bir hat alma fikri ön plana çıktı. Şimdi bunun işleyişi nasıl oluyor?
    Gidip bir faturalı yada faturasız hat alacağım ve bu hatta aylık belli bir miktar ödeyeceğim sanırım. Yada aylık bir ücret ödenmeden bir hat alınabiliyor mu? Nasıl olsa fiber internet paketindeki 4gb internet ve 500 dk konuşma bu hatta yükleneceği için eğer varsa tercihim bu yönde olur.

Yada tavsiye edebileceğiniz başka bir kampanya var mı?

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans06 -- 19 Aralık 2016; 12:5:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

bende biraz önce yeniledim. 100 mbit 250 gb akk + turkcell tv aile paketi 99,90 a aldım

bana da 100 mbps 150 gb akk + turkcell tv aile paketine 99,90 dediler. Siz nerede oturuyorsunuz? Bir daha ki aramalarında akk'yı 250 GB olarak zorlayayım.
  • frekans06 kullanıcısına yanıt
    ben Antalya da yaşıyorum. uzun zamandır superonline kullanıyorum. Zorlayın belki sizde yararlanırsınız
  • tsubasa1067 kullanıcısına yanıt
    gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    Benim önceki paketim 50 mbit 150 akk ve turkcell tv idi. 76 tl mi neydi. Şimdi buna geçtim. Şuan memnunum. Bazen 130 mbit bile alıyorum kabloluda.
  • Arkadaşlar benim de 15 gün sonra taahüt doluyor.Şu an 25mbit 75gb+turkcell tv+telefonu 50 tl ye kullanıyorum.

Bana ınternet+ ev telefonunu 55 tl ye teklif ediyorlar taahütlü.

Zaten sitesinde herkese verdikleri fiyat.Kapattırcam dersem pazarlık yaparlar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Arkadaşlar benim de 15 gün sonra taahüt doluyor.Şu an 25mbit 75gb+turkcell tv+telefonu 50 tl ye kullanıyorum.

Bana ınternet+ ev telefonunu 55 tl ye teklif ediyorlar taahütlü.

Zaten sitesinde herkese verdikleri fiyat.Kapattırcam dersem pazarlık yaparlar mı?

zor dostum aha bende bügün 2 yıl yaptım tekrardan.
    adamlar sadece eski müşteriyiz diye 50 gb ek kota sundular. fiyat felan hep aynı yeni eskide fark etmiyor, birde sezdiğim pek umursamıyorlar gibi devam etsende etmesende, galiba müşterileri çok artmış.

50 mb 150 gb ( kotayı bir türlü yükseltemedim bu 200 250 gb yapanlar nasıl yapmış çok merak ediyorum 50 mb hızda asla yüksek vermiyorlar çünkü öyle kampanya yok diyorlar kafadan işlem yapamıyorlar yani sana şu kota buna o kota felan diye.

tableti bile alamadım hediye sanıyordum samsung tablet baglatanlara oda öyle değilmiş o kampanyaya geçecekmişimde ben tv oldugundan yok dediler :(

50 mb 150 + tv ( 79.90 ) stabil buna anlastım yaptırdım bügün yani dil döksenizde adamlar olan dışına çıkmıyor ben öyle anladım kapatcam desenizde pek umursamzlar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Burda bazı tipler gelip mevcut fiyatları yağlayıp ballıyolar milleti razı etmeye çalışıyolar. Bunlara kulak asmayın. Böyle diye diye ossuruktan kotaları kabullenir olmuş insanlar.
    Kabul etmeyin arkadaşlar teklifleri. Kaptıcam deyin, blöf yapın. Ben anlattım 250gb kotayı 67 tlye nasıl söke söke aldığımı. İnsanlarla dalga geçer gibi zorlamayınca sana pahalısını iteliyolar.

hacı sen nasıl aldın bu fiyata böyle yahu ? sende tv yok sanırım.
    50 mbhız verince kotayı yükseltmiyorlar ki 150'den fazla bende o kadar konustum ama banamısın demiyorlar ( öyle kampanya yok diyor ) bakıyorum diyip..

sana 50 mb 250 gb açmıslar ben 3-4 kere konustum son güne geldim mecbur 150 gb almak zorunda kaldım artık..adamlar kafasına göre kimseye kota veremiyor kız daha doğrusu konusan :D yani sistemde nasıl kampanya varsa onu yapıyor sana bu şu kota diyemiyor ki senin iş nasıl oldu çözemedim 67 tl birde biz 79.90 bunun düşı cıkmıyorlar eski yeni fark etmiyor kapatcam tehditi işe yaramaz çogunda büyük ihtimal çüşterileri çok artmıs cunku. senin sansına mı nasıl öle yaptılar su an anlamadım bende o kadar konustum ettim şöyle böyle yapın ama paso aynı kampanya içindekileri sunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

Orijinalden alıntı: albati

Burda bazı tipler gelip mevcut fiyatları yağlayıp ballıyolar milleti razı etmeye çalışıyolar. Bunlara kulak asmayın. Böyle diye diye ossuruktan kotaları kabullenir olmuş insanlar.
    Kabul etmeyin arkadaşlar teklifleri. Kaptıcam deyin, blöf yapın. Ben anlattım 250gb kotayı 67 tlye nasıl söke söke aldığımı. İnsanlarla dalga geçer gibi zorlamayınca sana pahalısını iteliyolar.

hacı sen nasıl aldın bu fiyata böyle yahu ? sende tv yok sanırım.
    50 mbhız verince kotayı yükseltmiyorlar ki 150'den fazla bende o kadar konustum ama banamısın demiyorlar ( öyle kampanya yok diyor ) bakıyorum diyip..

sana 50 mb 250 gb açmıslar ben 3-4 kere konustum son güne geldim mecbur 150 gb almak zorunda kaldım artık..adamlar kafasına göre kimseye kota veremiyor kız daha doğrusu konusan :D yani sistemde nasıl kampanya varsa onu yapıyor sana bu şu kota diyemiyor ki senin iş nasıl oldu çözemedim 67 tl birde biz 79.90 bunun düşı cıkmıyorlar eski yeni fark etmiyor kapatcam tehditi işe yaramaz çogunda büyük ihtimal çüşterileri çok artmıs cunku. senin sansına mı nasıl öle yaptılar su an anlamadım bende o kadar konustum ettim şöyle böyle yapın ama paso aynı kampanya içindekileri sunuyor

Daha önce de yazdım. İlk mh'nin zaten yetkisi yok, veremez o tarifeyi. Siz kapatma işlemine geçince başka birisi arıyor sizi. Asıl yetkili o arkadaş. Kapatma işine girmediğiniz sürece alamazsınız o tarifeyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• albati kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde iptal edin diycem.Ederlerse etsinler t.telekomun da alt yapısı var binada.D smart alabilirim aynı fiyata internet +dsmart giriş veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece Kuşunu kaldırdılar. Çok mutsuzum.
    50mbit kullanıyordum. Şimdi yarısı kadar neredeyse fazla ödeyip sınırsız 25mbit'e mi geçmek lazım?
  • Gece kuşu paketim sona ermişti Aralık ayında herkese 100 verdiklerinden dolayı aramadım ama Ocak itibari ile artık bir pakete girmem lazım ne yapsam bilemedim. Bugün açıklanan internet haberinden sonra yeni ve kullanışlı paketler çıkar mı çıkmaz mı 1 ay daha beklesem mi ne yapsam bilemedim. Forumda bir arkadaş gece kuşuyla aynı şartlarda 70 liraya mı ne paket aldığını söylüyordu pazarlıkla sanırım pazarlık olayını deniyip 69-79 'a falan gece kuşunu tekrar almayı denicem. 50 mbit 150 gb akk + ayrı olarak satılmaya başlanan gece kotaya saymayan hizmet
  • 2 Ocak itibariyle benim de tahütüm bitiyor. 2 yıldır 50mbit 150gb akkli paket kullanıyorum. Öncesinde de 25mbit 50gbakkli vardı yani 4 yıldır müşterisiyim. Hâlâ ihtiyacıma ve taleplerime uygun bir teklif sunmadılar, aramadılar bile son 1 ayda. 2 hafta önce ben arayıp talep ilettiğimde olumsuz karşılandı. Gece kuşu gibi birşey de yok. Bana sınırsız upload lazım.
    Türkiye şartlarında çok iyi hizmet vermelerine rağmen upload için de ayrıyetten 50gb akk uygulanması benim tek sorunum. 25mbitlik akksiz pakedi alsak onun da bugün son günü, kampanyalı olmasına rağmen fiyatı da tuzlu. Yayın yapıyorum içerik üretiyorum. Napacağımı bilemedim şimdi. Tavsiyesi olan var mı.
  • Ay sonunda taahhüdüm biteceği için bugün arayıp teklif istedim ama aynen internet sitesindeki fiyatları verdiler. 50 Mbit /100GB kota+Gece Kuşu için 69 TL öderken, şimdi 50 Mbit/200GB için 100 TL istiyorlar. Sonra iptal birimine bağlattım, ay sonunda iptal etmek istiyorum dedim. Sistemde güncelleme var, abone bilgilerine şu anda ulaşamıyoruz, faks çekin diye kestirip attılar. Ben de iptal ettirip, Türk Telekom 50 Mbit/200GB pakete geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Ocak 2017; 11:47:16 >
  • YA HİÇ Mİ KİMSENİN TAAHÜTÜ BİTMİYOR VE YA BU ADAMLAR HİÇ KİMSEYE YENİ TEKLİF SUNMUYORLAR MI BU NASIL İŞ ZATEN FİYATLAR OLMUŞ KAZIK...
  • akk si 250gb olan herhangi bir paket var mi? internette bakindim goremedim.
    suan 100mbit+250gb akk kullaniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

akk si 250gb olan herhangi bir paket var mi? internette bakindim goremedim.

En fazla 200 gb paket var superonline fiberde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOLF

quote:

hangi paket link atabilir misiniz, bakındım göremedim :)
    öncesinde de 50mbit+250gb akk kullanıyordum, 2 sene dolunca 100mbit+250gb akk ya geçtim ve farkına vardım ki 100mbit yerine kesinlikle 50mbit almak lazım. Yok wifi tam hız vermiyo vs diye dertlenmeye gerek kalmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SOLF

quote:

hangi paket link atabilir misiniz, bakındım göremedim :)
    öncesinde de 50mbit+250gb akk kullanıyordum, 2 sene dolunca 100mbit+250gb akk ya geçtim ve farkına vardım ki 100mbit yerine kesinlikle 50mbit almak lazım. Yok wifi tam hız vermiyo vs diye dertlenmeye gerek kalmaz

Sadece int. 25/0 da 99 tl

Illa 50 yada 100e gerek yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Superonline Fiber +alo konuştukça tahhüdüm 1 ay sonra bitiyor ? Ne tavsiye edersiniz ( telefon+fiber) ? Aslında isteğim "Yavaş hız Yüksek AKK"
    AdSL istiyordum ama bizim orda ADSL yok.. Turknet istiyordum O da yok.. :(
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.