Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.798
Cevap
321
Favori
805.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen, hatta ben 50/250 için 79.90 TL teklif ettim, veremediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzzkopat

İptal bırımıyle gorustugumuzde sozlesmenızın bıttıgı gun(benımkı 4 subat) arayın dıyo ıptal faxı cekmemızle ıptal bırımını aramamız onların teklıfını degıstırıyor mu daha uygun teklıf verırlermı ıptal faxıyla?

Yukarıda bilgi verdiğim gibi beni toplamda üç kez ikna etmeye çalıştılar:

1- Taahhütünüz bitiyor teklif verelim diye onlar aradı, verin dedim, verdiler kapatın dedim. Teklif: 50/100 69.90 TL
    2- İptal için ben aradım, bir başka birime bağladılar, teklif verelim dediler, verdiler, kapatın dedim. Teklif: 50/150 79.90 TL
    3- Fax gönderdim, aradılar, kesin mi son kararınız mı dediler, evet dedim. İnterneti kapattılar (dondurdular)
    4- Son kez aradılar, teklif verdiler, ben karşı teklif verdim. Hatta bayağı beklettiler. Aslında benim karşı teklifi vermek için telefondaki kişi bayağı uğraştı. Olmuyor dedi, peki o zaman kapatalım dedim. Kimden, kaça aldınız diye sordu, ben de söyledim. Rakamı vs. duyunca sesi düştü, peki hayırlı olsun dedi, direkt iptal etti. Yani veremiyorlar. Son teklif : 50/150 69.90 TL

• Yanlış bilmiyorsam BTK'nın akn ile ilgili kararlarından 6.ve 7. madde(kota aşımında hız düşmesi ve geceleri akk takılmamakla ilgili maddeler) 1 Mayıs 2017'de yürürlüğe girecek. Benim Superonline ile sözleşmem şubat sonunda bitiyor. Ben 1 Mayıs 2017'den önce 1 yada 2 yıllık bir sözleşme imzaladığımda, akn ile ilgili bu yeni düzenlemelerden yararlanabilecekmiyim. Eğer yararlanabileceksem Superonline 25mb'lik paketlerindeki akk 50gb ile akk 100gb arasında benim için çok fark kalmıyor. Akk 100gb 10tl daha pahalı ama kota dolunca hız 16mb düşecekse 50gb akk benim için daha mantıklı.
  • 50/150 69.90 ₺ iyiymiş benim taahhüt 12. Ayda doluyor şu an 25/50 54,90 ödüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercihinizi kota yerine hızdan yana kullanırsanız 1 Mayıs'tan sonra daha avantajlı duruma gelirsiniz.

• sanri12 kullanıcısına yanıt
    Ben de dediginiz gibi dusundugumden taahhut bitiminde en uygun fiyatli tarife olan 25/50'yi secerek devam ettim.

• BTK kararlarında 50mb üzeri kota dolduktan sonra 24mb'e inecek diyor. 50mb ve üzeri dememiş.Bu durumda 50mb kota dolunca 24mb'e mi inecek yoksa 16mb'e mi?
  • sanri12 kullanıcısına yanıt
    Benim hiz 50 oldugundan oraya bende kafa yordum biraz bazi sitelerdeki yazilar 16 ama btkya gore 24 sanirim 50mb 100arasi 24 diyor

• mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    Ben 25 75 turkcelk tv ile 59a almisdim sonra hizi artirdim 50 150 turkcell tv ile 69oldu tahhut bitisi kac olacak acaba suanki fiyatlara gore benim paraya 50gb geliyor

• BTK sitesindeki bu tabloya göre 25 MBps ile 50 MBps aynı şartlara tabi tutularak 16 Mbps'ye iniyor. 25 almak daha mantıklı sanki.

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkel -- 2 Şubat 2017; 9:17:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Ben 25 75 turkcelk tv ile 59a almisdim sonra hizi artirdim 50 150 turkcell tv ile 69oldu tahhut bitisi kac olacak acaba suanki fiyatlara gore benim paraya 50gb geliyor

Hocam hızı taahhüt bitmeden mi arttırdınız benim aralıkta bitiyor taahhüt arasam akk yi yükseltirler. Mi ki

• mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum beni arayip sundular

• Bence 0-24 Mbps'e 8, 25-35'e 16, 50 Mbps'e 24, 100 Mbps'e 32 Mbps uygulayacaklar. Yoksa 25 Mbps ile 100 Mbps abonesi arasında tek kademe fark kalır, bu haksızlık olur.

Ya da, 25 Mbps hızı kaldırıp, yeni abonelikleri 24 Mbps olarak uygulayabilirler. Veya 50 Mbps ve 100 Mbps hızı 51, 101 olarak güncelleyebilirler. Çünkü karardaki aynı hız değeri iki kademede de geçiyor.

Bu çizelgeler kabataslak. Zaten paketlerin isminin AKN ibaresi taşıması ve AKN sonrası hızın kaça düşeceği belirtilerek yeniden belirlenmesi ve duyurulması için 1 Mart'a kadar süre tanınmış. Bu ay içinde herşey belli olur. Tahminime göre fiyatlara zam da gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Şubat 2017; 10:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahta_bacak

quote:

Orijinalden alıntı: lazzzkopat

İptal bırımıyle gorustugumuzde sozlesmenızın bıttıgı gun(benımkı 4 subat) arayın dıyo ıptal faxı cekmemızle ıptal bırımını aramamız onların teklıfını degıstırıyor mu daha uygun teklıf verırlermı ıptal faxıyla?

Yukarıda bilgi verdiğim gibi beni toplamda üç kez ikna etmeye çalıştılar:

1- Taahhütünüz bitiyor teklif verelim diye onlar aradı, verin dedim, verdiler kapatın dedim. Teklif: 50/100 69.90 TL
    2- İptal için ben aradım, bir başka birime bağladılar, teklif verelim dediler, verdiler, kapatın dedim. Teklif: 50/150 79.90 TL
    3- Fax gönderdim, aradılar, kesin mi son kararınız mı dediler, evet dedim. İnterneti kapattılar (dondurdular)
    4- Son kez aradılar, teklif verdiler, ben karşı teklif verdim. Hatta bayağı beklettiler. Aslında benim karşı teklifi vermek için telefondaki kişi bayağı uğraştı. Olmuyor dedi, peki o zaman kapatalım dedim. Kimden, kaça aldınız diye sordu, ben de söyledim. Rakamı vs. duyunca sesi düştü, peki hayırlı olsun dedi, direkt iptal etti. Yani veremiyorlar. Son teklif : 50/150 69.90 TL

Sıze teklıf ettıklerı 50/100 de 69.90 teklıfe ses ucretı 4.99 dahıl mı yoksa onla bırlıkte 74 mu tutuyor? fıyat verırlerken telefonda 5 tl yı unutturmaya calısıyorlar sonra eklıyolar bana sahsen oyle yaptılar

• Benim ocakta bitiyormuş aralıkta aradılar 25 mbit yine aynı 100gb adil kota ile 64tl dediler ok dedim degisen birsey olmadi

• Beni de bugün aradılar,

100mbit/250gb kota + turkcell TV+ = 99,9 .
    iyi mi oldu bilemedim çünkü 25 mbit akk'sız daha mantıklı geldi şuan ama ona böyle fiyat verirler miydi emin değilim.
  • Turkcell Tv yi internet açıkken mı izleyebiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: tsubasa1067

Beni de bugün aradılar,

100mbit/250gb kota + turkcell TV+ = 99,9 .
    iyi mi oldu bilemedim çünkü 25 mbit akk'sız daha mantıklı geldi şuan ama ona böyle fiyat verirler miydi emin değilim.

Hocam 100 mbs mayısta 24 mbs olacak en düşük. İstersen 5i1 yerde var 100mbs 75 akk+Turkcell TV Aile(Tüm kanallar açık) + 2 gb 1000 dakika telefon 99 TL Mayısta gece 100 mbs gündüz de en düşük 24 mbs yani akksiz 25 mbs paket gibi içinde tv telefon var.

• hocam bana kota lazımdı ya. bi de avea taahhütüm var o yüzden de hattı değiştiremiyorum. 50 mbit te kotayı bir türlü yükseltmiyor 150 de bana yetişmiyordu. en oluru bu oldu.

• aradılar bugun beni nisanda bitiyor tahaüt 25mbit hız 75akn kullanıyorum 54 tl ye
    verdikleri teklifler;
    25 mbit 50akn 55tl, 25 mbit 75akn 59 tl,50 mbit 75akn 69 tl. napıcam bilmiyiorum 69 olanı 59 a verin dedim kabul etmediler sonra arayın dedim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.