ahh ah ne zaman kavuşacaz fiber İnternete :) herhalde 2-3 seneyi bulur.
2 sene oldu, kavuştunuz mu?
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: aRiSe*
ahh ah ne zaman kavuşacaz fiber İnternete :) herhalde 2-3 seneyi bulur.
2 sene oldu, kavuştunuz mu?
Malesef 8mbit bile alamadım hala :)
Adamalar geldi bir baktım duvara felan bakıyorlar, akıllarısıra matkap felan duvar delecekler kabloları dısardan duvara civileye civileye getirecekler. Hoooop arkadaş dedim eger öyleyse güle güle ben duvar felan deldirmem fibere geçmem dedim. Paşa paşa 2 saat uğraşıp kabloları sıvanın altındaki kanallardan geçirdiler. eğer seni biraz yumşak bulurlarsa b...ktan iş yapıp gidiyorlar.
Merhaba Superonline bu aralar hızlı bir sekilde fiber pvc dosemeye basladı. Serifali'de oturuyorum. Hemen her sokaga girdiler. Ben de yakın zamanda fibere gecmeyi dusunuyorum. Sormak istedigim su: Fibere gecerken, evdeki standart sistemi upgrade etmem gerekir mi? Standart telefon kablosu ile eve girmesinde performans sorunu cıkar mı? eve de fiber mi doseteyim?
Çekmeköy'deyim, caddeden fiber geçiyor bir arka sokakta biz alamıyoruz malesef. Fiber kablo binanın kapısına kadar gelip oradan bakır kablolarla bina içine giriyor diye biliyorum. Daireye gelen kablo fiberoptik mi?
Selam;
FTTb üzerinde, bina içerisindeki switch'e kadar F/O kablo ile bağlantı sağlanıp, switch > daire arasına da cat6 kablolama yapılmakta.
FTTh üzerinde, omurga > OLT > daire arasındaki kablolama ise doğrudan F/O ile sağlanmakta. ONT cihazına ( F/O to Ethernet Over ) fiber ile giriş yapıp, ethernet ile çıkış sağlanmakta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme