yaklaşık 1 yıldır superonline kullanıcısıyım. ancak son 2 aydır internetimde yavaşlama oldu dns adresini tekrar değiştirdim ancak hala yavaştı daha sonra farkettim ki dns adresini değiştirsem bile yasak sitelere giremiyorum yani dns hiç değişmemiş gibi site yasaklı demiyor da sayfa hiç gelmiyor. bundan 2 ay önce rahatlıkla twitchden yayın izleyip aynı zamanda torrentte indirme işlemi yapabiliyordum. ancak artık torrent açınca internete giremiyorum resmen. internette hız testi yapınca olması gerektiği gibi 2 mbps görünüyor ama öyle olmadığı belli. modem markam huawei hg253 dns adresini ordan değiştirmeyi de denedim ancak hala hiç bir fark yok. dns değiştirmek için yapabileceğim daha değişik bi yöntem mi var acaba?
mavinoktaM
kullanıcısına yanıt
Dns değiştirmek derken, denetim masasından ıp ve dns adresini otomatik al. Sonra komut sistemini (cmd) aç ıpconfig /flushdns 3 defa yaz yeni dns e geçiş yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
soyledigini yaptim ancak degisen bisey olmadi :). en basit haliyle anlatmak istersem eger dns degistirdigim halde yasakli sitelere giremiyorum. eskiden dns degistirince hem yasak sitelere girerdim hem de internetim daha hizli olurdu. mesela dedigim gibi twitchden yayin takip ederken cok rahat farkediyorum. cogu zaman goruntu kalitesi low olunca anca takilmadan izliyorum. eskiden ise dns degistirdigim zaman rahatlikla en kotu medium da izlerdim. yani ben dns degistirdigim halde islemiyor gibi.
medium dediğin kalite 480p ye denk geliyor. 2mbit internetle onu izlemen bile mucize bence
basit haliyle anlatmak istersem eger dns degistirdigim halde yasakli sitelere giremiyorum. eskiden dns degistirince hem yasak sitelere girerdim hem de internetim daha hizli olurdu.
Bir mesaj Outlook'ta gerçekten çok bariz değil bulunduğu klasörün adını alınıyor.
Kesin klasör yolunu belirlenmesi daha az belirgin çözüm yoluyla veya bir makro kullanarak bile zor ve mümkündür.
2 months ago you could watch it comfortably twitchd publication also makes downloads in torrent. but now I can not enter into the torrent officially opened the Internet.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme