Şimdi Ara

Superonline fiber modem den asus rt-ac66u ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Huawei 255s e asus rt-ac66u ile wireless bağlantı kurmak için yardımınızı istiyorum.
    Biri bir odada biri bir odada olacak. Ne yazık ki ethernet kablosu ile bağlantı kurmak istemiyorum.
    2 haftadır deniyorum. Son şansım burası. Bir sürü şey okuyorum. Sanki asus ethernet kablosu olmadan izin vermiyor.
    Kablosuz routerı seçtiğimde, ana modemimin sifresini giriyorum.

Yapılandırılan Ağ

* RT-AC66U aygıtının LAN IP adresi değiştirilmiş olabilir.

Bu pencereyi kapatıphttp://router.asus.com adresine tekrar erişin.

* SSID veya güvenlik ayarını değiştirmişsiniz. Bu nedenle, kablosuz istemcilerin bağlantısı kesilecek. Lütfen yeniden bağlanmaları için istemcilerin ayarını yapın.

* Ağ kablosunu WAN bağlantı noktasından çıkarıp çıkarmadığınızı kontrol edin.

Ana AP kapanabilir. Lütfen kontrol edin tekrar.

• Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meccanica

Yardımcı olabilir misiniz?

Akşam uzak bağlantı ile kuralım isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim. Network uzmanı eve uğrayıp çözdü. İlginiz için çok teşekkür ederim.
  • Router'ın yenileyici modunda wifi'a bağlantı yapıyorum. Ardından aldığım hata şu: Ana AP kapanabilir. Lütfen kontrol edin tekrar.

ve hiç bir internet sitesine giremiyorum.

Modem komşuda. Bağlantı ayarlarını routerı pcye landan bağlayarak yaptım. Asus bile hata mesajını bilmiyor ama internette bir sürü böyle hata var.

Nasıl çözebilirim arkadaşlar.
  • aynı uyarı bende de var asus n-16. bağlantı var, sayfa görüntüleme yok. network uzmanı nasıl halletti acaba? bizim burada bilen kimseyi bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.