Şimdi Ara

SUPERONLINE FİBER PİNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,fiber hizmeti alıyorum fakat eve kadar fiber kablosu gelmiyor.Cat6 kablosuyla daireye çıkıyor gpon hizmeti değil malesef.Taahhütüm bitiyor gpon olmasını istiyorum pinge etki ediyormuş olumlu anlamda çünkü.Gpon türü bağlantı istesem yapılır mı ?

Ayrıca whatsmyip'deki ip ile internete çıktığım ip farklı.Buda pinge etki ediyormuş.Kendi ip'm ile çıkmak istediğimde 9 tl aylık ücret istiyorlar sizce bunu vermeye değer mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas1

Merhaba arkadaşlar,fiber hizmeti alıyorum fakat eve kadar fiber kablosu gelmiyor.Cat6 kablosuyla daireye çıkıyor gpon hizmeti değil malesef.Taahhütüm bitiyor gpon olmasını istiyorum pinge etki ediyormuş olumlu anlamda çünkü.Gpon türü bağlantı istesem yapılır mı ?

Ayrıca whatsmyip'deki ip ile internete çıktığım ip farklı.Buda pinge etki ediyormuş.Kendi ip'm ile çıkmak istediğimde 9 tl aylık ücret istiyorlar sizce bunu vermeye değer mi ?

Dostum simdi gpon cat6 Ping olarak birşey fark etmez. Hatta gpon kullanıp sorun yaşayan birçok kişi forumda konu açmıştı. Çünkü gpon da hem mtu hemde route işini yapan tek bir cihaz veriyorlar ve bu cihaz oldukça ucuz bir cihaz. Kalite bakımından, çatı yada apartman girişine koydukları fiber Split ve switchle kıyaslanamaz. Süperonline gpon U site olmayan yerlerde, müstakil evlerde, yada kurumsal iş yerlerinde (multi kullanım olmayan) yerlerde tercih ediyor.
    Eğer Ping değerlerinde bir sorun olduğunu düşünüyorsan Vodafone.de Web sitesine bir trace route atarsan sonuçları mukayese ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.