Çok teşekkür ederim ilginiz için. En en en kötü senaryoda 1 yıllık taahhüt sonrası taahhüt uzatmak için aradıklarında ZTE modem verirseniz uzatırım derim |
Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Reca ederim, dns için ben nextdns kullanıyorum.
Ücretsiz üyelik, tr sunucuları da var.
reklam engelleme, çeşitli filtreleri seçip profil oluşturuyorsunuz. Apple android PC Mac de kullanılıyor.
Android için özel DNS kısmına size özel id giriliyor, pc için küçük uygulaması var.
Denemeye değer .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an fırsatım yok ama en kısa sürede deneyip deneyimimi paylaşacağım sağ olun.
-
Superonline demek sansürline demek
İyi araştırın karar verin eskisi gibi kaliteli değil artık ve zamanla şikayetler sorunlar artıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
75 mbit Turknet'ten 200 mbit Turkcell fibere geçtim pişmanım.
Torrent bile kısıtlı, biraz veri çekince hemen hız düşürüyorlar otomatik, bağlandığında Hepsiburada bile açılmıyordu.
Hardcore sansür var ve Google dns çalışmıyor.
Huawei modem verdiler, arayüze erişim sağlanamıyor.
Hocam Turkcell Superonline ile VPN şart. Ben VPN açıkken Steam'den 67 MB/sn ile oyun indirmişliğim var.
-
VPN’i modeme kuramadıktan sonra bir önemi yok ki. Konsol, pc, laptop, android tv ve telefonların hepsine VPN mi kuracağım. Bin pişmanlık resmen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
VPN kurabileceğiniz modemler var, ama bu Superonline'ın verdiği Huawei'ye kurabileceğinizi sanmıyorum. Kullandığınız cihazların her birine VPN kurmak ilk bakışta zahmetli görünse de o kadar da zor olmasa gerek; bir kere yapacağınız bir işlem sonuçta. VPN şirketleri de abonelik başına genelde en az 3, hatta 5 cihaza izin veriyor. Yani oradan da fazladan bir ödeme yapmanız gerekmeyecek. Sonuçta Superonline'daki sansür seviyesi belli, forumlarda sürekli konuşulan bir olay. Ben oturduğum yerde başka fiber hizmeti veren İSS olmadığı için mecburen SOL aldım; hız açısından memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 4 Ağustos 2023; 13:35:9 > -
Modem arayüz adresi, 192.168.1.1
Diğer bilgileri modemin arkasında yazar.
Klavuz içinm.superonline.net
Huawei HG8245X6 - TURKCELL SUPERONLINEhttps://m.superonline.net/yardim/modemler/huawei-hg8245x6
Hep söylüyoruz bas bas bağırıyoruz ama dinleyen yok :)
hem dertler bitmiyor ki hem başka marka model Router hem de vpn masrafına sokuyor bu Superonline:)
UZAK DURUN
vpn çözüm değil zaten normal bağlantılarda sıkıntı yaşatıyor vpn ile zaten sıkıntı doğal olarak
vpn sadece atıyorum telegram Whatsapp yasaklı o zaman işe yarıyor önemli konular işe yaramıyor mesela fps Cs go gibi oyunlarda Ping önemli bu gibi oyunlar vpn işe yaramaz zaten
şu linkteki durumlar için işe yarıyor
https://forum.donanimhaber.com/superonline-dan-uzak-durun-kesinlikle-bulasmayin--154529960
neyse geçmiş olsun
SUPERONLİNE DAN UZAK DURUN ÇOK KÖTÜ İNTERNET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 4 Ağustos 2023; 18:23:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hız açısından ben de memnunum ama sansür internetin doğasına aykırı.
Hocam teşekkür ederim ama bunları bilmeyecek biri değilim. Modeme VPN kurmaktan veya DNS atmaktan bahsediyorum, bunu bilemiyor olabilir miyim :) tüm bilgiler doğru olmasına rağmen modem arayüzüne erişim vermiyor. Kapatılmış. Bana bozuk geldi ya da.
Aklımın ucundan bile geçmedi hocam araştırmak, böyle hardcore sansür resmen şaka gibi çarptı yüzüme.
P2P veri çektiğimde internet 1-2 saat içinde saçmalamaya başlıyor bant genişliği düşürülüyor sistemli şekilde.
Bu arada 260 mbit hız, Xbox ve Playstation hatta steam indirmelerinde oldukça iyi.
Fakat şirketin VPN’inde 25-30larda sürünüyor hız. VPN alsam ne olacak yine rezillik belli ki. Resmen Kuzey Kore ve İran modeli internet ile tanıştım SOL sayesinde.
Bu mesajlarımı okuyan asla bulaşmasın. 1 yıllık taahhüt yaptım, iyi ki uzun yapmamışım.
Hocam ben router kullanıyorum, ek olarak openwrt kurdum.
İss modemlerinden temel işlevleri dışında birşey beklememek gerekir.
Hepsi 260 TL faturaya ek masraf demek hocam. Ücretsiz VPNleri denedim, çakışmıyor ya da hız kötü. Duruma göre bakacağım ama zaten taahhüt bitmesine 9 ay kaldı. Bitince asla devam etmem.
TT 500, Vodafone 600 karşılıyor hocam.
İptal bedelinizi öğrenip dilerseniz geçebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 4 Ağustos 2023; 20:10:24 >
Bende gün/ay sayıyorum bitsin bakacağız artık çaresine. ama superonline önermiyorum sayısız kullanıcıyı vazgeçirdim ve nefes aldığım sürece devam edeceğim
dediğin gibi bende faturaya ek olarak masraf yaptım router aldım başka marka model eh işte kısmen çözüm telegram gibi uygulamalarda bağlanmak için ve oyun steam vb şeylerde zaten işe yaramıyor vpn vs daha kötü oluyor haliyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 11 Ağustos 2023; 8:31:18 >
1 yıl taahütüm kaldı . 100mb ye mahkum olsamda kablonete dönücem gibi görünüyor. lan adamlar elektronik sigara forumlarına bile engel atmaya başladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X