Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kimkim Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
57
Favori
94.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz sene şubat-mart gibi illallah ettirmişlerdi, frankfurt, belçika svleri dahil hepsinde paket kaybı yaşıyordum, lol trde vs sorun yoktu. Şuanda da kick yayınlarını 1080p izleyemiyorum 100/20 internet ile. Çok sık şekilde loadinge düşüyor, inanılmaz keyifsiz.

• JIESHEERN kullanıcısına yanıt

Allah kurtarsın ne diyeyim

bi abone olan bi de abone olmayan pişman

üst başlık kısacası suponline pişmanlıktır alt Metin bu konu vb konular ve bu konulara kullanıcıların yazdıkları gayet açık ve net şekilde ortada

https://forum.donanimhaber.com/superonline-magduru-olmayin-yalanlara-inanmayin-superonline-kullanmayin--160499182

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 30 Ocak 2025; 2:1:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Google ve Windows serverleri haric aklınıza gelen me varsa misal Sony misal baska bir download gerektiren uygulama hepsinde bilhassa 06:00/02:00 arası bant daraltmasi uygulaniyor isterse yasal bir para ödeyerek aldığınız bir uygulama oyun program film yayin olsun hepsine en fazla 25 ya da 30 mbps yani saniyede maksimum 2 ya da 3 mbps indirme hızına izin veriliyor video gorusme stream gerektiren uygulamalari saymıyorum bile diğer online video izleme netflix olsun amazon 18:00/24:00 arası asla stabil çalışmıyor onlarda da kisitlama var 10 mbps adsl2 bağlantıda netflixden 1080p film rahatlıkla izleyebiliyorken bir ara 1000 mbps fiber hiz hediye ettiklerinde filmde takılma yer yer 720p izlemek zorunda kalmıştım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • robocop2241 R kullanıcısına yanıt

Göz göre göre gözümüze soka soka yapıyorlar sonra biz yapmıyoruz diyorlar

sorunları söylersin anlatırsın bazen detaylı bazan kısa ama speedtest yapıp sorun yok der Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi 

• Bu 20:00 - 02:00 arası interneti durdurma noktasına gelmeleri artık katlanılacak gibi değil hiç yasal süreci falan beklemeden eve 2. hat bağlatıp superonline'ı söküp atıcam. VDSL'de en iyi seçeneğimiz ne acaba ? Turknet benim çevremdeki birkaç siteye gigafiber altyapı çekmiş keşke olsaydı da ona geçseydim. Onların VDSL'i de sabit fiyat 450 TL. Ya ona geçicem yada son yıllarda hızla türeyen garip garip isimli firmalardan taahütsüz imkanı sunanları tek tek denicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 5 Şubat 2025; 0:38:18 >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Hocam mecburen yapıyorlar bant genisligi yetmiyor onun dışında zaten bir yavaşlatma engelleme var 1000 mbos kullandım daha once 100 mbps e kadar 80 mbps hızında vdsl kullandım her anlamda sözde fiberden daha iyiydi ping latency lag olsun özgürlük olsun normalde 1000 mbps kagit uzerinde 12/14 kat daha hızlı olması gerek ama nerde daha ileri gideyim yıllar önce 10 mbps veriyorlardi o bile su an kullandığım 25 mbps den kat be kat iyiydi fiyat olarak da tüm isslerden cok daha ucuzdu simdi inanilmayacak derecede pahalilar ve verdikleri hizmet inanilmayacak derecede sıkıntılı ve sorunlu bir de arayınca kemen speedtest yapalım deyip sorun yok maşallah hersey super dört dörtlük diyince acayip ayar oluyorum ifrit oluyorum ajite oluyorum gerçi kim.malini kötüler ki...

• Bu ara çok sık olmaya başladı hemen hemen her hafta gece 3 ya da 4 de bakim var deyip 6 ya kadar net tamamen gidiyor sizlerde durumlar nasillar ya da Kocaeli'ne ozel bir durum mu bayağı can sıkmaya başladı çünkü bakim için haber de vermiyorlar pat diye kesiyorlar telefon açıp öğrenebiliyorsunuz...

• Superonline 2 gündür ciddi yavaş. VPN'i açınca özel bir yavaşlatma mı uyguluyorlar nedir, anlamadım.

Bu kadar fark olmaması lazım: (öğlen test edilmiştir)

VPN kapalıyken:

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

VPN açıkken:

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

Akşamları da annem IPTV'den televizyon seyrederken yayın donup kesilip gidip geliyor diye bize kızıyor. Akşam prime timeda bant kısıtlaması uyguluyorlar diye düşünmeye başladım. Kısacası alternatifiniz varsa uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 7 Şubat 2025; 11:34:11 >

• Steamde dehşet bir bant daraltmasi mevcut su anda. Aksam saatlerinde 1000lik interneti 150-200 arasi kullandigim oluyor

• Bourne90 B kullanıcısına yanıt
    Daha once de yazmıştık 200 mbps ustu Turkcell Superonline a kesinlikle para ödememek gerek internet var ama aslında yok hatta daha da aşağıya çekiyorum 100 mbps yeter de artar bile daha fazlasını paranızı çöpe atarsınız...

• Bourne90 B kullanıcısına yanıt
    Su an 25 mbps de bile ben sorun yaşıyorum hiz zaman zaman 10 mbps e iniyor cikiyor dalgalı internet var onumuz ramazan daha da zor günler bizleri bekliyor Allah yardımcımız olsun

• robocop2241 R kullanıcısına yanıt

Ttnette fiber yok yuksek hiz istedigim icin mecbur sol kullaniyorum. Ortalama deger yine iyi ama insan verdigi paranin karsiligini istiyor iste

• Arkadaşlar birkaç ay superonline kullanmak zorundayım.

Steam'de oyunlar güncellenmiyor. İlkin sıkıntı yok gibi başlıyor sonra yavaşlayıp duruyor. Halbuki kahvecideki internete bağlandığımda fark etmeden güncellenmiş oluyor.

Yurtdışı içerik izlemek için vpn kullanıyorum bir gün çalışıyor öteki gün çalışmıyor. Tek düzgün çalıştırabildiğim şey 1.1.1.1 warp. Ama benim ihtiyacım gerçekten o ülkelere bağlanabilmek.

Modem arayüzü kısıtlı.

Gerçekten bu interneti düzeltebilmenin bir yolu varsa biri bana anlatsın bu şekilde kullanılabilecek bir şey değil bu. Kullananlar nasıl kullanıyor?

• TeFfoo T kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanamıyorumuz zaten vpn yasal olanları bile engelli bazıları engelli olmayanlar bile engellenebiliyor ücretsiz olanlar bile misal croxyproxy var stabil çalışıyordu su an sıkça hata veriyor online oyun dahil hiç oynamadım ama biliyorum keza stream oyun indirme dediğiniz gibi birkac dakika sonra hiz dusuyor ip tv zaten illegal acikca engelleme yapiyorlar bunda haklilar google ve windows serverlari sadece tamamen serbest diğer hersey blokajli ve kısmı engellemeli suyunu çıkardılar artık boşuna aglamiyoruz zoraki alternatif olmadığı için kullanıyoruz o karşılıklı güven unsuru gitti artık fiyat politikası da müşteri aleyhine inanılmaz bozuldu modemleri zaten direkt engelli kontrollü vdsl dairemde su an 50 mbps i destekliyor ama fiyat olarak 2 kata yakın pahalı elde olmayan şartlardan dolayı kullanıyoruz bir iki zam.daha gelirse Behlül durmaz kaçar 15 sene öncesine dönmüş oluruz sonra gitsinler 1000 mbps ile sadece youtube izleyecek baska müşteriler bulsunlar keza mahallemde beyaz saha dolabına vdsl yakın olanlar 60/70/80/90 mbps hiz alanlar hepsi kaçtı kurtuldu ne yaptıklarına akıl sır erdirmek mümkün değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 18 Şubat 2025; 23:2:49 >

• Bu adamlar bizle dalga geçiyor resmen. İstanbul'da kar yağdı diye internet yavaşlıyor... haha şaka gibi ya. FTTB, hem de yerin altında geçiyor, öyle havaii de değil.

Herhalde okullar falan tatil mi bugün? Bugün bu saatlerde normalden daha fazla kullanıcı ve trafik var diye yapıyorlar galiba. Zaten sistemleri hiç yükseltmedikleri için ve yatırım yapmadıkları için, bütün yatırımları Huawei ve ZTE'nin son sürüm sansür sistemlerine harcadıkları için hemen yavaşlatma ve daraltmayı başlatmışlar...

Kar yağınca internetin yavaşladığını fiber internette gördüm ya, artık gözüm açık gitmem. Eminim şu an o donan VDSL kabloları bile daha iyidir bundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphonsus -- 21 Şubat 2025; 10:30:25 >
  • Alphonsus kullanıcısına yanıt

Puhahaha Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi 

düşmanıma bile önermiyorum superonline ı

• Sorunlar aynen devam ediyor. Oyun oynamayı bıraktım oyunu da geçtim Twitter'a video yüklenmiyor. 100 mb dosyayı 45 dakikada yüklüyor, Vodafone mobil internetim ile 10 sn sürüyor. Google Drive'a dosya yüklerken sorun yok mesela orada hızlı 50 mbit upload hıza yakın bir hızda yüklüyor. Twitter'a nasıl bir engel koydularsa oraya video yüklenmiyor

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Hocam Twitter ortada ne Google nin ne Windows'un, çılgın dahi ultra zengin girişimci Elon Musk in, dediğim gibi normalde oyun stream server dahil hiziniz ne ise adsl/vdsl gibi herhangi bir hat kaybı olmadan indirme ve gönderme yapmanız gerekiyor ama nafile Google bünyesinde olmasına rağmen YouTube bile kısmı süzgeçli misal 2160p açılması gerekirken videolar genelde ne 1080 ne 1440 ne de 720, 480 zaman zaman 360 açılıyor Turkcell Superonline band genisliginizi dilediğiniz gibi asla kullanmanızı istemiyor pinglerdeki yuksek oranlar lag ve latency degerlerinin de yuksek olmasi bundan kaynaklaniyor maelesef ne yazık ki çok üzücü ama gercek elbette speedtest kaynaklı testlerde musluklar sonuna kadar açılmış sorun yok gerisi yalan vs.vs.vs.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.