Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
56
Favori
87.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sadece medya paylaşamamakta değil tweet’ler de geç yükleniyor az önce birkaç sefer modeme reset atıp 5 dk bekledim belki ip bloğu değişir düzelir diye yok hala paylaşamıyorum başka sayfalarda da sorunlar var gece gece keyfim kaçtı valla 1 sene daha taahütüm var sonrasında ne yapıcam bilmiyorum Vodafone fiber’e geçiş yaparım eğer bu kadar kötü değilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 17 Haziran 2022; 0:6:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekostros kullanıcısına yanıt

Geçici bir şeydir diye umut ediyorum yoksa bu sorunu mh’yi arasakta çözmezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Hamilton -- 17 Haziran 2022; 11:14:27 >
  • Bende de şu an sorun var, bazı sayfalar hiç açılmıyor veya geç, birkaç denemeden sonra açılıyor fakat bazıları da çok hızlı açılıyor. EA server'a bağlanamadı. Veya XBox üzerinden FM2022 oynayacağım, offline devam et sync edemiyorum diyor.

Sanki bir DNS sorunu gibi. Her ne kadar keenetic'de oto DNS'i görmezden gel desem de, müdahale ediyor olabilir koyduğum DNS'lere ve kendi DNS'inde de sorun varsa böyle bir sorun olabilir

• Problem hala devam ediyor. Telegram bile bağlanmıyor şu an. Bu sayfaya girebilmek için de Wi-Fiden çıkıp gsm kullanmaya başladım. Ama Twitter’da, YouTube’da sorun yok mesela.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 443 portunu hatalı yönlendirmemden kaynaklanıyormuş. Düzeltince düzeldi.

• TRUPROX kullanıcısına yanıt

1-2 üst mesajdaki sorun için sorunun kaynağını bulamayınca MH'ni aradım ve bir şeyler yaptı. Biraz sinirli konuştum :)

o telefondan sonra fast artık türkiye ve avrupa server'larına bağlanmaya başladı. fakat bence fast testi çok hassas ve güvenilir değil SS'den anlaşılacağı üzere.

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakten -- 18 Haziran 2022; 9:45:1 >
  • çözüm sunamayan türkiyenin en dandik şirketi olabilir al birini vur ötekine ttnetin adsl hattında bile yurt dışı çıkışları daha stabil. bu konuyu şimdi gördüm 2 senedir bunları mh ye anlatmakdan bıktım komple sistemleri dandik adamların nerde en ucuz dandik ürün var onlarla iş yapıyorlar şişiyor böyle. mh zaten lise bilgisayar dersinden çıkma bilgisi ile konusuyor sizinle konularla alakalar bile yok eminim ping nedir onu bile bilmiyorlar

• Avrupa sunucusuna bağlanmış İtalya ve Almanya

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

@yusuf683 Paylaşmıştık, ee ne oldu onu anlamadım? Tekrar paylaşayım, buyrun.

13318802937.png (750×400) (speedtest.net)

• Der Meister. kullanıcısına yanıt

bir şey olduğu yok 10ms az alıyormuşsunuz o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 23 Haziran 2022; 18:29:24 >
  • Konuyu keşke daha önce görseydim :D

• Utkusvr U kullanıcısına yanıt

bende geçtiğime pişman oldum 2yıl sözleşme yapmıştım 2.ay içerisinde çıkarsam fazla çıkarmı cayma bedeli ? türknet 50mb alıyordum ama hiç sorun yaşamıyordum 100mb fiber diye geçtik hız dışında bişi yok çoğu site girilmiyor vsvs

• dimitradon kullanıcısına yanıt

Operadaki dahili vpn'i kullanın girersiniz.

• Neden vpn kullanmak zorundayız? Sorun bu zaten hocam. @dimitradon hocam daha uzun sürede daha fazla indirimden yararlanmış olacağınız için daha fazla cayma bedeli çıkıyor olması lazım. Müşteri hizmetlerini arayın söylerler hemen.

• Peki şu anda hizmet kalitesi olarak Türk Telekom VDSL (veya TT altyapısını kullanan Netspeed, TurkNet, Comnet gibi sağlayıcılardan alınan VDSL) mi yoksa SOL Fiber mi daha iyidir?

Ben şu anda Netspeed VDSL (Türk Telekom altyapısı) kullanıyorum.

• Superonline 500 Mbps paket kullanıyorum. Fast üzerinden test yaptığımda bu sonucu aldım. Speedtest üzeriden ise 1 Gbps'e yakın sonuçlar alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnsimsir -- 17 Temmuz 2022; 20:43:5 >
  • Hangi ip bloğundan ip alıyorsunuz.

Kadıköy Göztepe Mahallesindeyim ve netflixe 40ms gecikmeden daha düşük gecikmede asla bağlanamıyorum akşamları da 45-50lerde oluyor, SOL fiber gerçekten standart bir bağlantı kalitesi sunmuyor, üzücü.

• ataman5 kullanıcısına yanıt

40ms superonline icin iyi, avrupa sunucularina baglanan ip adresiniz var. amerikaya baglananlara duserseniz 150-200ms. kaliteye onem vermeyen bir servis icin mevcut haldekini opup basiniza koyun.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.