Şimdi Ara

Superonline Gigafiber Hız Düşmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bazen tüm gün oluyor bazen akşamları. Yani normaldir belki çok da sorun değil benim için yine hız dolu dolu yetiyor bana. Ama insan merak ediyor işte. Kablolu da test ettiğimde daha önceden yine aynı hızı vermişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreeSmskk kullanıcısına yanıt

Hız testindeki sonuç WiFi bağlantıyla yapılıyorsa tutarlı olmaz hocam. Wifiyi etkileyen bir çok farklı unsur var. Elektrik akımından bile dalgalanma olur.

Ethernetle fark görüyorsanız bunun nedeni genel olarak SOL ve sansür sistemlerine bağlı olan durumlar.

SOL'den 5 birim internet alacaksanız, 3 birim saçma sapan internete hazır olmalısınız.

vodafone fiberi ile +18 bile açıyor yasaklı sitelere bile giriyorum.

• Beni SOL kullanmaya iten aslında fiyatı oldu 440 tl ödüyorum şu an 1000/50 internete. Muadili türk telekom altyapısı kullanan şirketler aynı hızlara çok para istiyordu.

• sis651 kullanıcısına yanıt

bizin apt bi kaç sene önce çektiler

uydunet ve vdsl vardı

apt kot farkından dolayı düşük zeminden garajdan dolandıra dolandıra çektiler .

20 kişilik apt 1 kişi kullanıyor 😁bütün kıl bunda rahat rahat kullanıyordur o zaman .

Valla ben senelerdir superonline kullanıyorum apartmanda 50 daire var tamamına yakını superonline neredeyse.. apartmanın çoğuda 1 GB yakın.. ufak tefek arıza harici düşme yasamadim...400 TL 1 GB internet valla bedava..her sene iptal ederim diyorum öyle fiyat veriyorlarki gene kalıyorum yalan yok bu fiyatlara piyasada internet yok ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 27 Ağustos 2024; 21:32:21 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

2.5 Gbit indirme 1.5 Gbit yüklemeye kadar alır. 😃

• xxpp kullanıcısına yanıt

evet beni de fiyatı cezbetti. hos ben de aslında kesinti vs yasamadim. sadece ara ara olan bu hız degisikligini merak ettim. yoksa yani genel olarak isimi cok iyi görüyor

• Anlık kısıtlamalar oluyor akşam saatleri ben yoğunluğa bağlıyorum..Ama hani ben sizin kadar düşüş ler yaşamadım.. Bana böyle fiyat verdikleri sürece ben devam ederim vermezlerse yüksek fiyati herkese çekerler zaten telekomun yolunu tutarım gibir nillenisi falan hikaye ben her zaman altyapi sahibinden hizmet almaktan yanayim..Onun disinda sorunlari arızaları servis hemen çözüyor ben aradığımda..fiziksel olanları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 27 Ağustos 2024; 22:59:20 >
  • sis651 kullanıcısına yanıt

Geçen daire daire zilleri çalıp abone yapmaya çalışıyorlar

Şikayet ettim yönetimden izin aldık diyorlar

alt yapıyı kurarken izin almışlar beni rahatsız taciz etmek için mi izin aldınız kim verdi dedim birşey diyemediler

yönetime sordum geldikleri gün haberimiz

yok bi daha gelirseler yapacağımı biliyorum dedim ses Seda çıkmadı sonrasında

adam rahat rahat kullansın 1 kişi 😁

• Bugün bir şey farkettim. Yani hız düşmesi illa oluyordur ara ara ama ben testleri hep kendi cihazım iphone 13 ile yapıyordum. Fast ile yapınca hız testini 400 mbit olarak gördüm. Telefonu bir kapatıp açtım 810 çıktı. Sonra başka başka cihazlarla yapınca farkettim ki hızım aslında normalmiş. Telefonun sorunu ne olabilir acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.