Şimdi Ara

Superonline Girilen Siteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler babam internet taktırırken. İnterneti takan adamlara internet geçmişini almak istiyorum falan dedi. Sonra adamlar önce tamam dedi sonra da aile profili falan var dediler. Konuşma burada bitti. Babamla aram kötü 18 yaşındayım. Superonline da var mi böyle bir şey aylık girilen internet sitelerine dair bir şeyler vs.

Konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanırım gözünü korkutmak istemişler eğer superonline modemi asus vs gibiyse bundan sonra modem ayarlarından girilen sitelerin logunu açarlar onu da babana anlatmislardir soyle soyle diye ama ben bir ip adresinin ve bu ip adresinden baglanilan mac adreslerinden elde edilen verilerin vs sadece davalık durumlarda verildiğini onun haricinde verilmediğini biliyorum yani babanın seni dava etmesi gerek :D ki onu da yapmaz bundan sonrasına dikkat et hocam ilk dediğim seyi yapabilirler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baban 1 ay sonra arayıp istese bile veremezler, adli durum avukat vb. Detaylar olmadığı sürece tabi. En fazla verecekleri şey hangi gün hangi saatte kaç mb internet kullanmışsın, ama girilen yerleri vermezler, mhz nin yetkileri bunu aşar, rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: ZewZack

sanırım gözünü korkutmak istemişler eğer superonline modemi asus vs gibiyse bundan sonra modem ayarlarından girilen sitelerin logunu açarlar onu da babana anlatmislardir soyle soyle diye ama ben bir ip adresinin ve bu ip adresinden baglanilan mac adreslerinden elde edilen verilerin vs sadece davalık durumlarda verildiğini onun haricinde verilmediğini biliyorum yani babanın seni dava etmesi gerek :D ki onu da yapmaz bundan sonrasına dikkat et hocam ilk dediğim seyi yapabilirler

İnternetin sahibi kendisi hocam. Arama kayıtlarını almak istiyorum dedi. Ben taktırırken tüm süreçte oradaydım. Adamlar pek üstelemedi tamam vs dediler. Sonra da aile profi var onu seçebilirsiniz vs dediler. Öyle yani. 18 yasındayım diyince hat benim zannettiniz herhalde. Ailemle yaşıyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzakDiyardanYemekler U kullanıcısına yanıt
    tamam hocam onlar yine dediğim gibi bir şeyler yapmış olabilirler aile profiliyle zaten url süzgecinden geçiyor tüm siteler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İp adresinden siteye erişim ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.