Şimdi Ara

Süperonline - Huawei HG253s Geçersiz Parametre Ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
7.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Süperonlineye geçtim fakat 192.168.1.1 adresindeki Kablosuz Ağ Ayarlarındaki Wifi ismimi ve şifremi değiştirirken Geçersiz Parametre Ayarı - Tekrar Deneyiniz Yazısı Çıkıyor . Lütfen yardımlarınızı bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Süperonline Huawei HG253s Geçersiz Parametre Ayarı

Süperonline'da Huawei HG253s modem kullanıyorsanız, "Geçersiz Parametre" ayar hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu hata, modem ayarlarınızda sorun olduğunu gösterir ve İnternet'e bağlanmanızı engelleyebilir.

Geçersiz Parametre Ne Demektir?

Geçersiz parametre, modeminizin yapılandırmak için kullandığı ayarların yanlış veya eksik olduğu anlamına gelir. Bu ayarlar, IP adresi, ağ maskesi ve varsayılan ağ geçidi gibi ağ yapılandırmasını içerir.

Geçersiz Parametre Nedenleri

Geçersiz parametre hatası, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Yanlış veya eksik ayarlar
    • Yazılım sorunları
    • Donanım sorunları
    • ISS tarafında sorunlar

Geçersiz Parametre Hatasını Çözme

Geçersiz parametre hatasını çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Ayarları kontrol et: Modem ayarlarını kontrol et ve IP adresi, ağ maskesi ve varsayılan ağ geçidinin doğru olduğundan emin ol.
    2. Modem yazılımını güncelle: Modem yazılımının en son sürüme güncel olup olmadığını kontrol et.
    3. Modem'i sıfırla: Modemi sıfırlamak, fabrika ayarlarına geri yükleyecek ve geçersiz parametreleri düzeltebilir.
    4. ISS ile iletişime geç: Sorunu kendi kendine çözemiyorsan, İnternet servis sağlayıcın (ISS) ile iletişime geç ve destek iste.

Geçersiz parametre hatasıyla karşılaşıyorsan, bu adımları izleyerek sorunu çözebilir ve İnternet'e tekrar bağlanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bendede o sorun yok cihazın şifresini değiştiremiyorum
  • Internet Explorerden girerseniz sorun kalmayacaktır..
  • Parametre hatası nedeniyle birçok yerde araştırma yaptım modem kablosuz ayarları yapılandırırken bu şekilde hata alınıyordu çıldırmak üzereydim 11820 teknoloji destek hattını aradım sorunun tarayıcı kaynaklı olabileceği farklı tarayıcılardan giriş yapabileceğim bilgisini aktardılar ve sorun çözüldü sizde bu şekilde deneyebilirsiniz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.