Şimdi Ara

Superonline için AKK çözümü var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadalar uzun süredir akk çözümleri için araştırma yapmaktayım. Geçerli olan MTU değişimi sadece TTnet için işe yarıyormuş ve superonline farklı bir sistem uygulamaktaymış hız düşürmek için. Sizin bildiğiniz Superonline için işe yarayan (modemim Tilgin HG 1311)yöntem var mı?

• Yok
  • sol için bana da lazım arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 25 Haziran 2012; 14:40:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkndgr

Yok

Emin misiniz olmadığını ona göre umudu kescem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieForA.D.

quote:

Orijinalden alıntı: frkndgr

Yok

Emin misiniz olmadığını ona göre umudu kescem :D

Yani şöyle diyeyim, öyle bir şey olsaydı, tüm site ayağa kalkardı sol kullanıp AKK'den nefret eden o kadar çok kişi var ki burada
  • Eğer çözüm olursa banada haber edin :)
  • Varsa banada pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modem arayüzüne girip sonuca ulaşabilirsiniz. Eğer modeminize gelen hız 3 mbit olarak görünüyorsa, hızı arttırmak mümkün değil. Eğer modeme gelen hız 3 mbitin üzerinde görünüyorsa, mtu müdahalesi ile hızı arttırmak mümkün.

Ttnet adil kullanım kotası sonrasında da modeme 8 mbit hız göndermeye devam ediyor, bildiğim kadarıyla Superonline ve Uydunet, modeme gelen bağlantıyı direkt olarak 3 mbite düşürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

Modem arayüzüne girip sonuca ulaşabilirsiniz. Eğer modeminize gelen hız 3 mbit olarak görünüyorsa, hızı arttırmak mümkün değil. Eğer modeme gelen hız 3 mbitin üzerinde görünüyorsa, mtu müdahalesi ile hızı arttırmak mümkün.

Ttnet adil kullanım kotası sonrasında da modeme 8 mbit hız göndermeye devam ediyor, bildiğim kadarıyla Superonline ve Uydunet, modeme gelen bağlantıyı direkt olarak 3 mbite düşürüyor.

Aynen dediğin gibi, ttnet ile superonline arasındaki en önemli fark bu işte. Bu ay nasıl olduysa hızı düşürmemişler hala .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

Modem arayüzüne girip sonuca ulaşabilirsiniz. Eğer modeminize gelen hız 3 mbit olarak görünüyorsa, hızı arttırmak mümkün değil. Eğer modeme gelen hız 3 mbitin üzerinde görünüyorsa, mtu müdahalesi ile hızı arttırmak mümkün.

Aynen dediğin gibi, ttnet ile superonline arasındaki en önemli fark bu işte. Bu ay nasıl olduysa hızı düşürmemişler hala .

ben hız düşmesin diye 31. gün download yapıyorum

bu sol de download ı yarına aktarıyor

bu ay şimdi 52 gb da kalacak yarına 1 nisanda akk hakkım diyelim 12 gb ile başlayacak

bu download olayını bu güne bırakmak nasıl oluyor yarına devretmesin yani

modemi kapatıyorum bilgisayarı kapatıyorum illa yarına geçiyor

• Kardeşim tamamen teorik konuşuyorum.Sitesinde diyorki download sonuçları 12 saat sonra aktarılır yani sen ayın 31inde saat 00.00da downloada başlayıp 11.59da bıraksan akşama 11.59 aktarılır.Mantıken de 1 dakika ile kurtarmış olursun fakat dakikası dakikasına değil de yarım saat arayla yapsan daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.