Şimdi Ara

Superonline internetin 25 mbps hızı 100 mbps oldu!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşamüstü baktım ki torrent'de 8-9 megabyte indirme yapıyorum. Hemen bir speedtest çektim ,o da ne!!!! Hızım 100 megabit olmuş.
    "Yahu" dedim acaba benim muslukları açık mı bıraktılar diye sevinirken forumda bombası patladı ;)

"50 megabit hız 150 gigabyte kotalıyım"
  • donanım habere girerken ip değişikliği falan yazıyordu o neydi öyle
  • Hızlar düzelmiş sanırım.
  • belki kısa bir sureliğine bandhwidth stres testi yapmışlardır altyapı durumunu değerlendirmek için ileriye yönelik kararlarda önemli istatistik bilgiler verebilir
  • Tüm bayram şöyle kalsa da doldursam oyunları..

Superonline internetin 25 mbps hızı 100 mbps oldu!!
  • Hala devam ediyormu beyler?AKK Doluncada hiz dusmuyormus diyorlar dogrumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hız bugün öğle saatleri normale döndü kotada işleniyor.

• Bende hala devam ediyor.6-7 mb ile çekiyor.Ayrıca Akk dolmasına rağmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hala 100mbit ama kotaya ekliyormu bilmiyorum
  • Ekşisözlük'te yazılan ne kadar doğrudur bilemem ama bir kullanıcının belirttiği gibi bayram haftası boyunca hızlar yükseltilmiş

"1-8 ekim arası bayram sebebiyle tüm fiber internet sahiplerinin bağlantı hızlarını 100 mbps yapmışlar. müşteri yetkilisinden aldığım bilgiye göre bu süre içerisinde akk ya da kota işlenecek , geçseniz de dikkate alınmayacak ama 8 ekim sonrası akk ya da kotanızı geçmişseniz hızınız 3 mbps alt limite düşecektir. dikkatli olun, vanayı çok açmayın."
  • Bunu yazmak için girmiştim Benim 50 mbit de 100 mbit oldu. Kablolu hız testinde 98'i falan gördüm noluyoruz lan dedim
  • Sanırım modemi resetlemeyle alakalı, ben sabah bi reset atmıştım belki ondan sonra eski haline gelmiş olabilir hızım. 100Mbps'den memnun olan reset falan atmasın tabi.
  • 25Mbit hızım bu şekilde çıktı hız testinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 3 Ekim 2014; 0:05:07 >
  • Benim 50 mbps hiz 6 mbps olmus, kotayi asmadim. Bir sorun var galiba, biraz bekliyeyim mh ariycam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de anlamadım. İnternet düzeldiğinden beri 20 mbit yerine 100 mbit veriyor.
  • akk kotamı(10gb ) 3 kere doldurdum. Hala hızım yüksek.
    Üçünde de akk doldu, hızın 3mbit oldu diye cebime mesaj geldi.

• sizde bi yanlışlık vardır. benim 25 mbit tarife hız testlerinde 0.3 mbit çıkıyor. 1 haftadır böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 3 Ekim 2014; 15:08:24 >
  • benim de 50 mbit 100 olmuş ve detaylı kullanımda cuma gününden itibaren veri görünmüyor acaba akk etkilemicek mi bayram boyu ve bayrama özel birşey mi bu olay:D
  • Ttnetten atak bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.