Şimdi Ara

Superonline internetin 25 mbps hızı 100 mbps oldu!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pichpunk

quote:

Orijinalden alıntı: trakonic

3-4 premium account vardı çok fazla dosya çektim 100 mbps ile 7 gün. kaç gb indi merak ediyorum. harici belleklerde ler de yer kalmadı.

En son 4 ekim de kota bilgisi işlenmiş sisteme. 4-7 arası yok.

bana da kotanızı doldurdunuz die mesaj geldi ama bakıyorum halen 50gb kadar kotam gözüküyor.anlamadım bu işi belki halen sisteme işlememişlerdir dicem ama saçma değil mi sonuç itibariyle ne kadar kullanılmış sistem biliyor

Henüz işlenmiş sisteme 4-8 ekim arası 41 gb down 7 gb up görünüyor
  • Benim yaklaşık 8 saatdir 100mbit ve kotama işlemiyor. Normalde 50mbit 100gb akk var.
  • 50 mbit 150 gb akk kullanıyorum. Hızım 3 mbit'e düştü ayın 20sinde, 22sinde turbo buton aldım. 23ünde 3 mbit'e düşmesi gereken hız hala 100 mbit. Sistem hatası var galiba.
  • ben ay başından beir 25 mgbit neti 100mgbit kullanıyorum :D 3 gün once arkadaşın netide aynı şekilde devam ediyor turbo butonda sıkıntı var sömürün hep onlar somurmucek ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salihyet

Beyler 25 megabit fiber kullanıyorum, bugün dizi falan izleyeyim derken 1080p videoların anında yüklendiğni gördüm. Speedtest'te 98,56 çıktı hızım

Acaba bu olağan bişey mi? hızı artan varsa yazsın.

Super Online'da ara sıra hep oluyor bu şekilde hız artmaları. Hediye olarak, bakım test çalışması olarak bu şekilde kullanıcıların hızları arttırılıyor, ya da arttırılmış oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 50 mbit kullanıyorum. Genelde 50-60 arası bir hız alıyordum. Bugün turbo buton alarak 100 mbit nasıl oluyor test etmek istedim. 67-68 çıkıyor hız. en azında 90-95 cıkmasını beklerdim. Daha önce turbo buton alan var mı? Veya 100 mbit kullanan. Hız değerleriniz nasıl?
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    kapatıp açtın mı? bu tür durumlarda gerekebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Şimdi denedim. Sonuç aynı. hizinitestet.com da 68 fln çıkıyor. Speedtest.net te 73 çıkıyor. Siz daha önce aldıysanız sizde nasıl değerler?

Download.com dan 8.3 MB ile indiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 27 Ekim 2014; 23:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Sorunu çözdüm. Ben interneti eve Superonline modeme bağlı bir Cisco router ile dağıtıyorum (DD-WRT firmware lı). Bilgisayarı direkt superonline ın modeme takınca 95 mbit hız gördü. Cisco üzerinden gelirken nedense 75 lerde kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.