Şimdi Ara

Superonline internetin 25 mbps hızı 100 mbps oldu!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de aynı arkadaşımda kotayı geçti ama halen 100mb ile çekiyor tarife hızlarımız 25 mbps bu arada
  • Gerçekten enteresan bende bugün farkettim bir film indireyim dedim cart diye indi..Sonra hızımı test edeyim dedim 3 yıllık 10 mbit kullanıcısıyım hız testinde 86 mbit çıkıtı..
  • Ne güzel millet kota işlemiyor falan demiş, benim hız neden 25Mbps oldu tekrar ya kota da işleniyor daha ayın 4'ü %60'ını doldurmuşuz kotanın.
  • 100 mbitten aşağı inmesin istiyorsanız modemi. aç kapa yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 mbit hg523s ile: cat6 10, wifi 7 cikiyor son 2 saattir

• quote:

Orijinalden alıntı: SenTiNeLz

100 mbitten aşağı inmesin istiyorsanız modemi. aç kapa yapmayın

Modemi resetledim halen 100mbit
  • Bayramdan sonra hüsrana uğramayın
  • 50 Megabit bağlantımla an itibariyle torrentten 10.1MB/sn ile indirme yapıyorum. Durduramıyoruz efendim
  • Bayram boyunca bütün Turkcell Superonline kullanıcılarına 100 mbps hız artırımı yapılmış. Bayramdan önce 100 mbps'e çıkarılan kişilerde test aşamasındaki kişilermiş. Dün konuştum müşteri hizmetleri ile bu konuda.
  • AKK etkileniyor dikkatli olun :D
  • Yasadiginiz hiz yukselmesi TSOL tarafindan musterilere verilen bayram avantasidir. :-)

Gule gule kullanin. Ama bu avanta bayram bitene kadar.

• Bugün bir gidip bakiim bende gerçi download filan yapmıyorum baya bir hız yetiyor
  • bu iyi oldu :) 50 mb den 100 mb e geçicek bir durum olmadığını anlamış bulunuyorum .
  • Düştü geri 10'a. 70 TL'ye 10 mbit internet dünyada tek. Totoş superonline
  • şu başlığı okuyana kdar bende ses etmedim sadece bende oluyor diye

meğer herkesin bayramda yükseltmişler

şimdi benim de hızım 25 e sabitlenmiş..iyiydi ama...

100mbps tadınca valla 25 bile yavaş geldi :)
  • benimde bayram hediyem multimax ile 60 Mbps down / 20 Mbps up olmuştu geçen bayram prison break bluray set indirmiştim
  •  Superonline internetin 25 mbps hızı 100 mbps oldu!!

Gerçek hızıma kavuştum o neydi öyle 100Mbit falan bayramda, 25Mbit bile fazla bana ohh ayın 8'inde gerçek hızıma kavuştum hemde sadece 2 gün oyun çekerek.

Aylık 59 TL'ye 3Mbit qeyfii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 8 Ekim 2014; 18:19:44 >
  • 3-4 premium account vardı çok fazla dosya çektim 100 mbps ile 7 gün. kaç gb indi merak ediyorum. harici belleklerde ler de yer kalmadı.

En son 4 ekim de kota bilgisi işlenmiş sisteme. 4-7 arası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakonic

3-4 premium account vardı çok fazla dosya çektim 100 mbps ile 7 gün. kaç gb indi merak ediyorum. harici belleklerde ler de yer kalmadı.

En son 4 ekim de kota bilgisi işlenmiş sisteme. 4-7 arası yok.

bana da kotanızı doldurdunuz die mesaj geldi ama bakıyorum halen 50gb kadar kotam gözüküyor.anlamadım bu işi belki halen sisteme işlememişlerdir dicem ama saçma değil mi sonuç itibariyle ne kadar kullanılmış sistem biliyor
  • hızı tekrar eski haline dönen oldumu ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.