Şimdi Ara

Süperonline kablosuz wifi çekim alanı artırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben süperonline 50 mbps 250gb akk kullanıcısıyım normalde ev içinde odamda kablolu kullanıyorum (hız için) ev 180 metrekare ve modem arka tarafta balkona ön balkona çıktığımda çok az çekiyor salonda tv mi 50 mbpsh de balkonda bilgisayarımı da en az 40 ile kablosuz bağlamak istiyorum. kullandığım modem huawei hg253s en son çıkanlardan. kablosuz alanımı nekadar genişletebilirsem okadar iyi olcak zira yakında yeni eve taşıncam taşınacağım ev yaklaşık 300 metrekare bu evin 2 katı diyebilirim. bahçede dahi internete bağlanmak istiyorum. bunun için hangi ürünü alabilirim neler yapabilirim. bu konu hakkında çok bir bilgim yok. bütçe olarak en fazla 150-200 tl lik bir çözüm istiyorum. Başkası bağlancak korkumda yok yeter ki yaklaşık 300-350 metrelik bol duvarlı (duvarların bir çoğu alçı sanırım etkiliyormuş ) ve teknolojik alet dolu bir alanda internete sorunsuz bağlanmak istiyorum. bana alcağım ürünün linkini ve ne şekilde ayarlamam gerektiği bilgisini verirseniz çok daha sevinirim. Büyük bir işkenceden kurtulmuş olurum sadece size güvenerek haraket etmeyi düşünüyorum zira bu konuda mağzalarda kimse net bir şey söylemiyor. hangisi işlerine geliyorsa satma derdindeler gibi geldi bana.sizin önerileriniz önemli şimdiden teşşekür ederim.

• Büyük evler için elektrik prizi çözümünü öneririm. Prizler üzerinden interneti paylaştırabiliyor, kablosuz dağıtıcılarla da wifi olayına girebiliyorsunuz. Büyük evler ve bahçe için birebir bir çözüm. Google detaylı bilgi için size yol gösterecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Büyük evler için elektrik prizi çözümünü öneririm. Prizler üzerinden interneti paylaştırabiliyor, kablosuz dağıtıcılarla da wifi olayına girebiliyorsunuz. Büyük evler ve bahçe için birebir bir çözüm. Google detaylı bilgi için size yol gösterecektir.

Netmaster wireless home plug aldım salona taktım hemen yandaki balkonda çekmiyor ? İnternet hızı da düşüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anteni olmayan bit modem den ne kadar çekmesini bekliyorunuz ki. ya yeni bir modem alacaksınız yada router. Bence router alın ilerde de lazım olur.
  • bence bahçeye kadar kablo çekip aces point bağlayın yada evin diğer uç noktalarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tivale's

Anteni olmayan bit modem den ne kadar çekmesini bekliyorunuz ki. ya yeni bir modem alacaksınız yada router. Bence router alın ilerde de lazım olur.

router ne modem ne öncelikle bunu bir açıklayabilirmiyiz ? ben şöyle bir router buldum. ama nasıl kullanıcağımı bilmiyorum HG253s den odama kadar 4 tane ethernet kablosu çektim. (15 metre odamla hg250s arası ) bir 4 lü ethernet switch ile onu çokladım ve odamdaki tüm internet ile çalışan ürünlere bağladım. bir tane port boş kadı odamla giriş arası yaklaşık 5 metre desek ben switch in boş olan portuna 5 metrelik kablo bağlasam daha sonra bu router ı diğer ucunu bağlayığ girişe koysam yada mutfağa koysam balkon,salonda hızlı internet alabilirmiyim ? ben router ne modem ne ne farklar var ? acsespoint ne orayı anlıyamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: barmanbek

quote:

Orijinalden alıntı: Tivale's

Anteni olmayan bit modem den ne kadar çekmesini bekliyorunuz ki. ya yeni bir modem alacaksınız yada router. Bence router alın ilerde de lazım olur.

router ne modem ne öncelikle bunu bir açıklayabilirmiyiz ? ben şöyle bir router buldum. ama nasıl kullanıcağımı bilmiyorum HG253s den odama kadar 4 tane ethernet kablosu çektim. (15 metre odamla hg250s arası ) bir 4 lü ethernet switch ile onu çokladım ve odamdaki tüm internet ile çalışan ürünlere bağladım. bir tane port boş kadı odamla giriş arası yaklaşık 5 metre desek ben switch in boş olan portuna 5 metrelik kablo bağlasam daha sonra bu router ı diğer ucunu bağlayığ girişe koysam yada mutfağa koysam balkon,salonda hızlı internet alabilirmiyim ? ben router ne modem ne ne farklar var ? acsespoint ne orayı anlıyamadım.

Aklınızdaki sistemi yaparsanız işinizi görür,router basit olarak sizin kabloyla gelen ağı kablosuz olarak tekrardan yaymanıza yarıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Büyük evler için elektrik prizi çözümünü öneririm. Prizler üzerinden interneti paylaştırabiliyor, kablosuz dağıtıcılarla da wifi olayına girebiliyorsunuz. Büyük evler ve bahçe için birebir bir çözüm. Google detaylı bilgi için size yol gösterecektir.

Netmaster wireless home plug aldım salona taktım hemen yandaki balkonda çekmiyor ? İnternet hızı da düşüyor

Sayın Kullanıcımız,

Bulunduğunuz yerde bir sinyal kirliliği söz konusu olabilir. Kablosuz performansınızı artırmak için cihazın arayüzündeki "Wireless Settings" alanından frekans / yayın kanalını değiştirebilirsiniz.

Ayrıca, cihazı kullanım yapacağınız yere daha yakın bir prizde konumlandırabilir, ek Wireless Extender cihazı ile powerLINE ağınızı genişletebilirsiniz. Ay elektrik fazı üzerinde 300 metreye kadar 8 adaptörü bir arada çalıştırabilirsiniz.

Daha fazla bilgi ve teknik destek için NetMASTER Destek Hattı'ndan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

quote:

Sayın Kullanıcımız,

Bulunduğunuz yerde bir sinyal kirliliği söz konusu olabilir. Kablosuz performansınızı artırmak için cihazın arayüzündeki "Wireless Settings" alanından frekans / yayın kanalını değiştirebilirsiniz.

Ayrıca, cihazı kullanım yapacağınız yere daha yakın bir prizde konumlandırabilir, ek Wireless Extender cihazı ile powerLINE ağınızı genişletebilirsiniz. Ay elektrik fazı üzerinde 300 metreye kadar 8 adaptörü bir arada çalıştırabilirsiniz.

Daha fazla bilgi ve teknik destek için NetMASTER Destek Hattı'ndan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim netMASTER firması olarak sosyal medya kanalından bana bilgi verdiğiniz için. Sizi tercih etmekte hata yapmadığımı gördüm.:) oturdum balkona "Wireless Settings" alanında frekans/yayın kanallarını tek tek denedim,her kanalda hız testi yaptım.biraz zaman aldı tabi ama en iyi kanalın 6.kanal olduğunu gördüm onda şimdi 6.kanalda kaldım internet hızım 10-20 mbpsh arası değişiyor. gayet memnun kaldım 0.30-3 mbps gibi bir hızdan sonra çok iyi geldi. tekrar teşekkür ederim ilginiz için. geçiçi olarak bu şekilde kullanırım fakat hala yeni çözümlere/fikirlere açığım . NetMASTER çalışanlarına tekrar teşkkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

quote:

Sayın Kullanıcımız,

Saygılarımızla,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim netMASTER firması olarak sosyal medya kanalından bana bilgi verdiğiniz için. Sizi tercih etmekte hata yapmadığımı gördüm.:) oturdum balkona "Wireless Settings" alanında frekans/yayın kanallarını tek tek denedim,her kanalda hız testi yaptım.biraz zaman aldı tabi ama en iyi kanalın 6.kanal olduğunu gördüm onda şimdi 6.kanalda kaldım internet hızım 10-20 mbpsh arası değişiyor. gayet memnun kaldım 0.30-3 mbps gibi bir hızdan sonra çok iyi geldi. tekrar teşekkür ederim ilginiz için. geçiçi olarak bu şekilde kullanırım fakat hala yeni çözümlere/fikirlere açığım . NetMASTER çalışanlarına tekrar teşkkürler.

Sayın Kullanıcımız,

Sorununuzun çözüldüğüne sevindik. Cihazlarımızla ilgili herhangi bir probleminiz ya da sorunuz olursa her zaman 216 366 66 96 NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.