Öncelikle herkese merhaba.Superonline 8mb kadar yalın adsli kullanıyorum(taahhütümvar fiberden geçtim) Ben sorunumu anlatıyım belki başına gelen birileri vardır yardımcı olursanız sevinirim Gün içinde internet yaklasık 15 20 kere kopuyor.Bunun için müşteri hizmetlerini aradım hat değerlerine bakıldı hat gayet saglam ttnet bulunduğum bölgeye 100 mb e kadar hizmet verebiliyo.Neyse düzeldi dediler fakat hala aynı.Bende başka bir modem taktım ve 1 gün denedim herhangi bir sorun yok kopma vs.Bu sabah tekrardan aradım müşteri hizmetlerini hazırda bir arıza kaydım vardı onu belirttiler.Dedimki durum bu başka modemde kopma yasamıyorum gayet stabil.Beyfendi arkadaşlarımız bakıcak modem kaynaklıysa değişim yapılır dediler.Fakat ben daha önce 4 kere daha aynı arıza kaydını bıraktım sürekli hattınız normal bina içi kablolarda sorun var diye geri dönüş yapıldı.Kısacası başka modemle bir sorun yaşamıyorum ve ben bu modem değişimini nasıl sağlayabilirim.Artık çok can sıkmaya başladı.
hocam ara de ki(ben superonline dan bu sayede 3 kez modem değiştirdim); internetim hat değerlerim iyi olduğu halde bina içi kabloları kontrol ettirmeme rağmen sürekli kopuyor ve modem çekmiyor. farklı bir modem aldım denedim ve tüm sıkıntılar gitti internet çok iyiydi modem değişim istiyorum. dediğim gibi bina içini sıkıntı ederlerse söyleyin kontrol ettirdim bi sıkıntı yok dediler de. bunların anladığı dil bu çünkü