|
Superonline modemi kullanmadan Turkcell TV+ kutusunu kullanmak (13. sayfa)
-
-
Tplink Acher C80 ile internet ve TV+ çalıştı. Burada paylaşılan benzer ayarları uyguladım. TV+ tüm fonksiyonları ile güzel çalışıyor. Tek sıkıntı TV+ cihazını tamamen (elektriksel olarak) kapatılıp açtığımda her açılışta kullanıcı tel no ve şifresini soruyor. Bunları girdikten bir kaç dakika sonra yayın geliyor.
Bir de TV+'nın hangi ip'yi aldığı panelde gözükmüyor. Dolayısı ile ip sabitleme veya port yönlendirme yapamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faithless35 -- 18 Ekim 2021; 0:33:11 >
-
merhaba,
bende de TV+ olarak aynı cihazdan mevcut. sorunsuz olarak kullandığınızı belirtmişsiniz. kanal geçişleri açılış süresi vs herhangi bir gecikme yaşanıyor mu acaba ?
-
merhaba
kanal geçişlerinde, cihaz açılışında herhangi bir gecikme söz konusu mudur ? ayrıca özelliklerini tam olarak kullanabiliyor musunuz ? örneğin, dizi kaydetme geçmişe dönük izleme vs ?
yanıtınız için şimdiden teşekkür ederim
-
merhaba,
tv+ açılışında, kanal geçişlerinde ve kaydet izle özelliklerinde herhangi bir yavaşlık yada sorun var mıdır ? henüz hangi router alacağıma karar veremedim. cevabınıza göre seçimimi yapacağım.
-
akitf olmadı
modem keenetic ultra
tv+ huawei
5nci aşamada takılıyor epg alınamadı diyor
-
Selamlar.. ben kullanıyorum tek problemi tv açılışı biraz uzun sürüyor..
-
selamlar geç cevap için kusura bakmayın.. gecikme sadece açılışta.. Onun dışında problem yok.. TV açılısı 3-4 dakikayı buluyor..
-
Selamlar
ben superonline fiber modem yerine keenetic kullanıyorum
nettensorun yok ancak tv+ aktif edemedim
vlan103 den ip aliyor ama 5nci aşamada epg hatası veriyor devam etmiyor
tv+ cihazım kucul huawei olandan
-
Elektrik veya internet gidip geldikten sonra her açılışta kullanıcı girişi istiyor mu ? (benim Archer C80 ile her şey çok iyi, evdeki internetin performansı hissedilir derecede arttı, TV+ kanal geçişi vb hiç bir sıkıntı yok. Ancak yeniden başlatmalarda TV+ şifre istiyor. Tek sorun bu kaldı)
-
hayır tek problem tv açılışı.
-
ben burdaki anlatıma göre yaptım sorun cıkmadı.. tv den gelen cıkışı taktığınız yeri modemde tv olarak ayarlıyormusunuz.
-
Bende aktif olmadi ip aliyor ancak 5nci maddede kalıyor. Epg hatası veriyor -
keenetic extra dsl de fiber kullanıyorum huawei kutu ile bendede 5.stepten sonra hata veriyor
-
Huawei Q11 ile aktif olmuyor 5nci aşamada kalıyor. Sizlerin Tv+ cihazı marka model nedir -
selamlar şu ayarları yaptım Turktel TV başlatılıyor 5 yazıyor. 4K fanlı bir model cihaz.
ben zte verdikleri mdoemi kullanmyorum kendi tp link router'ımdan alıyorum fiber interneti
ip tv konusunu tp linkte böyle mi çözdünüz?
ben ek olarak MAC adresini ZTE modemle eşleyip time server'ı super online'nın kini yaptım
-
@faithless35 kolay gelsin. Bende c80 router almayı düşünüyorum. Acaba hala superonline fiber ve TV+ sorunsuz çalışıyor mu? C80 yerine archer ax50 alsak, sorunsuz bağlanabilir miyiz acaba her model de ya da wifi 6 da farkeder mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliekremgs -- 4 Ocak 2022; 23:2:53 > -
evet. hala çalışıyor. ilginç bir şekilde yaklaşık 2 haftadır tv+ kullanıcı adı ve şifre de sormadı. bendeki tv+ cihazı vestel üretimi (4k olmayan). Çok büyük ihtimalle Archer AX50 de çalışacaktır. Kullanım klavuzunu incelediğimde aynı ayarların yer aldığını görüyorum.
-
Arkadaşlar huawei tv+ cihazı var elimde, 2. Kutu olarak kullanmak istiyorum fakat kullanıcı adı girişinde hata veriyor. Bu kısmı nasıl aşabiliriz? Mac adresi bloklanmış mıdır? -
Hocam ben de Keenetic Viva alacağım ancak TV+ konusunda endişeliyim. 4K Olmayan Vestel cihaz ve ZTE H3600 kullanıyorum şu an.
Çalışma durumu nasıl şu an?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X