Şimdi Ara

Superonline nın Süper Olmayan ADSL i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben superonline dan hiçbir zaman vaad ettikleri hızı alamadım. Sabah hızlı olan internet öğleden sonra sürünüyor, gece zaten yerlerde.. Modeme bakıyorum şifreyi patlatan korsan bağlanan kimse yok. Süperonline ı her seferinde arıyorum kendilerine dağıtılan tekstlerdeki standart soruları bana soruyorlar sonuç aynı... en son utanmazın biri çıkıp bana türk telekomu ara,
    senin hat bu hızı desteklemiyor gelip hattını yenilesinler dedi orda koptum işte.... aşağıda 2 adet hız testi var berbat....

Superonline Adsl Hız testi

• O telekomu ara diyen müşteri hizmetleri bunu okuyorsa boşuna orada çalışmasın sıfır bilgi ile telekomun müşterisi değilsin hiçbirşekilde direk arayıpda birşey diyemezsin süperonline arıza kaydı bırakması lazım Sana söz verilen bir hız yok paketlerine mbite kadar ibaresi oluyor modem arayüzüne girip adsl hat değerlerini bulup at bi sinyal değerlerine bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 1 Haziran 2016; 8:43:01 >
  • Hızı geçtim Ping'te bomba yani..
  • badburn24 B kullanıcısına yanıt
    Hala aynı sıkıntı varsa Hat değerlni atın bakalım..
  • Hız daha berbat akşamları foruma bile girmiyorum... zor bela modem arayüzü resmini yüklüyorum hat değerleri dediğiniz bu galiba.. şuan speedtest sitesine bile bağlanmıyor.. Superonline nın Süper Olmayan ADSL i
    Hat zayıflamanız çok kötü bu da demektir ki santrale uzaksınız , yakınınızda dolap yok , ankastre de kablolarda sıkıntı var... seçenekler bunlar ankastreye baktırın elektrikçi yardımıyla yada superonline ekip gönderiyorsa onlara baktırdın
  • Mzlm42 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz konulara çok vakıf değilim ama söylediğinizi yapıcam teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    http://beta.speedtest.net/result/5381387101
    senin sorunun modemle fiber kutunun arasındaki kablodan kaynaklanıyor...
    + adsl için tek suçlu tırt telekom...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankenshta -- 7 Haziran 2016; 16:56:27 >
  • Tahminim kablolarinda ic tesisatinda sikintida olabilir ankstre kutusundan modemine cat6 kablo cek keyfine bak alt yapin saglamsa tabi canavar olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.