Bildirim
Superonline Taahutsuz Fiyat Bindirmesi (100-50 Mbps - Engelli Paketleri vs)
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı mesaj 5dk önce bizede geldi. Superonline a veda etme vaktimiz gelmiş demekki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.superonline.netİnternet Tarife Ücret Değişikliği Bilgilendirmesi (01.05.2019) - TURKCELL SUPERONLINEhttps://www.superonline.net/hakkimizda/duyurular/internet-tarife-ucret-degisikligi-bilgilendirmesi-01-05-2019
-
84tl ödüyordum şimdi 299tl odeyecekmisim şaka gibi ben milenicom yada netspeed e geçecem birazdan iptal için ararım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam siz yine iyiymissiniz, bende 144 TL (500 GB AKK 100 Mbps) olan paket vardi, Millenicom 24 ay 129 TL istiyor. Netspeed'de sanirim SOL altyapisi bile yok... -
nasıl iyiymişim yanlış okudunuz galiba 299tl istiyorlar 84tl ödüyordum.
Eski paket olarak bahsettim, cumleyi iyi kuramamisim, affola. Ya zorunlu taahhut ya da Superonline kacis yolu gozuktu bize. -
Müşteri hizmetlerini aradım sizin kullanmış olduğunuz paket için geçerli değil dedi. 84tl olarak kullanmaya devam edecekmişiz. Ama bir kaç aya bizede geçirir bunlar.
Ayni durumu yasadim hocam. "Yanlislikla gonderilmis Engel Tanimayanlar kampanyasi uyelerine, sizi alakadar eden bir durum degil. Kusura bakmayin." Falan dediler. -
Bana yanlışlıkla gelmemiş. 89₺ indirimli, 119₺ indirimsiz olan tarife ay sonunda 299₺ oluyor. Böyle bir zam Cumhuriyet tarihinde görülmemiştir. Şaşırdık mı? Hayır. Turkcell söğüşlemesi. Alo 175 ile görüştüm. Yaptıklarının hukuksuz olduğu bilgisini verdiler. Ama yasal süreç boyunca firmanın bana çıkarttığı 299₺lik faturaları ödeyip daha sonra geri alabilirmişim. Ülkedeki adalet... -
benim faturaya da %50 zam yapmışlar ancak benim ki sizin zammın yanında hiçbir şeymiş.quote:
Orijinalden alıntı: Jlozde
Bana yanlışlıkla gelmemiş. 89₺ indirimli, 119₺ indirimsiz olan tarife ay sonunda 299₺ oluyor. Böyle bir zam Cumhuriyet tarihinde görülmemiştir. Şaşırdık mı? Hayır. Turkcell söğüşlemesi. Alo 175 ile görüştüm. Yaptıklarının hukuksuz olduğu bilgisini verdiler. Ama yasal süreç boyunca firmanın bana çıkarttığı 299₺lik faturaları ödeyip daha sonra geri alabilirmişim. Ülkedeki adalet... -
50mbit 180küsür tl olacak dediler bana da. -
Tüketici hakları ile konuştum. İlk faturadan sonra, avukata vekalet verip thm'ye dava açacağız. Sabırsızlıkla ilk faturayı bekliyorum.
1mbit 74tl
Şu fiyatlara bakınca 100mbit sınırsızı 69TL'ye bedava kullanıyoruz vallaquote:
Orijinalden alıntı: burakkosucu
Bu mesaj silindi. -
Superonline zengin isi oldu artık.
Zenginler geçsin.
engelliler içinde geçirli mi bu zamlar -
TurkNet de 35 mbps engelliye Aylik 48.75 tl
#engelli kardeşlerimin bilgisine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- türk telekom fiber kablo koptu
- son bağlantı kurmanızdan bu yana bazı bilgiler değişti
- superonline taahhüt yenileme
- wan bağlantısı kesildi ne demek
- 850 480 nerenin numarası
- modem kurulumu
- statik ip öğrenme
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- turkcell abone sayısı
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X