Şimdi Ara

SUPERONLINE VDSL VS UYDUNET(ATAKÖY) VS VODAFONE SUPERNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ataköy 2. Kısıma taşınmış bulunmaktayım ve internet sağlayıcımı seçme konusunda çok kararsızım. Esasında fiber almak istiyordum ama ne yazık ki koca 7 bloktan olmayan iki bloktan birindeyim. Elimde superonline ın vdsl i uydunet ne vodafone var.

Uydunet 50 mbit e kadar 250 gb akk teledünya ile birlikte 89 tl ye geliyor. Artı özelliklerinden biri günlük 4 tl ye 100 mbit hızda akk ye takılmayan internet sunması. Fakat araştırdığım kadarıyla uydunet bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor. İlk sorum ATAKÖY DOLAYLARINDA UYDUNET KULLANANLAR MEMNUN MUSUNUZ? :)

Superonline 50mbite kadar 200gb akkli 89 tl.

Vodafone malumunuz 64 mbite kadar 240gb akk. Kağıt üzerinse çok iyi duruyor ama ttnet altyapısı sonuçta emin olamadım.

Tüm bunları kıyasladığınızda tercihim hangisi olmalı? Özellikle uydunet kullanan varsa ataköy 2. Kısımda çok faydalı olursunuz. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uydunet seçenekler arasında en mantıklısı gözüküyor... bence problem yaşamazsın diye düşünüyorum.
  • Bir kişi yıllardır tek arıza bildirimi yapmadım diyor bir başkası sürekli yavaşlıyor vs en mantıklısı komşulara sormak da genelde yaşlı insanlar önce buraya sorayım dedim :)

Vodafone da cezbetmedi değil hani fiyat ve hızıyla

• Uydunet fiyat olarak herzaman en iyisi ama bolge merkezi cok onemli. Mutlaka komsulara sorun. Ben bahcesehir tarafindayim. Malesef bizim burdaki merkez server binasi sikintili. Aurekli elektrik kesintilerinin bulundugu bir merkezde oldugundan ayda 6-7 kez saatlik kesintiler oluyor. Ayda bir ikide 6-7 saat surdugu oluyor. Onun disinda sikinti yok

• aynen öyle yapacağım komşulara sormak en mantıklısı. Peki vodafone un 64 mbit e kadar olan paketi ve hizmeti hakkında ne düşünüyorsunuz ? dairemin 85 mbit e kadar hızı desteklediğini söylediler bana.
  • Hocam benden sana tavsiye so vdsl ve adsl den uzak dur. Fiber olmadikca bulaşmayın so'a. Alternatif olarak vodafone vdsl olabilir ama uydunet gibi kendi alt yapisini kullanan bir firma varken ben olsam hic düşünmeden uydunete geçerdim. Uydunet olmasaydi vf vdsl derdim. Hocam gidin uydunet baglatin pisman olmazsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikle bazı sözlüklerde vodafone ile ilgili kötü şeyler okudum zaten şu an uydunete iyice kilitlenmiş durumdayım yardımlarınız için teşekkür ediyorum. son olarak kontrol ettim de ttnetin fiber altyapısı destekliyor görünüyor geçen haftaya kadar hipernet gözüküyordu şimdi baktığımda fiber altyapısı tamamlanmış. kıyaslamaya bunu da eklesek mi diyorum da ttnetle kıyaslanmaz sanki uydunet di mi ? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up up yok mu ataköyde uydunetli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercanerisen -- 22 Şubat 2016; 0:48:24 >
  • Uydunet baglatin deneme süresi var 1 ya da 2 haftaydi sanirsam.Begenmezseniz iptal edersiniz

• Teşekkürler araştırayım o zaman onu. Kablo vs çekilecek sanırım iptal durumunda almazlar ücretlerini umarım.

• Hocam boşuna vakit kaybetme. Uydunet tokatlar bütün issleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.