Şimdi Ara

Superonline ve ps4(psn) iptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 saate yakın ne psn e doğru dürüst bağlanabiliyorum ne de playstation ın kendi sitesine girebiliyorum. geçen haftaki bağlantı yavaşlığından sonra bir de bu çıktı. akşam oyun zevkimizi de yok ettiler. 2 haftadır lanet ediyorum superonline fibere. bu sorunu yaşayan bir tek ben miyim acaba?

• dun mesaji yazdigin saatlerde ben ps3 ile oynuyordum... COD sorun yasamamistim... Lokasyon: Ankara
  • az önce yine gitti yurt dışı. sanırım izmir üzerinden kullananlar yaşıyor bu sorunu. şu an yine psn e bağlantı yok. playstation ın resmi sitesi bile açılmıyor. antalyada olmama rağmen izmir üzerinden bağlanıyorum ne zaman izmir gitse bizde sürünüyoruz.
  • şimdi müşteri hizmetlerini aradım bölgenizde internet kesintisi vardır vs... 2 akşamdır işkence resmen.
  • Bende bağlanamıyorum ankaradan çıldıracam bu 2 oldu satacağım sanırım artık paramla rezil oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden ufak bilgi olsun superonline kullanicisiyim 4 yillik verdikleri pirelli modem asiri derecede dandik. Musteri hizmetlerini arayip modem degistirmek istediginizi soyleyin en iyisi superonlineda huwai marka turkcellin kendi uretimi hic bir sekilde sorun yok wifi kisitlamasi yuzunden psn ve telefon dan yapcaginiz baglantilar kesiliyor. Unutmadan huwaida wps sifreleme turu var alirsaniz onu kapatin arayuzden

• Bende hg253 kullanıyorum sanırım 1-2 gündür alt yapı çalışması var ondan dolayı sıkıntı çıkardı şimdi bağlanıyor sıkıntı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    PS4 internet sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de bağlantı kopup duruyor, geçen gün aradım wi-fi için bir iki update yaptı ancak sorun çözülmedi, az önce forumdan bir arkadaş MODEMDE PORT açmalısın dedi, 192.168.1.1'e

kullanıcı adı; admin
    şifre; admin

kullanıcı adı; admin
    şifre; superonline

ikisiyle de giremediğimden port açamadım.. FIFA14 zehir oldu valla bağlantı problemi yüzünden..
  • Adsl markaniz nedir yardimci oluyum port acmada ama wifide olamam pirelli ise

• benim modem huweei şu an sıkıntı yok gibi ama arada gidip gelmeler oluyor. sanırım altyapı çalışması. bu zamana kadar pek sıkıntı yaşamıyordum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Bende bağlanamıyorum ankaradan çıldıracam bu 2 oldu satacağım sanırım artık paramla rezil oluyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.